itymonka 22.12.05, 11:52 Mam czas to napisze. Mam nadzieje, że nikt się nie obrazi Chłopcy: 5 Michał 4 Mateusz Piotr 2 Filip Igor Jan Kacper Nikodem Oskar Paweł Szymon 1 Adrian Aleksander Antek Artur Daniel Grzegorz Jakub Jędrzej Kajetan Kamil Karol Łukasz Maciej Mariusz Sebastian Staś Teodor Tymon Wolfgang Xavier Dziewczynki: 5 Julia 4 Oliwia 3 Natalia Daria Wiktoria 2 Aniela Anna Sandra Weronika 1 Alina Eliza Emilia Gabrysia Hania Iza Jessica Karolina Kinga Klaudia Kornelia Laura Lidia Luiza Maja Maria Matylda Nicola Nikola Urszula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Trojmiasto. 22.12.05, 13:33 Dzieki, itymonko! Wolfgang! Jestem pod wrażeniem. Jakub nie w pierwsej 10-tce, poza tym znów pojawia się Teodor, z czego się cieszę. Straszy Xavier. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Trojmiasto. 22.12.05, 13:35 Wolfgang!!! Wow, mial polskie nazwisko? Cieszy mnie Jedrzej i Teodor! Odpowiedz Link Zgłoś
bea-sjf Re: Trojmiasto. 22.12.05, 14:20 Może Wolfgang jest ukłonem w stronę Musierowicz i jej majnowszego bohatera - Wolfiego -brata Zaby czyli Hildegardy .Swoją drogą sympatyczny ten Wolfi )) Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Trojmiasto. 22.12.05, 14:46 bea-sjf napisała: > Może Wolfgang jest ukłonem w stronę Musierowicz i jej majnowszego bohatera - > Wolfiego -brata Zaby czyli Hildegardy .Swoją drogą sympatyczny ten Wolfi )) Też o tym pomyślałam! Odpowiedz Link Zgłoś
cataluna Re: Trojmiasto. 28.12.05, 15:24 Zrobilam taki sam spis, tylko troche pozniej I jestem nadal w szoku taka utrzymująca sie popularnoscią Julii. Juz nawet Jakub spada. Coz sie dziwic.. kolejna znajoma,ktora dzis urodziła nadala corce imie Julia... hmm... Odpowiedz Link Zgłoś