itsola 29.12.03, 23:06 Witajcie ! No jestem ciekawa co powiecie o tej liscie.Stworzonej przede wszystkim przez tatusia a takze przez Dennisa.Ale oczywiscie ostatnie slowo ma szefowa ha,ha,no i oczywiscie wy : - LIVIA - LIV -favorytka tatusia - CLARA - PAULA - AMELIE - LILIA - LENYA - MIA - ANTONIA (ale jako 2 imie) - JOSEPHINE (tez 2 imie) Ach nie wiem juz -bylo ich jeszcze troche ,ale wylecialy mi z glowy.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Teraz moje dziewczynki !! 29.12.03, 23:21 - LIVIA - LIV -favorytka tatusia - CLARA - PAULA - AMELIE -LILIA - LENYA - MIA - ANTONIA (ale jako 2 imie) - JOSEPHINE (tez 2 imie) W wymienionych imion bardzo podoba mi sie Clara i Paula.W takim zestawieniu lub odwrotnie.Bardzo ladne imiona w/g mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
11ulla Re: Teraz moje dziewczynki !! 29.12.03, 23:32 wszystkie są ślicze, a najładniejsze wg mnie to LIV, PAULA i MIA, troche mam zgrzyta na Antonię, ale u Ciebie to imię zapewne jest inaczej wymawane, nie tak nosowo jak w Polsce pozdrawiam ulla i maurycek (06.04.2003) a to my: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=9184937&a=9670203 Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Teraz moje dziewczynki !! 30.12.03, 00:21 Hej Olu! Livia - bardzo ladnie Liv - ok Clara - super ale bardziej podoba mi sie pisane przez K Paula - dla mnie odpada Amelie - tak jak Paula Lilia - nie moj gust Lenya - tak jak Lilia Mia - za popularne Antonia - super Josephine - super Jak dla mnie the best sa: Klara (Clara) Antonia Livia Antonia reszta odpada. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Teraz moje dziewczynki !! 30.12.03, 09:44 Olu, moja ocena: > - LIVIA - ładnie > - LIV - ładnie > - CLARA - nie mój gust > - PAULA - ładnie > - AMELIE - ładnie > - LILIA - ładnie > - LENYA - nie podoba mi sie > - MIA - ładnie > - ANTONIA - jesli jako drugie imie to ok. > - JOSEPHINE - j.w. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
tesska Re: Teraz moje dziewczynki !! 30.12.03, 09:54 Livia Antonina lub Liv Josephine To moje faworytki, obydwa ladnie po niemiecku beda brzmialy i nie dadza sie przekrecac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka100 Re: Teraz moje dziewczynki !! 30.12.03, 10:10 podobają mi się Livia i Liv, ale ponieważ Livię można też zdrabniać jako Liv, a więc daje większe możliwości - wybrałabym Livię Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Teraz moje dziewczynki !! 30.12.03, 11:45 Najbardziej podoba mi się Liv Pozdr Cysia Odpowiedz Link Zgłoś
badziul Re: Teraz moje dziewczynki !! 30.12.03, 11:29 zgłasza sie fan krótkich imion oczywiście Liv lub Mia -oba są fantastyczne causki badziul Odpowiedz Link Zgłoś
mader1 Re: Teraz moje dziewczynki !! 30.12.03, 17:11 Mia !!! Jezeli juz nie Melanie )) Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: Teraz moje dziewczynki !! 30.12.03, 17:46 Według mnie Liv Lenya albo Mia Antonia. Ściskam M Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Teraz moje dziewczynki !! 30.12.03, 23:00 Czesc ! Dzieki dziewczyny,nie myslalam,ze LIV bedzie sie cieszyla taka sympatia w Polsce-a tu prosze ? moze ma moj mezus racje?Sama nie wiem ,wszystkie te imiona mi sie podobaja.Ale jest jeszcze troszke czasu. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś