agnes.j 01.10.10, 17:18 Dziewczyny czy macie tą pościel? Jesteście zadowolone? Mechaci się? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_k_19 Re: Pościel z Home & You 01.10.10, 18:06 moja nie zmechaciła się bo nie zdążyła, wylądowała na dnie szafy bo jak magnes przyciągała wszelkie kocie kłaki fruwające w powietrzu (futra mają zakaz zbliżania się do łóżek) i jakaś taka szorstka była zdecydowanie zostaję przy satynie bawełnianej z andropolu Odpowiedz Link
zott36 Re: Pościel z Home & You 02.10.10, 19:00 Mam , ale wszystko na niej zostaje , kot, włosy, nitki . Okropność. Odpowiedz Link
cilantre Re: Pościel z Home & You 02.10.10, 21:13 A u mnie w home&you jest właśnie m.in. pościel z Andropolu - naprawdę dobra jakość, warto mieć Odpowiedz Link
ertyla Re: Pościel z Home & You 04.10.10, 23:31 pościeli od nich nie mam ale mam za to sporo innych rzeczy i powiem szczerze ze jakość tego jest kiepska ogólnie obrusy, podkładki - szybko się spierają, tracą kolor i fakturę jedyne co sobie chwalę to dwie poszewki na poduszki w salonie, takie jakby z mikrofibry puszystej - są naprawdę OK Odpowiedz Link
mirmunn Re: Pościel z Home & You 18.10.10, 12:21 okropna - wszystkie kłaki zbiera, prześcieradła z gumką rozciągnęły się, zsuwają sie z materaca, ozdobne aplikacje wystrzępiły się, ciemne kolory (czekolada) zblakły mimo prania w płynie, nie proszku jeden komplet w jasnych kolorach puścił koszmarnie i zafarbował mi kremowe ręczniki, które wyglądają jak stare (puścił kolor pistacjowy z kolorowego, ale jasnego wzoru) to był chyba Andropol dla Home & You co ciekawsze, Andropol kupiony pod jego własnym znakiem użytkuję- bez najmniejszych problemów Odpowiedz Link
taba18 Re: Pościel z Home & You 18.10.10, 14:06 Też wolę Andropol. Satyna baw. z Home&You jest jakby bardziej szorstka i matowa... Zdecydowanie Andropol. Odpowiedz Link
kaisia Re: Pościel z Home & You 19.10.10, 23:15 A kubki białe do herbaty z Home tak zachodzą, że trzeba je domestosem szorować żeby śladów nie było. Okropność ;/ Nie polecam Odpowiedz Link
kleklusia Re: Pościel z Home & You, andropol 21.02.11, 11:12 Kupuję ich pościel od kilku lat. Generalnie wszystko OK. Jednak zawsze piore w delikatnym praniu te pościelki z satynowymi wzorkiem. Bo jedna mi zeszła ale uprałam na prawą stronę tzreba było na lewą. Mam 2 Adropolu z innego sklepu - na jednym komplecie wyblakł i zabarwił na czerwono biała część. Wściekłam się a sprzedawca nie uwzględnił reklamacji!! Odpowiedz Link
ladyjm Re: Pościel z Home & You 21.02.11, 20:25 dostalam w prezencie i niestety fatalna byla. wszystko co dziewczyny pisza powyzej to swieta prawda Odpowiedz Link
zuzia_pl Re: Pościel z Home & You 23.02.11, 22:58 Ja też polecam pościel Andropolu lub pościele Bielbawu. Sama sprawdziłam te pościele i jestem bardzo zadowlona. Pościel z Andropolu moim zdaniem ma fajniejsze wzory, ale każdy ma inny gust. A ogólnie mówiąc pościel satynowa jak dla mnie jest super. Zuźka Odpowiedz Link
flavilla Re: Pościel z Home & You 24.02.11, 14:19 A Zuzia_pl chodzi po całym forum i wszędzie wkleja swój sklep. Odpowiedz Link
danuu Re: Pościel z Home & You 25.02.11, 12:21 Kiedyś, na samym początku Andropol szył dla Home&You. Teraz najwyraźniej sieciówka jedynie "inspiruje się" ich wzorami. Zobaczcie, że pościel tam od wielu już lat jest w podobnym stylu, ale teraz jest szyta pod Wielkim Murem. Zresztą napis na opakowaniu głosi: "Wyprodukowano w Chinach dla LPP". Ale dzięki temu, że Andropol szył dla Home&You poznałam tę firmę, jej świetną jakość, zarówno pościeli, jak i przede wszystkim prześcieradeł, które są fantastyczne - dobrze zwymiarowane, z zapasem na materac, milutkie, dobrej jakości. W Łodzi na Brukowej mają sklep przyzakładowy, gdzie jest taniej Odpowiedz Link