amelia83 03.12.05, 18:02 natalia 10 julia 9 weronika 9 aleksandra 7 maria 7 maja 6 agata4 amelia 4 joanna 3 patrycja 3 zofia 3 zuzanna 3 emilia 2 dominika 2 magdalena2 adrianna aida alicja amadna andżelika anna antonina agnieszka arleta bilala blanka daria dorota gariela hanna izabela jagoda justyna katarzyna karina klaudia krimari lidia liliana liwia ludwika małgorzata marianna marika martyna matylda nadia nela nina paulina pola roksana wanda weronika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: WnŚ warszawa 3.12 03.12.05, 18:31 Nie wiem, czy widzicie to samo, co ja, to znaczy ZADNEJ OLIWII? Jestem pod wrazeniem! Poza tym cieszy mnie Aida, Antonina, Ludwika ), Wanda, Marianna, Blanka, Matylda. Natomiast dobrze by bylo, zeby nie nastapil powrot Natalii po Juliach, napisze jak poprzednio - to ja juz wole Julie. Sporo imion, ktore interpretuje jako imiona dzieci z rodzin mieszanych, Bilala chyba tez sie do nich zalicza. Amelko, czy zauwazylas, ze sa tylko dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
amelia83 Re: WnŚ warszawa 3.12 03.12.05, 18:45 mój bład są 2 oliwie chłopcy: mateusz 10 kacper 8 piotr 6 filip 5 franciszek 5 maciej 5 oskar 5 aleksander 4 jakub 4 antoni 3 dawid 3 miłosz 3 patryk 3 szymon 3 adam 2 adrian 2 grzegorz 2 igor 2 jan 2 krzysztof 2 łukasz 2 maksymilian 2 marcin 2 michał 2 mikołaj 2 paweł 2 tomasz 2 wojciech 2 alexander bartek bartosz borys dariusz david dominik emil ignacy kamil karol marcel martin maurycy mirosław olivier patryk przemysław robert ryszard tymoteusz tytus wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ warszawa 3.12 03.12.05, 18:54 amelia83 napisała: > mój bład są 2 oliwie Buuuu, a juz mialam nadzieje! > chłopcy: > > mateusz 10 Wracajcie, Jakuby, jesli zamiast Jakubow ma wrocic jeszcze bardziej oklepany Mateusz... U chlopcow milo popatrzec na Ignasia, Maurycego i Tytusa, a poza tym bardzo zaskoczyl mnie Miroslaw. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ warszawa 3.12 04.12.05, 02:20 Mateusz, tak jak Natalia, wydaje sie przezywac renesans Antoni umacina swoja pozycje. Milo widziec Ignacego, Maurycego, Ryszarda, Tymoteusza i Tytusa!! Zaskoczeniem jest Miroslaw. Odpowiedz Link Zgłoś
imbirka Re: WnŚ warszawa 3.12 03.12.05, 23:21 Bardzo cieszą mnie Ludwika i Wanda. Bilala - brzmi pięknie. U chłopców załamała mnie liczba Kacprów. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ warszawa 3.12 04.12.05, 02:18 A mnie zaskakuje wysoka pozycja Agaty! To ladnie imie, cieszylabym sie gdyby wrocilo. POzytwnie widze tez Blanke, Dorote, Ludwike, Marianne i Wande. Stanowcze nie dla Andzeliki i Roksany. Weronika robi sie coraz popularniejsza, Natalia wraca 7 Marii rowniez jest niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekgo Re: WnŚ warszawa 3.12 04.12.05, 22:50 Jeśli interesują cię warszawskie statystyki, to zajrzyj tu: www.gorny.najlepsze.pl/imiona Co prawda wczorajszej gazety jeszcze nie wpisałem, ale niedługo się nadrobi Bartek amelia83 napisała: > natalia 10 > > julia 9 > weronika 9 > > aleksandra 7 > maria 7 > > maja 6 > Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ warszawa 3.12 04.12.05, 23:17 Bartek - to NAS interesuja warszawskie statystyki robione przez nieoceniona amelke, co sobote jak swieze buleczki i nowa porcja materialu do pokomentowania Twoja strona jest rowniez nieoceniona, ale sluzy nam do czego innego, i - jak pewnie zauwazyles - jest podlinkowana w naglowku naszego forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bartekgo Re: WnŚ warszawa 3.12 05.12.05, 11:10 gaudencja napisała: > Bartek - to NAS interesuja warszawskie statystyki robione przez nieoceniona Ah, to WAS interesują? A to przepraszam. > amelke, co sobote jak swieze buleczki i nowa porcja materialu do > pokomentowania > Twoja strona jest rowniez nieoceniona, ale sluzy nam do czego innego, i - jak > pewnie zauwazyles - jest podlinkowana w naglowku naszego forum. Pozdrawiam > Odpowiedz Link Zgłoś