Gość: rene Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 20:25 dla dziewczynki Lena a chłopczyka Igor!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 12.06.07, 22:36 dokładnie taki chciałam zalożyć wątek !! Dziękuję za wyręczenie Imion nie podam , bo nie wiem . Wszystkie moje ukochane imiona ( przez całe życie) stały się popularne , a ja zawsze chciałam oryginalne imię dla dziecka. Jeszcze 3 lata temu bez zastanowienia powiedziałabym Laura. DZis już mam spooooore wątpliwości. Dla chłopca miał być od zawsze Miłosz, Tymon lub Konrad. Nie musze pisać jak wzrosła ich popularność w ostatnich latach. I tak od jakiegoś czasu nie mam takich 100 % faworytów. Może to i lepiej . Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 12.06.07, 22:39 tak sobie myślę , że gdybym dopiero dziś się dowiedziała , że jestem w ciąży , a jutro rodzę czyli nie miałabym czasu na zastanowienie - to może córka byłaby Tereska - po mojej mamie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
anita_szostak1 Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 25.06.07, 12:55 Ja też mam córeczkę Lenkę. Ma już 3 lata i nie żałuję swojego wyboru. Super imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... IP: *.2-0.pl 12.06.07, 23:04 Kornelia chłopca nadal nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... IP: *.2-0.pl 12.06.07, 23:06 zmieniam Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 12.06.07, 23:09 Zoja i Mieszko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynta Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 13.06.07, 03:56 Leopold i Franciszka (Albert i Felicja dla ewentualnego blizniaka do tamtych), blizniaki mieszane Leopold i Blanka albo Albert i Roza. A jak bym miala wszystkich zaczac nazywac od poczatku czyli pierwsze dziecko by mi sie rodzilo to napewno Dorotka i Lucynka. Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 13.06.07, 11:17 Dziewczynka Róża lub Eleonora a chłopiec Jeremi lub Bruno choć ostatnio zaczął podobać mi się też Leon. Hmmm z chłopcem miałabym mały orzech do zgryzienia... Odpowiedz Link Zgłoś
melani5 Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 13.06.07, 11:34 Ja dziewczynke nazwala bym Sarah-Melisa albo poprostu Matylda.A dla chlopaka to Gaspar Odpowiedz Link Zgłoś
milenium5 Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 13.06.07, 12:23 Chłopiec - na pewno Olgierd Stanisław. A dziewczynka... Chyba Nawojka. Albo Florentyna, ewentulanie Berenika. A może Róża.... A Jeremiego to już mam! Odpowiedz Link Zgłoś
biljana Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 13.06.07, 13:14 syn na 100% Stanisław (po dziadku), to ustalone od dawna a corka: moze Rozalia (po mojej prababci)zdrabniana do Różyczki, albo Kleonika lub Blanka Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_taka Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 13.06.07, 13:20 Stefan i Hania (boleję, że Hania jest coraz bardziej popularna). Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 13.06.07, 13:30 Byłaby to Judyta Aniela albo Joachim Antoni. Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 13.06.07, 14:24 Aniela Marianna Julian Ignacy Odpowiedz Link Zgłoś
imbirka Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 13.06.07, 14:27 Irena Lilla lub Irena Ewa i Julian Teodor Odpowiedz Link Zgłoś
michalowska_agnieszka Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 22.06.07, 14:45 Dziewczynka: Jagoda, Nina lub Malwina. A chłopiec: Oskar lub Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 15:18 dla chłopczyka: Oliwier Jeremiasz Hubert Ksawery Oskar Tobiasz Igor dla dziewczynki: Aleksandra Maja Natalia Anna Anielka sama sie nad tym zastanawiam ktore wybierzemy z mezem... Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 13.06.07, 19:45 Marianna i Franek ...albo Klara i Fryderyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza T. Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... IP: *.chello.pl 13.06.07, 20:44 Sara (moja córka) i Michał (starszy syn) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martka_k Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... IP: *.acn.waw.pl 13.06.07, 21:09 jako ze wiecejdzieci nie planuje, to imion tez nie mam. Ale pewnie dla syna chcialabym Zygmunt (a maz chcialby Stefana Teodora) Corka nie wiem. Wspolnym wyborem bylaby pewnie Melania. Gdybym mogla sama zaszalec... To nie wiem. Libusza, Bogumiła albo Nadzieja... A moze z innej bajki - Cecylia czy Celestyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataloosia :) Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 16:40 Laura i Karol heh chyba nie zaszalałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... IP: *.chello.pl 15.06.07, 16:55 Miłosz i Łucja. Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 22.06.07, 15:21 Córeczka: Hersylia Stanisława albo Ernestyna Franciszka Synek: Zachary Stanisław albo Stanisław August Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m22 Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 22.06.07, 15:27 Sylwester Janomir i Franciszka Ludmiła ). Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 22.06.07, 15:29 ojej, uwielbiam Franię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorala Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... IP: *.acn.waw.pl 22.06.07, 16:44 Julian i Anastazja (Nastusia tak ładnie brzmi). Moja Babcia tak miała na imię, sama urodziłam się w Anastazji i bardzo żałowałam, że Mama nie dała mi tak na imię. Narazie mam syna Rufina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorala Re: Rufin IP: *.acn.waw.pl 24.06.07, 00:37 Dzięki. Pasuje do niego jak ulał. Do nazwiska również. Mam nadzieję, że nie będzie dla niego w życiu utrapieniem, jak dotąd jest z niego zadowolony. Zresztą dziś jest tak wiele udziwnionych imion, że Rufin wydaje się już całkiem zwyczajne. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejny_forumowicz Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 22.06.07, 16:45 Lidia i Gustaw albo jeszcze Iga i Maurycy --- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 22.06.07, 19:18 Waleria Karolina albo Waleria Konstancja a chlopiec nie wiem...chyba Joachim albo Joanatan. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 22.06.07, 20:24 na dzień dzisiejszy dziewczynka-Dionizja Marianna chłopiec- Aleksander Rainer. A co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinka Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:03 Chłopczyk - Noel Krzysztof Dziewczynka - Ariana albo Noemi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwina Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... IP: *.chello.pl 22.06.07, 21:43 Marylka albo Jaromir Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia82 Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 22.06.07, 23:02 Ines - dziewczynka Xavier - chłopiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwina Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... IP: *.chello.pl 23.06.07, 06:47 Znałam Ines Cebulę! Sorry ale..... Odpowiedz Link Zgłoś
marta86-16 Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 23.06.07, 20:43 Antoni Roch i albo Gloria Nadzieja albo Berenika Maria Odpowiedz Link Zgłoś
suzan11 Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 23.06.07, 23:06 Anastazja,Kaja Olivier,Gracjan,Bruno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama? Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 24.06.07, 03:54 Anastazja i Borys Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 24.06.07, 10:32 MELANIA lub OLAF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika184 Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.07, 21:24 dziewczynka Natalia, chlopczyk Tobiasz Odpowiedz Link Zgłoś
amazon500 Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 25.06.07, 22:43 Agnieszka i Marek Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: gdyby jutro urodziło sie wam dziecko ..... 26.06.07, 00:56 Kosma Fryderyk, Idalia Florentyna Odpowiedz Link Zgłoś