ariana1 15.03.08, 12:25 Jakie odczucia? Dla mnie brrrrrr... podobnie jak kobieta, która nosi to imię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Alfreda 15.03.08, 12:27 Hm, gdyby weszło w modę, z pewnością znalazłyby się rzesze jego amatorek Powiem tak - potrafię sobie wyobrazić, że mogłoby się podobać, ale osobiście przedkładam nad nie inne imiona. Są jednak i takie, które wydają mi się gorsze (np. Kamila). Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Alfreda 15.03.08, 14:25 Znałam kiedyś panią Alfredę zdrabnianą oczywiście do Fredzi.Imię mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Alfreda 15.03.08, 15:07 Miałam lata temu świnkę morską Alfredę, więc Fredzia to dla mnie imię zwierzaczkowe. Alfred zaś podoba mi się bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Alfreda IP: *.chello.pl 15.03.08, 15:59 moja ciocia tak miała na imie zmarła mając 15 lat ,a dzisiaj by miała 60lat moja bacia jak oniej opowiadała zawsze mówiła moja Fredzia ,a bracia nazywały ją Fretka nigdy się nie zastanawiałam czy imie jest brzydkie ,czy ładne napewno bardzo rzadkie i takie sobie mogłabym dac dla dziecka na drugie na piersze raczej nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julie1789 Re: w górę 08.08.08, 12:50 Paskudne Niemal równie brzydkie jak Zdzisława Odpowiedz Link Zgłoś