Gość: megi79 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 17:40 z ktorymi zeknelam sie ostatnio: Korina Ander(!) Lisa Alana Westyna Amelianna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iryska Re: Nietypowe IP: *.as.kn.pl 25.07.08, 20:50 Jakoś nie zachwycaja... Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Nietypowe 25.07.08, 21:51 Korina - nie brzmi źle, chociaż kojarzy mi się z niedorobioną Karoliną Ander - kobieta czy facet? zdecydowanie nie Lisa - ok, międzynarodowe imię w niektórych krajach b. popularne Alana - ok. Westyna - niezbyt mi się podoba Amelianna - przekombinowane Odpowiedz Link Zgłoś
jakas_kobietka Re: Nietypowe 25.07.08, 22:27 no, oryginalne... chociaz na tym forum czesto sptykam sie z 'precedensami', a mnie samej tez odobja sie niektore nietypowce, wiec nie bede oceniac co jest nietypowe/dziwne/ekstrawaganckie a co nie Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Nietypowe 25.07.08, 23:06 Lisa- bardzo mi sie podoba( w Polsce chyba znane bardziej jako Liza bądź Eliza) Alana- wolę męską formę Alan reszta nie mój gust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ariella Re: Nietypowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.08, 10:17 a mi sie podobaja, oprocz Alany I lisy. NAwet Amelianna, mimo ze nie znosze Amelii. Ander - super. Odpowiedz Link Zgłoś