grzalka 22.10.03, 14:31 Podoba Wam sie to imię? Dlaczego? (Dlaczego nie?) . Z czym Wam sie kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluc Re: Witold 22.10.03, 17:19 z Gombrowiczem z Wielkim Księciem Litewskim z kolegą ze szkoły (tak ambiwalentnie dosyć) podoba się, chociaż nie do szaleństwa Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Witold 22.10.03, 22:04 Czesc ! Mnie kojarzy sie z moim wujkiem.Mowili na niego WIT.Ale Witold podoba mi sie bardziej ,chociaz nie powala mnie z nog. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Witold 24.10.03, 10:53 Mi się kojarzy z naszym dawnym listonoszem, nie podoba mi sie to imie, aczkolwiek - kwestia gustu. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: Witold 24.10.03, 11:55 Kojarzy mi się z szalonym brodatym naukowcem - chyba z powodu mojego wujka Witolda. Można tworzyć ładne zdrobnienia - Witek czy Wituś dla malucha. Byle nie Wicio!! Pozdrawiam Marcsi Odpowiedz Link Zgłoś
anma Re: Witold 25.10.03, 21:20 Kojarzy mi się głównie z takim jednym kolegą ze studiów...i nie są to miłe skojarzenia A samo imię? Nie przeraża ale i nie zachwyca Takie neutralne...może to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś