Gość: megi79 IP: 212.180.145.* 19.06.07, 19:13 Nasza Idalia urodzi się za ok.2 tygodni,ale wiem,że było kilka mam,które pisały na forum,że też czekają na Idalki.Czy jest nas więcej? Poza tym-ciekawa jetem też czy/ile będzie w końcu małych Lilek (Lilla,Lilianna i inne)? Pozdrawiam,mama Lili i lipcowej Idy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: Idalie-czy będzie więcej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 21:50 Wydaję mi się, że mimo wszystko zarówno Lilki jak i Idalie nie pobiją rekordów popularności. Tak wnioskuję z gustów znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
gismol77 Re: Idalie-czy będzie więcej? 19.06.07, 23:45 i bardzo dobrze. beda dziewczyny miec piekne i nieoklepane imiona mama Niny i wkrotce Lilli Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 Re: Idalie-czy będzie więcej? 20.06.07, 08:40 ja mocno planuje Idalie. Ale to sa teoretyczne rozwazania. Poza tym nie wiem, czy M. nie bedzie sie z amocno opieral, mamy calkiem inne typy. Odpowiedz Link Zgłoś
okki3 Re: Idalie-czy będzie więcej? 19.07.07, 16:06 Hej A ja mam słodką Idalkę, urodzoną w lutym zeszłego roku Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Idalie-czy będzie więcej? 19.07.07, 16:47 ja planuje Idalke - na grudzien tego roku na USG wyszlo ze na 80% coreczka, wiec duze szanse sa. mam synka Adasia, na ktorego czasem wolamy ADI - wiec IDA bylaby idealna ! tylko nie Ida jako pelna wersja ale wlasnie Idalia. maja i Odpowiedz Link Zgłoś