manny-jestem 06.09.11, 22:59 Chyba nigdy z nimi nie wygramy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1.marouder_eu I tak jest lepiej, niz bylo:) 07.09.11, 02:40 Ostatniego gola, to im bodaj Boniek strzeli za PRL-nieboszczki Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: I tak jest lepiej, niz bylo:) 07.09.11, 14:30 Bardzo dziwne, bo reprezentacja Niemiec wpuscila juz w swej historii przeszlo 1000 goli. Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan za to w siatkę wleliśmy im 10.09.11, 21:09 dzisiaj, na inaugurację ME Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: za to w siatkę wleliśmy im 10.09.11, 21:20 tojabogdan napisał: > dzisiaj, na inaugurację ME Niemieccy siatkarze grali jakby nie byli Niemcami. Trzęsły im się ręce i łydki. Mogliby naszych zabić zagrywką, a nie wyszło. Tylko trochę postraszyli 2 czy 3 seriami. Życzę im by wygrali z Bułgarami. Zwycięstwa ze Słowakami im nie życzę, bo b. lubię Słowaków. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: za to w siatkę wleliśmy im 11.09.11, 02:45 oleg3 napisał: > Zwycięstwa ze Słowakami im nie ży > czę, bo b. lubię Słowaków. Słowacka drużyna... hokejowa jest moją absolutną no. 1. Dlatego boleję strasznie nad tragiczną śmiercią jednego z najlepszych graczy tej drużyny... Pavola Demitry... Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Niemcy wracają do domu 12.09.11, 17:50 Przyjechali po medal. Przegrali wszystkie mecze (trzy) po 1:3 i już się pakują. Sport bywa okrutny. Po wygranej Bułgarów z Niemcami wiadomo już ze zagramy w barażach o ćwierćfinał (z Czechami o ile Rosjanie ich ograją). Wystarczy przegrać ze Słowacją i w ćwierćfinale Bułgarzy wpadają na Rosjan. Jak byśmy sportowo ograli Słowację, to my mamy ćwierćfinał z Rosją, a nie ze Słowacją. Ciekawe ile biorą ci eksperci od regulaminów co zabijają siatkówkę. Na Mistrzostwach Świata Polacy nie kalkulowali, to wpadli na Brazylię i Bułgarię, przegrali oba mecze i do domu. Ja bym wystawił na Słowację rezerwy i niech się dzieje co chce. Wygrają: niech żyje sport, przegrają: będziemy się cieszyć. Słowacy mają o co grać bo wygrana daje im bezpośredni awans do ćwierćfinału, a to byłby największy sukces w ich krótkiej sportowej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Słowo stało się ciałem. 12.09.11, 19:49 oleg3 napisał: > Ja bym wystawił na Słowację rezerwy i niech się dzieje co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Słowo stało się ciałem. 13.09.11, 12:12 Ano! I teraz słabej reprezentacji Polski (w 6-tce tylko Kurek i Igła to najlepsi z potencjalnych kandydatów do kadry, może 1 środkowy) pewnie dojdzie do 1/2 finału ME. Wystarczyło wygrać z Niemcami, a teraz ograć Czechów i Słowaków (co wcale nie jest pewne). Będzie sukces jak w Lidze Światowej? Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Słowo stało się ciałem. 15.09.11, 13:26 Połowa planu została zrealizowana. Polacy wgrali z Czechami i mają tego wymarzonego przeciwnika w ćwierćfinale. Mecz z Czechami dostarczył ogromnych emocji, trochę za sprawą Czechów, trochę sędziów, a najwięcej za sprawą naszych. Wygrali spokojnie 1 set i prowadzili w 2-gim 21-18. I wtedy się zacięli. Czesi wygrali 2-go seta do 22 i prowadzili w 3-cim, 20-14. Czyli zdobyli 27 punktów a nasi w tym samym czasie 15. Ale Anastasi wprowadził Kubiaka za Ruciaka, a ten zaczął serwować. Nasi albo blokowali albo skutecznie atakowali i wygrali seta 31:29, choć sędziowie parę razy pomogli Czechom. Później już było z górki: 4-ty set bez historii i ćwierćfinał. Jak nasi dzisiaj zagrają choćby przyzwoicie to wejdą do 4-ki. Słowacy to nie jest klasa Bułgarii czy Serbii, nie mówiąc o Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Hupka do domu 15.09.11, 16:50 Mecz bez historii, łatwe 3:0. Gdybyśmy jeszcze meli przyzwoitego atakującego! Jarosz grał cały mecz i zdobył 5 punktów, w tym 1 blokiem. Oby się obudził. Mamy szanse na finał, bo Włosi są w naszym zasięgu, choć ostatnie doświadczenia nie są zachęcające. aktualnosci.siatka.org/pokaz/2011-09-15-me-polacy-rozbili-slowakow-i-awansowali-do-polfinalu Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Włosi 15.09.11, 18:30 czyli Łasko, Zajcew i Trawica wspierani przez paru Latynosów łatwo ograli Finów. W sobotę półfinał Polska - Włochy. A tymczasem w hitowym ćwierćfinale Bułgarzy wygrali z Rosjanami pierwszego seta 25: 23. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Włosi 15.09.11, 18:36 oleg3 napisał: > wspierani przez paru Latynosów Nie Latynosów tylko Latynów. pl.wikipedia.org/wiki/Latynos pl.wikipedia.org/wiki/Latynowie Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Bułgarzy do domu 15.09.11, 19:53 > A tymczasem w hitowym ćwierćfinale Bułgarzy wygrali z Rosjanami pierwszego seta > 25: 23. A Rosjanie następne trzy. Nikt chyba nie zatrzyma Rosjan. Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: Och te Szwaby 11.09.11, 05:36 Wygramy, wygramy. Wystarczy Tuska wystawic na Pole position!! Odpowiedz Link Zgłoś