Dodaj do ulubionych

Ranking premierów na FAQ.

05.04.11, 21:09

To forum tylko narzeka, więc chyba przydałby mu się test pozytywnego myślenia. Z najgorszym byłoby za łatwo. wink
Obserwuj wątek
    • marbor1 Re: Ranking premierów na FAQ. 05.04.11, 21:35
      To jakaś bujda na resorach. Oddałam głos na kogoś innego, nie p. Olszewskiego i mój głos nie został
      policzony.
      • hymenos Re: Ranking premierów na FAQ. 05.04.11, 21:44
        Mnie zadziałało. Sonda to opcja portalu. Możesz potwierdzić swój wybór.
    • perli przy, 05.04.11, 22:49
      kjażdym premieru Kiecka widzi Hjasza, czyżby Kiecka w Hjaszu się zakochała?
      Kiecka
      • hymenos Re: przy, 06.04.11, 08:51
        perli napisała:

> kjażdym premieru Kiecka widzi Hjasza, czyżby Kiecka w Hjaszu się zakochała?
        > Kiecka

To nie miłość a pożądanie.
        • hasz0 _____robota b. SB/WSI = odwrotność czasu kadencji 06.04.11, 09:03
          • hymenos No, to niemal pełen obraz kompleksów haszystów. 06.04.11, 09:19
            Tych dwóch pierwszych z tej haszystoskiej listy, to dwóch nieudaczników we współczesnym świecie, w którym nikt nie gra samotnie. Poza tym, jak w tytule wyłażą kompleksiki.
          • hasz0 próba rzeczowej polemiki z moimi oszczercami i ADĄ 06.04.11, 09:20
            • hasz0 próba pol. z profilem przebiegłego oszusta oszczer 06.04.11, 09:33
              • hymenos Wyrażenie własnej opinii nie jest żadnym dowodem. 06.04.11, 09:42
                Panie Tadeuszu, ja nie mam do Was pretensji o to, że Wy akurat kochacie tych a nie innych nieudaczników.
                • hasz0 iq=?___opinii???__" nie jest żadnym dowodem" 06.04.11, 09:46
                  • hasz0 Polacy umieją myśleć _Wy kombinować_weźmy najbogat 06.04.11, 09:54
                    • hymenos Wszystkie twoje pro- to opinie, nie fakty. 06.04.11, 10:00
                      a na dodatek wyssane z palca.
                      • hasz0 Re: Wszystkie twoje pro- to opinie, nie fakty. 06.04.11, 10:20
                        • hasz0 Mozebyście RAZ nie wysekatorowali? kopie mam! 06.04.11, 10:22
                          -
                          *Przepraszam was obu, że TAK OSTRO SIĘ ROZPRAWIAM, ale macie wielką SIŁĘ RAZENIA ZA SOBĄ w postacili kamików z mieszkaniami z kredytu hipotecznego...USA pamietacie i Madofa oraz łancuszek Sw. ANtoniego?
                          • hymenos Re: Mozebyście RAZ nie wysekatorowali? kopie mam! 06.04.11, 10:53
                            forum.gazeta.pl/forum/w,13,124009609,124009609,_Skopiowalem_doscjuz_oszczerstw_ze_ja_kasuje.html
                            Ten wątek to zwykły spam, który pewnie zostanie wycięty. Wklejanki, które nic nie znaczą.
                            • hasz0 Dowód na Twe oszczerstwa AD Per. m. premierów? 06.04.11, 11:02
                              • hymenos Mamy rozbieżne pojęcia o tym co oznacza: 06.04.11, 11:09
                                dowód
                                opinia
                                fakt
                                ...

Dla mnie inicjacja tamtego wątku to spam, zwykła kopia, która nic nie wnosi. Skopiowane posty są dostępne na swoich miejscach.
              • hasz0 HymScan_Kielce prowok/data zbieżna z NorymbKatyn 06.04.11, 09:43
                • hasz0 ______przepraszam mało czytelny TEXT=>_POprawa 06.04.11, 09:45
                  • hymenos Kompleksy i 06.04.11, 11:01
                    co to ma wspólnego z wątkiem??? Oprócz tego, że dajesz wyraz swoim kompleksom?
            • pan.scan Widzicie, Lazar 06.04.11, 09:58
              Ponieważ piszecie w sygnaturce to nie można wam pod waszą żydowską klupę podetknąć waszej poezji, albowiem wyszukiwarka tego nie widzi. Tak, moja nowa sygnaturka składa się z wybranych fragmentów z waszego wczorajszego postu, Lazar, który skopiowałem..

NIE PISZE SIĘ O SRACZCE W KONTEKSCIE RŻNIĘCIA
              (PRZENIGDY CIĘCIA)
              ZDZIRY CHYBA ŻE LUBICIE WYTARZAĆ SIĘ W GW DO ORGAZMU
              co napawa dżentelmena obrzydzeniem

podobnie jak kręcenie sobie samemu jaj
              ...bo dla kogo robicie te POkazy jak nie dla samych siebie?
              Re: Znów napad sraczki u trolla
              trzecikot 05.04.11, 11:57 Odpowiedz
              Ciąć zdzirę.
              • hasz0 Widzicie, Lazar?_widzę kompilację ewy z 3kotem 06.04.11, 10:13
                • pan.scan Ty gnojku - "widzę kompilację ewy z 3kotem" 06.04.11, 10:23
                  czyje to, zawodowy kłamco?
                  napad sraczki? ewa8a napis: To tylko część sraczki
                  forum.gazeta.pl/forum/w,13,122150654,123879671,napad_sraczki_ewa8a_napis_To_tylko_czesc_sraczki.html
                  • hasz0 gnojku<=do Scana - "widzę kompilację ewy z 3kotem" 06.04.11, 10:33
        • jaceq Re: przy, 06.04.11, 10:23
          hymenos napisał:

> perli napisała:
          >
          > > kjażdym premieru Kiecka widzi Hjasza, czyżby Kiecka w Hjaszu się zakochał
          > a?
          > > Kiecka
          >
          > To nie miłość a pożądanie.

Mnie to interesuje, czy współczesna psychiatria jest na tyle pojemna, by zmieścić w sobie przypadek Hjasza. Czy dla Hjasza nie trzeba czasem napisać całej psychiatrii od nowa, tak jak zapewne trzeba by napisać od nowa psychiatrię po nawiązaniu kontaktu z Marsjanami.

Psychiatria Hjasza, czyli ksenopsychiatria.

W każdym razie, to nie na kurze móżdżki przeciętnych współczesnych studentów.
          • hymenos Re: przy, 06.04.11, 11:18
            jaceq napisał:

>
            > Mnie to interesuje, czy współczesna psychiatria jest na tyle pojemna, by zmieśc
            > ić w sobie przypadek Hjasza. Czy dla Hjasza nie trzeba czasem napisać całej psy
            > chiatrii od nowa, tak jak zapewne trzeba by napisać od nowa psychiatrię po nawi
            > ązaniu kontaktu z Marsjanami.
            >
            > Psychiatria Hjasza, czyli ksenopsychiatria.
            >
            > W każdym razie, to nie na kurze móżdżki przeciętnych współczesnych studentów.

Psychiatria i jej studenci mogą sobie diagnozować jak chcą, na nasze (moje) potrzeby wystarczy lemingoza radiomaryjna czyli wiara we wszystko co toruński propagator z mównicy radiowej nada. Prawda to wyłącznie to co napisze ND, nada TRWAM i inne kato-szczekaczki.
            • hasz0 f. pras./FAKT prawda pasuje jak puzzle F.Pr. nie 06.04.11, 11:25
              • hasz0 Re: f. pras./FAKT prawda pasuje jak puzzle F.Pr. 06.04.11, 11:27
                • hasz0 sam siebie bezbłędnie .i przypadkiem pochwaliłeśRM 06.04.11, 11:30
                  • hasz0 Re: sam siebie bezbłędnie .i przypadkiem pochwali 06.04.11, 11:33
            • jaceq Re: przy, 06.04.11, 11:59
              hymenos napisał:

> Psychiatria i jej studenci mogą sobie diagnozować jak chcą, na nasze (moje) pot
              > rzeby wystarczy lemingoza radiomaryjna

Ja przypuszczam, że to jest coś więcej, np. moherowe słuchaczki ojdyra potrafią być agresywne, gdy już zrozumieją, że człowiek urządza sobie z nich kpiny (przy czym sama istota kpiny nie ma dla nich znaczenia), chętnie sięgają po przysłowiowe moherowe parasoleczki, osiągając przy tym jakiś stan zaburzenia świadomości, np. tańczą jak derwiszki, a potem im się wydaje, że w tym czasie się modliły i jeszcze ktoś sikał na nie i przypalał papierosem. Są w tej sekcie i inne ciekawe przypadki, np. pożądanie męczeństwa (słynna Matka Joanna Od Krzyża), które każe przypadkowi w zimną noc, że psa byś z domu nie wygonił, stać na zimnie i pilnować, czy nie uda się podpieprzyć wieńca z fotografią Pary Prezydenckiej. To jest fetyszyzm, wiem, ale chyba i coś więcej.

Albo inny przypadek:

https://bi.gazeta.pl/im/4/7241/z7241154X,Kobiete-z-plakatami-mozna-spotkac-w-roznych-punktach.jpg

Spróbowałbyś z nią pogadać? Podobno nie da się. Normalnie nie jest głuchoniema, ale podczas misji udaje (?) że jest.

Ale to wszystko psychiatria opisała. A przypadek Hasza wymyka się opisom i dlatego ja uważam, że potrzebna jest tu ksenopsychiatria.
              • hymenos Re: przy, 06.04.11, 12:05
                Ale ten plakacik jest jakby żywcem wzięty z postów haszysty. Rozmowa z panią podobnie jak z haszystą z założenia będzie jałowa. Białe będzie dla nich czarne i odwrotnie. Brak możliwości porozumienia. Poza tym każda wymiana zdań z haszystą rozpoczyna i kończy się personaliami, z babcią z plakatem nie byłoby inaczej.
                • jaceq Re: przy, 06.04.11, 12:11
                  Ta akurat nie jest bynajmniej "babcią", a pytanie "przepraszam, co chce Pani w ten sposób osiągnąć?" traktuje dokładnie jak absolutną ciszę. Zero jakiejkolwiek reakcji, jakiegoś drgnięcia, zwężenia źrenic, cokolwiek, nic. A na "przepraszam, chciałem tędy przejść" reaguje bardzo ładnie, odsuwając się uprzejmie na bok. A "dziękuję bardzo" znowu olewa, aż człowieka korci zajść ją po cichu od tyłu i huknąć nad uchem "HU!"
                  • hymenos Re: przy, 06.04.11, 12:54
                    No to muszę przeprosić młodą dziewoję za to, że ją babcią ujrzałem. Dobrze, że chociaż przejść pozwoli. A jej misja to nawracanie diabła, a nie dyskusja z nim. Stąd zapewne problemy komunikacyjne. Zwyczajny haszyzm.
                    • hasz0 zanalizuje Was jak 2 przypadki stereot. dynam. 06.04.11, 13:19
                      Z częściowo zakłóconym przekazem w sieci neuronowej, w której bezpośrednie połączenia
                      typu NA WPROST bez błędów...są zablokowane. Muszą stworzyć sobie obejścia LOGICZNEJ
                      SIECI
                      by zamiast pokonać fałsz drogą wyznaczoną sterowaniem bramkami logicznymi
                      omijają je przepływajac przez sieci zarezerwowane dla przepływów EMOCJI,
                      AGRESJI, WROGOSCI, STADNYCH ZACHOWAŃ PROKREACYJNYC itp.
                      • hasz0 _____________a tera do SEDNA!_________ 06.04.11, 13:27
                        • hasz0 nawet_ blokada sieci neuronowej w.. prokreacji__ 06.04.11, 13:34
                          • hymenos Analiza do dupy, 06.04.11, 13:41
                            gdyż żaden z nasz nie wypowiadał się w kwestii narodowości dziewoi. Wyżej IQuja nie podskoczysz. To nie próba analizy a próba obarczenia swoich rozmówców własnymi kompleksami.
                            • hasz0 Re: Analiza do dupy, 06.04.11, 13:54
                              • hasz0 znudziliscie mnie do cna 06.04.11, 13:56
                                • hymenos IQ=0? 06.04.11, 14:10
                                  Haszeńku, ale to twój problem, czy moherek z fotki ma skośne oczy, ciemną karnację czy obrzezanego ojca. Więc nie płacz i nie królikuj wątków, bo to jest zwyczajne spamowanie i obnoszenie się ze swoim miernym IQujem wraz z kompleksikami.
                            • hasz0 Re: Analiza do dupy, 07.04.11, 10:08
                              • hymenos Re: Analiza do dupy, 07.04.11, 10:23
                                Nie ma związku. Fotka niewyraźna to i wiek nietrudno pomylić.
                                • hasz0 Hymancia Analiza do dupy, 07.04.11, 10:27
                                  • hasz0 na adwokata nawet RePostu nie potrafisz? IQ=? 07.04.11, 10:28
                                    hymenos napisał:

> Nie ma związku. Fotka niewyraźna to i wiek nietrudno pomylić.
                                    >

GDZIE KOAUGALCJA KOLIGACJA KORELACJA

z "rasizmem hasza"
                                    • hymenos Re: na adwokata nawet RePostu nie potrafisz? IQ=? 07.04.11, 10:33
                                      Tu
                                      • hymenos Re: na adwokata nawet RePostu nie potrafisz? IQ=? 07.04.11, 10:44
                                        W korelacji z tym.
                                        • hymenos Re: na adwokata nawet RePostu nie potrafisz? IQ=? 07.04.11, 10:45
                                          W Koagulacji z pozostałymi wpisami haszysty.
                                          • hymenos Re: na adwokata nawet RePostu nie potrafisz? IQ=? 07.04.11, 10:47
                                            Oraz w koligacji z haszystowskim IQ.
        • perli Re: przy, 07.04.11, 10:03
          smile
    • snajper55 Re: Ranking premierów na FAQ. 05.04.11, 23:56
      hymenos napisał:

> To forum tylko narzeka, więc chyba przydałby mu się test pozytywnego myślenia.
      > Z najgorszym byłoby za łatwo. wink

A ja miałbym problem z najgorszym. Nie wiem czy gorszy był Kaczyński, czy Olszewski. No nie, chyba jednak totalna nieudolność musiałaby ustąpić przed neobolszewizmem.

S.
      • hymenos Re: Ranking premierów na FAQ. 06.04.11, 08:52
        snajper55 napisał:

> A ja miałbym problem z najgorszym. Nie wiem czy gorszy był Kaczyński, czy Olsze
        > wski. No nie, chyba jednak totalna nieudolność musiałaby ustąpić przed neobolsz
        > ewizmem.

W tym przypadku wystatczy rzut monetą.
      • pan.scan Najgorszy zdecydowanie nieudacznik Olszewski. bt 06.04.11, 08:57

• ada08 13 premierów! :-) 06.04.11, 08:06
      Imponujące smile Ale jak oceniać, tj. porównywać premierów, skoro tylko jeden z nich (Buzek) rządził przez całą kadencję, drugi (Tusk) ma na to szanse, a reszta wymiękła w trakcie, przy czym byli i tacy, którzy nawet roku nie wytrwali. Głosowanie niemożliwe smile
      a.
      • jaceq Re: 13 premierów! :-) 06.04.11, 09:54
        ada08 napisała:

> Imponujące smile Ale jak oceniać...
        > (...) byli i tacy, którzy nawet roku nie wytrwali...

Ba! Jeden "był" nawet szpionem KGB, jeden - typowym wariatem, jeden - "prawdziwym" mężczyzną, inny znowu bał się własnego cienia, jeden - myślał, że rządzenie krajem to jak rządzenie wydziałem wyższej uczelni, inny - że jak rządzenie klasą w gimnazjum, jeszcze inny - że jak rządzenie rodziną (Corleone?), jednej "zawdzięczamy" kuńkordat, jeden się obraził i wyjechał, inny doszedł do wniosku, że traci czas na premierowaniu...
    • hymenos Wyniki częściowe ;) 06.04.11, 14:33
      Kto był najlepszym premierem
      Mazowiecki # 24 sierpnia 1989 - 25 listopada 1990
      1
      13%
      Bielecki # 12 stycznia 1991 - 5 grudnia 1991

0%
      Olszewski # 23 grudnia 1991 - 5 czerwca 1992
      2
      25%
      Suchocka # 11 lipca 1992 - 18 października 1993

0%
      Pawlak # 5 czerwca 1992 - 7 lipca 1992 // 26 października 1993 1 marca 1995

0%
      Oleksy # 6 marca 1995 - 26 stycznia 1996

0%
      Cimoszewicz # 7 lutego 1996 - 17 października 1997
      1
      13%
      Buzek # 31 października 1997 - 19 października 2001
      2
      25%
      Miller # 19 października 2001 - 2 maja 2004

0%
      Belka # 2 maja 2004 - 19 maja 2004 // 11 czerwca 2004 19 października 2005

0%
      Marcinkiewcz # 31 października 2005 - 10 lipca 2006

0%
      Kaczyński # 14 lipca 2006 - 5 listopada 2007

0%
      Tusk # 16 listopada 2007 -
      2
      25%
      Głosów: 8
    • hymenos Wreszcie więcej głosów niż premierów ;) 07.04.11, 10:17
      Kto był najlepszym premierem
      Mazowiecki # 7%