marouder.eu 23.01.10, 19:32 ...Januszek zamienia sie w zombiaka-haszyste a forum nic, milczy jak zamurowane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: Ha, wiec jednak haszyzm jest zarazliwy... 23.01.10, 19:34 Mam tego bialostockiego krasnoarmiejca wygaszonego. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ha, wiec jednak haszyzm jest zarazliwy... 23.01.10, 19:35 nu, nie milczy tak.... watek januszka z protestami liczy juz cale 60 wpisow... tylko wiesz marudzinski.... na maniakow nic nie dziala.... obsesja... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Ha, wiec jednak haszyzm jest zarazliwy... 23.01.10, 19:40 To jest wątek na temat ogólny - o zdegenerowanych charakterach. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Widzialem kiedys takiego obsesjonata.. 23.01.10, 19:40 ..potrafil butelke perfum obalic, jak nie mial czego innego na podoredziu! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Ha, wiec jednak haszyzm jest zarazliwy... 23.01.10, 19:41 dana33 napisała: > watek januszka z protestami liczy juz cale 60 wpisow... Przytaczam fakty ze źródeł Żydowskich. Przeciwko czemu są więc te protesty? Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Ha, wiec jednak haszyzm jest zarazliwy... 23.01.10, 19:46 Protesty na zrodla, na coz by ... niech sczezna zrodlani Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Ha, wiec jednak haszyzm jest zarazliwy... 23.01.10, 19:38 marouder.eu napisał: > ...Januszek zamienia sie w zombiaka-haszyste a forum nic, milczy jak zamurowane > I bardzo dobrze. Olewanie jest najlepszą reakcją na cudzą dyspepsję. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 dyscyplinowanie hasbary 23.01.10, 20:21 marouder.eu napisał: > a forum nic, milczy jak zamurowane Goje do budy. Gewalt, bija Zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: dyscyplinowanie hasbary 23.01.10, 20:23 rycho7 napisał: > Goje do budy. Gewalt, bija Zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Mylisz sie, Rychujku badz sam sobie lzesz... 23.01.10, 20:28 ..rozmyslnie Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Mylisz sie, Rychujku badz sam sobie lzesz... 23.01.10, 21:37 marouder.eu napisał: > ..rozmyslnie Zapomniales, ze dla mnie szmock to powod do dumy a nie obelga. Roznimy sie zasadniczo, ale to ja o tym wiem. Na swiecie jest 6,5 miliarda gojow. A przeciez to nie Homo Sapiens. Jedynie Narod Wybrany to ludzie. Ale to juz Wasz problem humanitaryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Ha, wiec jednak haszyzm jest zarazliwy... 24.01.10, 00:35 Takoż mam wrażenie, że Januszek próbuje zahaszować forum. Haszu jednak przynajmniej stosuje swoją metodę kreskowania. Januszek usiłuje wcisnąć swoje wątki (g. warte - otworzyłem jeden link i to była strata czasu) w forumową szarą masę w sposób zakamuflowany, by może jakiś nowicjusz się naciął. Ewidentnie łapie frajera. No i jest płodny jak królik, w sumie o tym samym. Nudziarz. A nudziarstwo to grzech śmiertelny numer jeden. W piekle mają taki specjalny kocioł dla nudziarzy. Będą im tam diabli głośno czytać ich wypoty, przez całą wieczność. Odpowiedz Link Zgłoś