magiczna_marta Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 13.08.07, 20:13 Jakub miala byc Malgosia...a wyszedl Kubus ja chcialam bardzo Dawida- od Davida Gahana- ale maz stwierdzil ze "w antysemickim kraju nie da dziecku zydowskiego imienia", a ostatnio powiedzial ze jak bedziemy mieli drugiego syna to juz sie zgodzi na Dawida0 wiec wszystko przede mna Odpowiedz Link Zgłoś
achazet Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 25.08.07, 23:03 magiczna_marta napisała: > Jakub > miala byc Malgosia...a wyszedl Kubus > ja chcialam bardzo Dawida- od Davida Gahana- ale maz stwierdzil ze "w > antysemickim kraju nie da dziecku zydowskiego imienia" Nasz synus tez bedzie mial na imie Jakub. Bardzo nam sie obojgu podoba... Czy Twoj maz wie, ze Jakub to tez hebrajskie imie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulek Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? IP: 80.54.108.* 31.08.07, 21:52 a moj synek bedzie mial na imie Jonatan, co znaczy dar Bozy )) Odpowiedz Link Zgłoś
chanialll Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 14.08.07, 09:17 Maciej Kosma. A co! Odpowiedz Link Zgłoś
masio13 Jan Kazimierz 14.08.07, 22:15 A nasz Janek też dwojga imion...koledzy radzą mi nie zabierać go do Ikei ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doublemom Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? IP: 89.174.171.* 24.08.07, 01:02 Maksymilian Konrad Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 24.08.07, 02:18 Tomasz Michał(2-gie po tacie) i Piotr Tymon (2-gie ulubione imię mamy, które niestety nie przeszło selekcji taty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadzina Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 13:44 ja zawsze chciałam dać synowi na imię michaś, ale tak się stało, ze tatus jest michasiem więc synek jest Wojtuś! Odpowiedz Link Zgłoś
beacia25 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 14.08.07, 10:22 Mój syn ma na imię Natan, mój mąż chciał wybrac imię dla swojego syna i dałam mu wolna rękę, z poczatku nie bylam zadowolona ale teraz podoa mi sie i nie wyobrazam sobie innego imienia dla syna, to do niego pasuje idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
wiola160 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 14.08.07, 19:23 JA CHCIAŁAM NAZWAĆ MAXIM ALE MĄŻ POWIEDZIAŁŻE TO NIE POLSKIE I WYBRAŁ PAWEŁEK I PASUJE DO NIEGO PAWLIK,PAWCIO Odpowiedz Link Zgłoś
kamilcia23 Re: Macius 14.08.07, 10:28 u nas mialo byc albo damian albo macius ale gdy zobaczylismy z mezem synka bez zadnych watpliwosci wyszlo krol macius pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
tessa80 Re: 14.08.07, 12:07 A mój synek ma na imię Mikołaj Tomasz to drugie to po tacie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna-z11 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 14.08.07, 13:41 Mój synek ma na imię Miłosz. Odpowiedz Link Zgłoś
filip_i_ja Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 17.08.07, 19:59 Filip - ten z konopii. Dlatego, że poród był szybciutki. A miał być Erykiem Filipem, a na samym początku ciąży - Patrycją (-; Odpowiedz Link Zgłoś
iwaskarbowska Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 17.08.07, 20:12 Artur Jakub Krzysztof Kacper Kajetan Wiktor Kellan Partick Odpowiedz Link Zgłoś
karina_b81 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 17.08.07, 21:12 Maksymilian Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
agata288 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 19.08.07, 21:48 Natan-imie mojego synka. podoba mi sie rowniez Kordian.i jesli drugie dzieco okaze sie rowniez chlopcem to wlasnie to imie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izoonia Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.08.07, 20:52 MOJ SKARBEK TO FILIP DARIUSZ PIERWSZE OD ZAWSZE NAM SIE PODOBALO I JAK JESZCZE BYL W BRZUCHU TAK DO NEIGO MOWILISMY NO A DRUGIE PO TATUSIU Odpowiedz Link Zgłoś
christeller Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 21.08.07, 21:00 Maciej Franciszek W grę wchodził jeszcze Sebastian lub Bartosz. Franciszek to imię po moim dziadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? IP: 84.38.160.* 22.08.07, 11:01 Witaj Tosiu imię Arkadiusz jest bardzo ładne, mam przyjaciela o tym imieniu, jest miły, szarmancki i leje miód na serducho zawsze kiedy mam problem, popieram to imię dla małych mężczyzn, życzę sukcesów Tobie i Synkowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniś.ch. Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? IP: 195.205.24.* 22.08.07, 11:38 a nasz skarby to : Adam Franciszek (Adam to drugie imię mojego meza, a Franciszek mial na imie jego ojciec), Michał Tadeusz ( Michał, bo to imie zawsze nam sie podobalo, a Tadeusz, po moim dziadku) oprocz naszych chłopcow mamy jeszcze coreczke: Gabriele Anne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? IP: *.chello.pl 24.08.07, 22:13 nasz synek ma na imię Remigiusz. Odpowiedz Link Zgłoś
suzan11 Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? 25.08.07, 21:33 Beniamin Grzegorz Amadeusz Bartosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 19:34 choć mamy jeszcze troszkę czasu to skłaniamy się do imienia KAJETAN, takie niespotykane.... pozdrawiamy wszystkie listopadowe dzieci..... listopad `2007 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~martha Kajetan jest super IP: *.centertel.pl 30.08.07, 13:16 Bardzo ładne imie! Piękne moi znajomi mają synka Kajetana. Ja skłaniam się ku Jerzemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 10:00 Ja nazwałabym synka Maksymilian. Odpowiedz Link Zgłoś
jardin111 Imię Jonasz, co o nim sądzicie 31.08.07, 12:42 Chciałabym poznać waszą opinię o imieniu Jonasz (imię pochodzi z hebrajskiego, był prorokiem). Dziękuję za wszystkie opinie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ametka Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 15:31 Aleksander-zanim się dowiedziałam, że jestem w ciaży postanowiłam, że jeśli kiedyś będę miała synka będzie miał tak właśnie na imię, i tak jest tyle, że dorzuciliśmy mu jeszcze drugie po tatusiu i teraz jest ALEKSANDER PIOTR - chociaż i tak mówimy na niego Bombelek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Jakie wybrałyście imię dla synka ? IP: 217.153.81.* 01.09.07, 18:37 Arkadiusz to bardzo ładne imię. mało kto takie ma i sie dobrze kojarzy niech zostanie! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś