Gość: Dee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 11:41 Dziewczynki : Oliwia - 4 Julia - 4 Zuzanna - 3 Alicja - 3 Natalia - 3 Agnieszka -2 Anna -2 Zofia - 2 Amelia - 2 Wikotoria - 2 Nadia -2 Lena -2 Marta - 2 Angelika Bianka Hanna India Iga Judyta Karolina Kalina Liwia Marcela Magdalena Magda Matylda Maria Mia Nikola Paulina Sara Tatiana Weronika Chłopcy: Jan- 4 Franciszek - 3 Michał - 3 Igor - 3 Mateusz - 2 Jakub - 2 Oskar - 2 Tymoteusz - 2 Szymon - 2 Artur -2 Piotr - 2 Adam Błażej Borys Cosimo (niepolskie nazwisko) Fabian Grzegorz Ignacy Konrad Kacper Łukasz Maciej Marcel Mikołaj Olaf Paweł Radek Stanisław Sławomir Tomasz Tobiasz Wiktor Wojciech Bliznieta: Łukasz i Adam Podwojne imiona: India Kalina Amelia Victoria Wiktoria Anna Maria Magdalena Matylda Anna Wiktor Paweł Szymon Dawid Marta Viktoria Zofia Anna Angelika Weronika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneladgam Re: WnŚ Trojmiasto 2-3.02.2008 05.02.08, 12:02 ucieszyły mnie dwie Marty. "Zabiła" mnie India (chyba się komuś podobało "Przeminęło z wiatrem"). Do Leny jako pełnego imienia chyba jeszcze przez parę lat się nie przyzwyczaję U chłopców standardowo (Radek jest od Radosław czy Konrad? czy taka pełna forma?). Z podwójnych imion wyjątkowo nietrafiona Angelika Weronika, rymuje się jak Fiki-Miki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: WnŚ Trojmiasto 2-3.02.2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 13:18 Mnie spodobaly sie :Bianka, Hanna, India, Judyta, Magda i Magdalena oraz Matylda. India mnie zaskoczyla, ale pozytywnie Zaskakuja mnie takze 2 Agnieszki. Co do chlopcow to podobaja mi sie : Błażej, Fabian, Ignacy, Olaf i Tobiasz. Ciesze sie,ze Jakubow tylko dwoch tym razem Za to Janków i Franków najwiecej , to duzy plus Imiona blizniat nie podobaja mi sie. Z zestawow moim zdaniem najladniejszy jest Maria Magdalena , India Kalina tez nawet fajnie, tak inaczej, choc za imieniem Kalina nie przepadam. Nie podoba mi sie zupelnie Angelika Weronika - rymuje sie za bardzo, a po za tym kompletnie nie moj gust to imie Angelika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: WnŚ Trojmiasto 2-3.02.2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 13:25 Wiesz co - Radek jest tak wlasnie podany, ja mysle,ze to Radoslaw po prostu. Byla tez Julcia, ktora oczywiscie zaliczylam do Julii Czasami rodzice podaja do gazety w zdrobnialej formie. Kurcze, a mnie sie ta India jakas sympatyczna wydaje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Dee- India :) 05.02.08, 15:39 całkiem możliwe, że sympatyczna, ale mnie ścięło, że w Polsce ktoś tak młodą nazwał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Aneladgam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 08:32 No na pewno jest to oryginalne imie i nie kazdemu od razu przypadnie do gustu. tez mnie zaskoczylo to imie, ale jakos tak .. tak jak napisalam - sympatycznie Ciekawe,czy zarejestruja tak Małą Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 India 06.02.08, 09:31 Nieslychanie podoba mi się to imie juz od bardzo dawna. Myślałam już , że tylko moi na całym swiecie . Jako jedyna póki co oddałam też na to imię głos w rankingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejla81 Re: WnŚ Trojmiasto 2-3.02.2008 IP: *.chello.pl 06.02.08, 15:36 Tak swoją drogą - nudne te imiona. Ciągle to samo: Oliwie, Zuzie, Franki, Kubusie. Mało kto się na oryginalność wysili. Ale muszę też przyznać, że ja sama byłam średnio oryginalna przy wyborze. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Trojmiasto 2-3.02.2008 07.02.08, 11:30 Cieszy Judyta, Matylda, Ignacy, Stanisław i Tobiasz. India najbardziej egzotyczna. Angelika Weronika to chyba najbardziej niedobrany zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
igasiaa Re: WnŚ Trojmiasto 2-3.02.2008 08.02.08, 15:53 Cieszy Iga i Mia. Ta ostatnia to chyba imienniczka księżniczki z książki pani Cabot. Nie mylę się? Ubawiła mnie Marta Viktoria. Moim zdaniem nie pasują do siebie te imiona. A poza tym, skoro przyjmuje się już obcą pisownię, to po co dokładać polski akcent, zapisując imię przez 'k'. Czy nie lepiej wygląda 'Victoria'? Odpowiedz Link Zgłoś