Gość: mała-mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 20:00 Bardzo mi się te imiona podobają, a Wam? Czy Waszym zdaniem pasują do rodzeństwa? Słyszałam już opinie, pt. mój pies miał tak na imię Czy naprawdę te imiona kojarzą sie tylko z tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Borys i Sara 29.04.08, 20:02 Obydwa mi się podobają, jednak nie szaleńczo Nie kojarzą mi się z pasami. Moim zdaniem te imiona nie pasują dla rodzeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Borys i Sara 29.04.08, 20:53 tak jak lubię Sare tak nie lubie Borysa,i dlatego jako rodzeństwo nie bardzo mi pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Borys i Sara 29.04.08, 20:56 Do rodzeństwa pasują, ale nieszczególnie mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Borys i Sara 29.04.08, 21:39 Borys podoba mi się nieco, Sara wcale. niekoniecznie kojarzą się z menażerią, chociaż moi znajomi mają psa Sarę (ale inni z kolei mają psa Zuzę, no trudno, niektórzy muszą widać nazywać zwierzaki ludzkimi imionami), ale po prostu brzmienie mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Borys i Sara 29.04.08, 23:32 Ja nie mam nic przeciwko Sarze ani Borysowi. Imiona jak imiona. Ale razem jakoś mnie nie przekonują. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaiw Re: Borys i Sara 30.04.08, 06:26 Borys bardzo mi się podoba, Sara trochę mniej. Jednak do rodzeństwa mi jakoś nie pasują. Szybciej obok Borysa widziałabym Olgę np, a obok Sary Jeremiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała_mi Re: Borys i Sara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 17:43 Mąż się uparł na Borysa, powiedział, że nie odpuści , mi z kolei bardzo podoba się Sara ale coś mi się wydaje, że Borys zwycięży. Z żeńskich imion podobają nam się jeszcze Maja, Daria, Joanna, Kinga. Zaponiałam dodać, że spodziewamy się bliźniąt. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Borys i Sara 30.04.08, 17:49 ależ Ci zazdroszczę marzą mi się bliźnięta... do Borysa - Daria! idealne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lordess Re: Borys i Sara IP: *.net.autocom.pl 30.04.08, 18:34 i Borys i Sara podobaja mi się bardzo ) . Jestem mamą Sary , ale gdyby kiedyś pojawił się chłopczyk to właśnie Borys ... ewentualnie Jonasz , Cyprian , lub Kornel Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Borys i Sara 01.05.08, 22:50 A z pozostałych imion najładniejsze Daria i Joanna. Do Borysa ładnie pasowałaby też Anna. Odpowiedz Link Zgłoś
mantrobus Re: Borys i Sara 01.05.08, 23:59 Oba imiona podobaja mi sie, i uwazam, ze pasuja do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś