Gość: ja IP: *.brnt.adsl.virgin.net 16.07.08, 18:53 Lilla, Emilia czy Adela? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julianka06 Re: ktore imie wybrac? 16.07.08, 19:05 Wszystkie fajne, ale chyba Lilla. Odpowiedz Link Zgłoś
dendruszek Re: ktore imie wybrac? 17.07.08, 08:47 Lila, pozostałe mi się nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: ktore imie wybrac? 17.07.08, 08:52 Wszystkie trzy imiona są bardzo delikatne i wdzięczne. Wybierałabym między Emilią a Adelą. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Adela 17.07.08, 17:01 Sąsiadka jest w ciąży i planuje Adelę lub Antoninę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Adela IP: *.brnt.adsl.virgin.net 17.07.08, 17:22 Hej dziewczyny, bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi Emilia juz odpadla, sliczne imie ale nie wiem czemu nie moge takiego nadac chociaz rozwazane bylo mnostwo razy. Zostala Lila lub Adela. Oba podobaja mi sie bardzo, moze Adela bardziej pasowalaby do wieku starszego i gdybysmy mieszkali w Polsce dlugo bym sie nie zastanawiala nad nadaniem tego imienia. Tutaj w UK imie Adela jest bardzo niepopularne, ludzie robia duze oczy jak komus mowie o tym imieniu no i nie wiem czy dziecku nie zaszkodze takim oryginalem Z jednej strony chcialabym nadac imie inne ale zeby nie kojarzylo sie babciowato. Czasu mam jeszcze sporo na wybor wiec nie panikuje, czekam na dalsze opinie Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: ktore imie wybrac? 17.07.08, 22:16 Żadne mnie nie porywa, ale z tych trzech chyba Lilla Odpowiedz Link Zgłoś