Gość: gość122 IP: *.elektrosat.pl 05.06.09, 20:05 Po burzliwych dyskusjach doszliśmy z M, że będzie Kalina Anna...Rodzina jest zaskoczona, że zbyt....rosyjskie, mylone z Haliną...nam się podoba..choć zastanawiam się czy większość społeczeństwa będzie nucić "Kalinkę" na dźwięk tego imienia.. Drugie imię po babci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aedo Re: Imię dla córci?? 05.06.09, 20:25 Mam w rodzinie Kalinę. Uważam, że to bardzo ładne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Imię dla córci?? 05.06.09, 20:41 Mi się podoba. A że ktoś tam będzie coś nucił, to chyba sympatyczne raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imię dla córci?? 05.06.09, 22:50 Zupełnie nie mam rosyjskich skojarzeń z tym imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Imię dla córci?? 06.06.09, 10:22 Bardzo lubie to imie , gratuluję wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-dalia Re: Imię dla córci?? 06.06.09, 15:44 Kalina jest już na tyle znana, że nie musisz się obawiać cudzych reakcji. A rówieśnicy to już na pewno "Kalinki" nucić nie będą Gratuluję udanego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna.panna Re: Imię dla córci?? 08.06.09, 22:18 ładnie drugie imię też b. ładne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada77 Re: Imię dla córci?? IP: *.cdma.centertel.pl 08.06.09, 23:14 Kalina moje ulubione imię obok Marceliny, nie kojarzy mi się rosyjsko ,ale kwiatowo i dziewczeco, i Kaliny to silne dziewczyny, twardo stapają po ziemi, numerologiczna 4, b. dobre prognozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość122 Re: Imię dla córci?? IP: *.elektrosat.pl 15.06.09, 12:25 Dzięki za utwierdzenie nas w prawidłowości podjętej decyzji. Jakoś poradzimy sobie szczególnie z naśmiewającym się teściem.. Odpowiedz Link Zgłoś