perli 02.09.04, 08:24 zabójcy wapirów. Żyję już 15 tysięcy 344 nettkinów. A tak dobrego filmu o kołkach jeszcze nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedem no, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 10:18 mi tez sie podobal. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oz Re: nieustraszeni IP: *.avenel01.nj.comcast.net 02.09.04, 10:27 o shit, oglądałem ten film wczoraj. zmarnowane 2 hrs. Odpowiedz Link Zgłoś
perli no 02.09.04, 11:21 rmalnie wieszczysz Karlinie kardynalnie A gdyby Romek Polański w Polsce został. Był. Jakie filmiska by dzisiaj kręcił? Co jest? Aby tak pejs pejsa po żebrach, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin romek 02.09.04, 11:30 nie z tego świata. On z ekranu. Tam ma swój domek. I dlatego nie został. Ale bywa. Zaleca grać na pianinie. Gdy komuś się pejs na pejcz nawinie. Wieszczko. Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: nieustraszeni 02.09.04, 19:02 perli napisała: > zabójcy wapirów. Żyję już 15 tysięcy 344 nettkinów. A tak dobrego filmu o > kołkach jeszcze nie widziałam. > > > > > > Perli chyba jeden z tych kołków trafił prosto we mnie ty wiesz i ja wiem jednym złym kołkiem wystrzeliłam prosto w Twoje serce i... trafił jednak w moje i uwiera bardzo PRZEPRASZAM WYBACZ MI JEŚLI MOŻESZ Danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oz Re: nieustraszeni IP: *.avenel01.nj.comcast.net 02.09.04, 19:32 to był najgorszy film jaki kiedykolwiek zrobiono. zaszokował mnie tym, że brali w nim udział bardzo dobrzy aktorzy i zadaję pytanie co oni myśleli. mówię o aktorce, bo clooney nie może się do nich zaliczać. czułem się po prostu zakłopotany, że coś takiego oglądałem. czy to zmierzch filmu, pewnie nie. a;e co myślą dystrybutorzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: nieustraszeni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:19 > aktorce, bo clooney bo to zyd 5040 ps bo brunet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oz Re: nieustraszeni IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.09.04, 10:05 niestwierdzono www.cinerhama.com/jewish/actors.html Odpowiedz Link Zgłoś
perli ju 03.09.04, 10:24 łopen maj ajs. Nawet zły porucznik to kołek. Dżordż miał dyżur. Ostry. A toszira mifune? Tora, tora, tora! Przemysł filmowy pejsem powiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin A 03.09.04, 10:56 najlepsze, że mifune z Torą atakował USA. I jak tu wierzyć historykom, że przegrali? Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: A 03.09.04, 11:15 bsolutnie Dzisiaj mój Świat to płonący wieżowiec. Ozik zamieszał w mojej pustej głowie. Trzęsienie ziemi wkrótce to zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin ozik 03.09.04, 11:24 w wojnie świń nieźle ryczał. Nad zatoką się wykrzyczał, wiedźmom sprzedając czarne podkolanówki. Na zlot tych, co nie przeżyli studniówki. Karlin Odpowiedz Link Zgłoś