Dodaj do ulubionych

Latające g... na ekranie!

IP: *.mk.gov.pl 16.04.04, 12:11
Szanowny Panie AAAdamie!

Trochę Pan przesadził z zarabianiem na reklamie. Po wejściu na stronę główną
Gazety (serwisy.gazeta.pl/wyborcza/0,0.html - proszę nie mylić z
portalem Gazeta) reklama francuskiego samochodu (model 307) występuje w
charakterze latającego g.... na ekranie i skutecznie utrudnia przeczytanie
jakiejkolwiek wiadomości. Oczywiście nie można wyłączyć tego świństwa.
Reklama jest również obecna na podstronach z rozwinięciem artykułów ze strony
głównej. Biorąc pod uwagę, że tydzień temu można było jednak wyłączyć
występującą w tym samym charakterze latającego g... reklamę sieci telefonów
komórkowych, należy odnotować, iż Pańska firma posuwa się w bezczelnej
reklamie coraz bardziej. Być może już wkrótce na stronach Gazety będzie
jednocześnie kilka takich latających niewyłączalnych g...

Oznacza to, że wbrew temu co Pan mówi, JEST PANU WSZYSTKO JEDNO, CHODZI
JEDYNIE O ZAROBIENIE JAK NAJWIĘKSZYCH PIENIĘDZY. Jest to żałosne. PAŃSKA
ZACHŁANNOŚĆ CZYNI PANA ŚMIESZNYM.

W geście protestu, uprzejmie Pana proszę o skreślenie wysokości nakładu
drukowanej gazety o jeden egzemplarz – nie będę jej już co piątek kupował
(czyniłem tak tylko dla programu telewizyjnego, ale teraz przerzucę się na
coś innego). Namawiam też innych do podjęcia takiej samej decyzji.

jarman
Obserwuj wątek
    • Gość: Ko-Wal Re: Latające g... na ekranie! IP: *.mk.gov.pl 16.04.04, 12:20
      Popieram i sie przylaczam!
    • Gość: Fishhh Re: Latające g... na ekranie! IP: *.mk.gov.pl 16.04.04, 12:23
      Też sądzę, że to chamstwo!
    • Gość: - zainstalujcie opere i po problemie IP: *.topolowa.net 16.04.04, 12:27
      • Gość: jarman Re: zainstalujcie opere i po problemie IP: *.mk.gov.pl 16.04.04, 12:30
        Nie chodzi o instalowanie, ale o zasady. Nie jest to problem techniczny, lecz
        mentalny.
    • Gość: Robroy Re: Latające g... na ekranie! IP: *.mk.gov.pl 16.04.04, 12:27
      Jaki "szanowny panie adamie"? Czyś ty zwariował?
    • dokowski Nic nie lata i nie przeszkadza w czytaniu 16.04.04, 12:43
      Chyba masz zwyczajnego wirusa. Jak łatwo przychodzi ci, chamie, rzucanie
      obelgami na Michnika, pod byle pretekstem!
      • Gość: jarman Re: Kłamiesz dokowski IP: *.mk.gov.pl 16.04.04, 13:10
        Dokowski, latało i przeszkadzało. Być może po mojej opinii Webmaster puknął się
        w czułko i wyłączył to świństwo makromediowym flashem robione (obejrzałem sobie
        jego właściwości).

Natomiast co do chama, to ty swoim wystąpieniem chyba jasno wskazałeś kto nim
        naprawdę jest. Ja nie nazywałem nikogo chamem i nie rzucałem obelgami. Wręcz
        odwrotnie. Użyłem żartobliwej formy, gdyż uważam, że tylko żartem można
        zwalczać „właścicieli Polski”, którzy wszystkich mają w nosie. Żart ich
        najbardziej boli, ponieważ są tak zachłanni, że aż śmieszni i wiedzą o tym
        doskonale.

Tak więc radzę ci zrobić to samo, co zrobił gazetowy webmaster i o czym pisałem
        wyżej.

Życzę mądrości, kultury i rozwagi.
        • dokowski Takie słowa wykrzyczane do gospodarza ... 16.04.04, 14:24
          Gość portalu: jarman napisał(a):

> Natomiast co do chama, to ty swoim wystąpieniem chyba jasno wskazałeś kto nim
          > naprawdę jest.

"JEST PANU WSZYSTKO JEDNO, CHODZI
          JEDYNIE O ZAROBIENIE JAK NAJWIĘKSZYCH PIENIĘDZY. Jest to żałosne. PAŃSKA
          ZACHŁANNOŚĆ CZYNI PANA ŚMIESZNYM"

... przez gościa, to chamstwo wręcz rażące. Szczególnie wtedy, gdy gospodarz
          słynie w szerokich kręgach jako wzór bezinteresowności i patriotyzmu. Równie
          dobrze mógłbyś nazwać Piłsudskiego w jego salonach sowieckim agentem, a potem
          popłakać się, że ktoś nazwał cię chamem

> Życzę mądrości, kultury i rozwagi.

Najpierw weź słownik języka polskiego i przeanalizuj znaczenie tych trzech
          rzeczowników z powyższego zdania.
          • Gość: jarman Re: Takie słowa wykrzyczane do gospodarza ... IP: *.mk.gov.pl 16.04.04, 15:23
            To jest naciągana argumentacja, absolutnie nie adekwatna do sytuacji. To tak,
            jakby ktoś porównywał katedrę i ołówek. Na siłę można porównać wszystko, ze
            wszystkim. Tylko po co?

Ponadto trudno się zgodzić, iż, jak to napisałeś „gospodarz”, dodam, że jeden z
            najbogatszych ludzi w Polsce, „słynie w szerokich kręgach jako wzór
            bezinteresowności i patriotyzmu.” Samo bogactwo oczywiście nie deprecjonuje
            człowieka. Chodzi jednak o taką „drobnostkę”, jak sposób dojścia do niego.

Ale, to byłby zupełnie nowy wątek naszej...hm...”rozmowy”.. Widzę, że wszelka
            dyskusja z tobą, aby była możliwa, musiałaby stosować się do starożytnej
            sentencji „Homo homini lupus est”. Ja natomiast nie chcę się zniżać się do
            takiego poziomu. Nie mam czasu na bzdury. Zakończę więc znanym powiedzonkiem o
            filmowym rodowodzie: nie chce mi się z tobą gadać.

jarman
            • dokowski Dla ciebie Michnik jest wilkiem. I kto jeszcze? 16.04.04, 15:35
              Gość portalu: jarman napisał(a):

> Widzę, że wszelka
              > dyskusja z tobą, aby była możliwa, musiałaby stosować się do starożytnej
              > sentencji „Homo homini lupus est”.

Mnie do waszego wilczego grona nie wciągniesz. Ja tylko bronię przed chamstwem
              naszego miłego gospodarza. Nie dam się wciągnąć do jakiejś pesonalnej pyskówki.
              • Gość: Ko-Wal Dokowski, masz problemy. IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.04.04, 10:49
                Dokowski, ty chyba masz problemy psychiczne. Przeczytaj uważnie odpowiedź
                jarmana jeszcze raz
                • dokowski Najwyraźniej nie kojarzysz 19.04.04, 23:29
                  Gość portalu: Ko-Wal napisał(a):

> Dokowski, ty chyba masz problemy psychiczne. Przeczytaj uważnie odpowiedź
                  > jarmana jeszcze raz

Ja bronię Michnika przed chamstwem, choćby dlatego że gospodarzowi należy się
                  szacunek. Jarman zaatakował mnie, gdyż go tą obroną zawstydziłem. A ja nie
                  zamierzam się bronić, gdyż moim celem jest troska o dobrą sławę Michnika. Kiedy
                  podejmuję ten watek nie zwracam uwagi na obelgi skierowane bezpośrednio do
                  mojej osoby. Nie licz więc na to, że mnie tak prymitywnie sprowokujesz. Jeżeli
                  przyłączysz się do jarmana i zaczniesz obrzucać Michnika obelgami, to nazwę cię
                  chamem, ale dopóki tylko mnie się czepiasz, dopóty w tym wątku nie dostaniesz
                  ode mnie satysfakcji.
      • hawaian Re: Nic nie lata i nie przeszkadza w czytaniu 20.04.04, 01:03
        dokowski napisał:

> Chyba masz zwyczajnego wirusa. Jak łatwo przychodzi ci, chamie, rzucanie
        > obelgami na Michnika, pod byle pretekstem!

Bujaj sie naiwny bęcwale bo rzygać się chce .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka