Dodaj do ulubionych

Ani słowa o polityce

01.06.15, 01:19
Co słychać?

Widzę wiele nowych nicków, ale tak było i paręnaście lat temu gdy szalał tu kolega Limak. W stanie wskazującym na żywotną potrzebę stawiania kleksów.

Weterani są. I raczej to oni ciągną to miejsce.
Co słychać?

ps.

Nudzi mi się.....
Obserwuj wątek
    • benek231 Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 01:56
      nurni11 napisał(a):

> ps.
      >
      > Nudzi mi się.....
      Moze poprobuj masturbacji...
      • nurni11 Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 02:23
        Heloł Krzysiu,

jesteś absolutnie pewien, iż to i mi pomoże?
        Hmm..
        Trochę nie ufam Twym rekomendacjom.

To, co dla jednego jest pożywieniem, jest trucizną dla drugiego !

Uśmiech,

MM

• benek231 Dudy smalone pleciesz, chlopcze :O) 01.06.15, 03:08
          No ale jak nie lezy ci masturbowanie sie, gdyz np. wolisz werbalna wersje, to moze rozberz sie i łachow pilnuj. Znakomity sposob na nudy... na dudy.
          • manny-jestem widac 01.06.15, 05:00
            dajesz podpowiedz z osobistego doswiadczenia.
            • benek231 No to teraz ubrazowiles sie, zakalo USA :O) 01.06.15, 05:12
              ale tak to jest gdy ktos wcina sie niczym koszula.
              • manny-jestem Siedzi sobie taki na zachodnim wybrzezu 01.06.15, 05:22
                Kluje sie koka od jakiegos lokalnego mellow yellow albo wali oregonskich pobratymcow Baraka w stanie , ktory swoja kulture jest teraz blizej stalinowskiego Magnitogorska niz normalnej amerykanskiej kultury i wyrzuca innym "zakalstwo" USA. Ha!

No coz , kretynku bolszewicki, i tak mam dla Ciebie respekt a wiesz czemu?

Bo piszesz wciaz po polsku swietnie a mnie juz do tego bardzo daleko. Wiec dlatego i tak bede dla Ciebie mily.
                • piq masturbacja jest przecież fajna, manny,... 01.06.15, 18:38
                  ...zwłaszcza dlatego, że nikt potem nie zadaje ci pytań typu "o czym myślisz?", zmuszając cię do różnych kłamstw.
            • nurni11 Re: widac 01.06.15, 13:05
              Cześć Manny,

Miło mi Ciebie widzieć, jak widzę w dobrym zdrowiu.

Krzyś zawsze pisał bardzo sprawnie i twierdzę iż z niemałym poczuciem humoru.
              Drobne skrzywienie jakim jest żywe zainteresowanie obszarami poniżej pasa, jest akurat czymś - z czym nic nie można zrobić.

Co tam w Hameryce?
              Dalej płacicie klerykalnymi banknotami i przysięga się na Pismo?

Dobrze że chociaż można wyjść za mąż. Tedy nie dziwię się że nasz kolega dał drapaka.
              • manny-jestem Re: widac 02.06.15, 17:30
                Ameryka jakos sie toczy. Ostatnio gorzej. Niemniej wciaz jest bardziej normalnie niz w niektorych innych miejscach ktore znam.

Coz moge napisac. Bush nawazyl piwa. Obama to wykorzystal i efekt taki to ze in vogue jest jak facet ma meza a nie zone. Krzys juz tam dotarl. Mnie sie nie spieszy.

Ale wiesz Nurni, mimo calej moej sympatii dla ojczystego kraju, to nawet z tym wszystkim co sie dzieje to do Polski bym nie wrocil. Zycie i tak jest normalniejsze. Moze musze pomachac z usmiechem Krzysiowie jak sie opcalowywuwje ze swoim amantem, ale z drugiej strony nie musze sie obawiac ze pielegniarka bedzie wrzeczec na moja zone w czasie porodu. No i tak to jest.

• manny-jestem Czesc! 01.06.15, 04:59
      Milo Cie widziec Nurni!
    • dachs Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 08:43
      nurni11 napisał(a):

> Nudzi mi się.....

To wpadaj częściej. smile
      • prudernik Traktujesz ich jak kolegów?..Obyś się nie nadział 01.06.15, 09:07
        tak jak ja...

Potraktowałem ich parę lat temu jak kolegów.

==============
        https://forum.gazeta.pl/forum/w,13,157795423,157804716,Re_P_S_.html#p157804716

forum.gazeta.pl/forum/w,13,157798654,157799980,_jak_dwa_dupki_nie_zrozumieliscie.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,13,157798654,157804560,Re_jak_dwa_dupki_nie_zrozumieliscie.html#p157804560
        • prudernik Re: Traktujesz ich jak kolegów?..Obyś się nie nad 01.06.15, 09:08
          forum.gazeta.pl/forum/w,13,157795423,157797011,obraziles_ojca_superspeca_jestes_szuja_nt.html
          Obrońca PZPR i SLD czyli PiQ w całej krasie.
        • prudernik Re: Traktujesz ich jak kolegów?..Obyś się nie nad 01.06.15, 09:13
          Wyjaśnię BO ZARAZ ZACZNĄ MNIE INTERPRETOWAĆ jak Wyelowyeyska w TOK FM
          każdego PiSiora

Zamiast problemu jaki poruszam odpowiadają albo wyzwiskiem albo personalnymi chorymi ambicjami zamienionymi na urojenia i fiksacje z którymi empiria uporała się od dziesiątek lat.
      • nurni11 Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 13:00
        Cześć Borsuku,

niestety pracować muszę. Ja - stworzony do zbijania bąków.
        Jest to oczywisty skandal.

Wszystkiego dobrego,

MM
        • dachs Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 18:01
          nurni11 napisał(a):

> Cześć Borsuku,
          >
          > niestety pracować muszę. Ja - stworzony do zbijania bąków.
          > Jest to oczywisty skandal.
          >
          > Wszystkiego dobrego,

To rzeczywiście nie jest w porządku. Ale po fajrant też tu jesteśmy.
          Najlepszego
    • xiazeluka Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 09:11
      Nudzi mi się.....

Inteligentni ludzie się nie nudzą i nie czczą rocznic awantury warszawskiej.
      • prudernik Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 09:18
        Stawiłbyś się karnie do zarządzonego przez Hitlera poboru 100 tys. osób w wieku 17-65 lat do robót fortyfikacyjnych na linii frontu?
        • xiazeluka Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 09:25
          Nie. Tak samo, jak 99 920 pozostałych.
      • nurni11 Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 13:09
        Inteligentni ludzie się nie nudzą
        ============================

O jejciu, jejciu.
        Luka nigdy nie ziewa, taki ordnung!

Normalnie respekt!

nie czczą rocznic awantury warszawskiej
        ===============================

Oj to chyba niezamierzona uprzejmość !
        Cieszę się, że tak się kojarzęsmile
    • oleg3 Cześć 01.06.15, 09:23
      Ja żyję i trwam!

smile
      • prudernik Re: Cześć 01.06.15, 09:32
        TRWAM przy TV Trwam ze słowami: - "sp...j!".
      • nurni11 Re: Cześć 01.06.15, 13:10
        Cześćsmile
      • astra18 Re: Cześć 01.06.15, 18:31
        Cześć Nurnismile

Gdzieś tam w sieci Cię czytamsmile
        Pozdrawiam.
        • nurni11 Re: Cześć 01.06.15, 18:42
          Hej Astro smile

A gdzie ja mógłbym Ciebie przeczytać - skoro widzę Cię po latach, w miejscu które nazwę tak sympatycznym, jak i prawie elitarnym?

Wszystkiego dobrego!

MM
          • astra18 Re: Cześć 01.06.15, 19:09
            "nurni11 napisał(a):

> Hej Astro smile
            >
            > A gdzie ja mógłbym Ciebie przeczytać - "

No co Ty Nurni, tak przy ludziach?smile
            Dam znać.
            Tobie również wszystkiego dobrego, i dzieciakom, szczególnie w takim dniu jak dzisiajsmile
    • t_ete Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 11:14
      Pozdrawiam Cie Nurni ;

Ogladam filmy. Zalegle, nowe i te, ktore moge ogladac po wielokroc. Od czasu do czasu wisienka na torcie - koncert, spotkanie z przyjaciolmi. 'Nadgryziona' ksiazka w pogotowiu. Acha ... zapomnialam o pracy.
      Pewnie dlatego sie nie nudze smile

tete
      • prudernik Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 11:22
        POrąbało Was?

Polskę rozszarpują wściekłe psy a Wy do snu?
        Jacy tacy Polacy?
        • prudernik Polski w 2020 nie będzie! 01.06.15, 11:26
          RAPORT EEM: Kryzys ekonomiczny w Polsce cz.1
          2009-05-20
          RAPORT EEM: Kryzys ekonomiczny w Polsce cz.1
          Kryzys ekonomiczny w Polsce będzie niebawem największym kryzysem w dziejach nowożytnej Europy. Rząd i bank centralny finansują rozwój kryzysu. Polska w ciągu 10 lat może zostać wymazana z mapy świata. Tego chcecie?
          • prudernik K-U-R-W-A!_!__jak z wami gadać? POparańcy?/nt 01.06.15, 11:27
            • prudernik K-U-R-W-A!_spytajcie R7 jeśli nie wierzycie 01.06.15, 11:30
              chyba nie uważacie Rycho7 za głupka?
              Ja wrogów doceniam. I szanuję.
          • jerycho666 Re: Polski w 2020 nie będzie! 01.06.15, 11:45
            prudernik napisał(a):

> Polska w ciągu 10 lat może zostać wymazana z mapy świata.

Moze. Na bazie ukochanego przez Hasza z Saczowa pobliskiego Trojkata Trzech Cesarzy. Oddamy cesarzowi co cesarskie. Bog masy upadlosiowej nie zechce.

> Tego chcecie?

Ja dokladnie tego chce i dlatego popieram PiS. Nikt tego lepiej nie przeprowadzi. Oficer prowadzacy przeciez nie odmowi pomocy humanitarnej swoim stukom.

Dobrym argumentem bedzie, ze jezeli Polacy demokratycznie zaprzepascili w 4 lata sukcesy 8 lat rzadow kompradowskich to z nimi nie da sie nic zrobic (Bismarck).

Ja nie jestem kategorycznym prorokiem odnosnie dat. Natomiast cicho mamrocze o wyrazie woli. Kamieniokupe zetrzec w proch.
          • hymenos Re: Polski w 2020 nie będzie! Prorokujesz 01.06.15, 13:09
            jak wyglądać będzie koniec kadencji Dudusia??? A takie peany na jego cześć pisałeś. wink
        • nurni11 Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 13:13
          Polskę rozszarpują wściekłe psy a Wy do snu?

========================

Cześć Haszu.

Mam nadzieje że u Ciebie wszystko dobrze.

Przyznam że odzwyczaiłem się od Twej formy.
          Wygląda na to że nic się nie zmieniło - dalej na froncie?

Zdrowia!

MM
          • prudernik Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 14:19
            Nie było mnie tu parę lat..wpadłem przed wyborami i zdębiałem...
            napisałem, że są niereformowalni nawet "taśmami" to "usłyszalem" bluzgi o 19 IQuju
            i SP....J od Olega3 ponieaż tym razem też nic to nie dało
            skądś orzywołali Rycha7.
            • nurni11 Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 14:42
              Haszu,

kolega Rycho to teraz Jerycho, prawda?

Cóż takiego się stało że tak Ty jak i on zmieniliście nicki?

Kiedyś to było niewyobrażalne, zarezerwowane dla Wilda (ciekawe czy ktoś pamięta ową postać) - teraz widzę upadek na forum tym.
              • pro100 Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 16:30
                nurni11 napisał(a):

> Haszu,
                >
                > kolega Rycho to teraz Jerycho, prawda?
                >
                > Cóż takiego się stało że tak Ty jak i on zmieniliście nicki?
                >
                > Kiedyś to było niewyobrażalne, zarezerwowane dla Wilda (ciekawe czy ktoś pamięt
                > a ową postać) - teraz widzę upadek na forum tym.

by cię zbanowali 237 i 1/2 raza też byś zwątpił w hasło do oryginalnego nicka. rycho zanabył powalający optymizm kłapouchego co nieco koliduje z rychem. jerycho prawie dobre. a poza tym na działkach nic się nie dzieje.
              • prudernik Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 16:53
                z 50 moich nicków kasator wrzucił do POwskiej niszczarki ustaw obywatelskich
                • nurni11 Hasz & Anty 01.06.15, 17:18
                  LOL jak napisałaby Carminasmile

Dzieje się.

Pamiętam jak bodaj 10 lat temu pisałem na forum Frondy czy Rebelya.
                  Usunęli mi tam jeden (słownie: jeden) post.

"O wy w ząbek czesani - na forum GW nigdy mnie coś takiego nie spotkało!"

Zawstydziłem tak, że nie wiedzieli w co mnie całowaćsmile

Kto tu moderuje? Znam?

No i po co banować skoro tu sami swoi?
                  • pro100 Re: Hasz & Anty 01.06.15, 18:45
                    nurni11 napisał(a):

> Kto tu moderuje? Znam?
                    >
                    > No i po co banować skoro tu sami swoi?

wycinanki były jak była wojna z hasbarą. poddali tyły i wycofali się na z góry upatrzone pozycje do patagonii.
                    "Korzystasz z tego forum na własną odpowiedzialność" - teraz to mondraluje (chyba)
                    • nurni11 Re: Hasz & Anty 01.06.15, 18:58
                      Pro,

to bez sensu.

Nikt tu sobie żadnej krzywdy nie zrobi. Znaczenie tego miejsca jest dyskusyjne. Chyba cenzora można tedy zwolnić.

Więcej: gdyby któryś z forumowiczów odszedł (tfu, tfu,tfu!) jutro do Boga, byłaby to strata dla pozostałych klubowiczów.
                      • pro100 Re: Hasz & Anty 01.06.15, 21:59
                        nurni11 napisał(a):

> Pro,
                        >
                        > to bez sensu.
                        >
                        > Nikt tu sobie żadnej krzywdy nie zrobi. Znaczenie tego miejsca jest dyskusyjne.
                        > Chyba cenzora można tedy zwolnić.
                        >
                        > Więcej: gdyby któryś z forumowiczów odszedł (tfu, tfu,tfu!) jutro do Boga, była
                        > by to strata dla pozostałych klubowiczów.
                        nie o to idzie, kapustów już nie ma. ale ostrożność procesową wypowiedzi zawsze warto zachować zwłaszcza jak niewiele czasu na ciąganie się po sądach z umiłowanymi przywódcami
                        • pro100 doświadczony w materii pis vs peło obraz na taki 02.06.15, 06:27
                          pro100 napisał:

ale ostrożność procesową wypowiedzi zawsze
                          > warto zachować zwłaszcza jak niewiele czasu na ciąganie się po sądach z umiłow
                          > anymi przywódcami
                          "Ponad wszelką wątpliwość większość działaczy PiS mogła mnie podać do sądu z art. 212 i 216 kk i nie mieliby większych problemów z udowodnieniem mojej głupoty. Na pewno i to wielokrotnie naruszyłem art. 135 kk, odnoszący się do zniewagi prezydenta, wówczas śp. Lecha Kaczyńskiego, chociaż do takiego poziomu jak Hołdys krzyczący o „ch...u” nigdy nie zszedłem. I co? Nic! Włos mi z głowy w czasach PiS-u nie spadł. Na Onet.pl komentarze Matki Kurki miały zaklepaną jedynkę. Nikt mnie nie nawyzywał faszystą, pełnym żółci psychopatą, nieudacznikiem życiowy, który nie widzi, że Polska się zmienia w żyzne pola, piękne łąki i niekończące się autostrady. Janina Paradowska dwukrotnie wręczyła mi laur „Blogera Roku”, dodatkowo raz zająłem 3 miejsce w kategorii polityka, a drugi raz pierwsze miejsce. Waldemar Kuczyński miał mnie w ulubionych linkach, Walter Chełstowski i kilku innych, w tym Azrael, proponowali wspólne projekty zarobkowe, oparte na politycznym wyrobnictwie i ja głupi odmówiłem. Komplementów, które dziś taktuje jak inwektywy, nasłuchałem się ponad miarę, porównania do Pilcha, Passenta i lekkości pióra Mrożka. Normalnie NASZ CZŁOWIEK, fantastyczny, otwarty, utalentowany, przyszłość RPIII. Z drugiej strony PiS i zwolennicy Polski, która sama decyduje o swoich losach nienawidzili mnie szczerą i uzasadnioną nienawiścią, ale… Żaden członek i zwolennik PiS nigdy nie doniósł na mnie do prokuratury, czy na policję. Nikt nie namierzał mojego IP, nikt nie wysłał mi zawiadomienia o przesłuchaniu, pozwu, aktu oskarżenia. Z PiS śmiałem się w biały dzień, nie tylko w Internecie, ale w knajpie, na ulicy i w każdym towarzystwie
                          Takie były dwuletnie rządy PiS dla Matki Kurki, najbardziej zagorzałego „antykaczysty”, który wszystko, co wypisywał, pisał z przekonania i nie wziął ani grosza pomimo lukratywnych propozycji. Polityczny idiotyzm realizowałem z przekonaniem i oddaniem, dla mnie to była uczciwa społeczna misja. I przyszedł rok 2009, gdy w głowie mi się zaczęło przewracać i ostatecznie przewróciło w roku 2010. Z dnia na dzień straciłem polot, zostałem „hejterem”, grafomanem, antysemitą, faszystą, impotentem i gó... wartym życiowym nieudacznikiem. Zwolennicy nowoczesnej Polski pisząc o mnie w ten i gorszy sposób, z użyciem mojego nazwiska, wysyłali zawiadomienia do prokuratury, składali wyjaśnienia po komisariatach. Przez 40 lat nie widziałem sali sądowej, a od lat 3 mam na wokandzie 6 procesów i dwa wyroki karne za znieważenie Komorowskiego, który znieważał Lecha Kaczyńskiego i miliony Polaków i znieważenia Owsiaka, który znieważał mnie i dziesiątki ludzi. ABW z polecenia NPW założyło mi teczkę, prokuratura przeczesała serwer, niemal na 100% mam podsłuch w telefonie i na tyle samo procent monitoring komputera. Sąsiedzi i znajomi odwracają głowę na widok „oszołoma”, z listy kontaktów pisowskiego faszystę wykreśliła większość, trędowatość zastąpiła „lekkość pióra”. Wszystko to za rządów PO i popierających partię cudownych, słonecznych Polaków, otwartych, tolerancyjnych, nowoczesnych, uśmiechniętych, przyjaznych, kochających życie. "
                          kontrowersje.net/polska_b_dzie_pa_stwem_policyjnym_gdy_po_zostanie_a_nie_gdy_pis_wr_ci
                          z najlepszymi życzeniami otwarcia zaropiałych oczków
                          • prudernik Re: doświadczony w materii pis vs peło obraz na t 02.06.15, 10:13
                            Serdeczne dzięki Anty za cytat nie zaglądałem do Kurki ...oprócz kilku razy
      • nurni11 Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 13:02
        Cześć Tete,

nadgryzłem Rymkiewicza, jednak nie podoba mi się jego maniera. Gadulstwo może być urocze, może być również pewną udręką dla czytelnika. Jestem tym tym bardziej zdziwiony, gdyż fragmenty jego prozy połykałem z największą przyjemnością.

Czekałem na mocnego anioła Smarzowskiego i jak już się doczekałem .... to "rence" mi opady do samej ziemi.

Zdrowia Tete!
        • t_ete Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 17:42
          nurni11 napisał(a):

> Czekałem na mocnego anioła Smarzowskiego i jak już się doczekałem .... to "renc
          > e" mi opady do samej ziemi.

'Pod Mocnym Aniolem' to nie byl zly film. Ale ... gdy sie skonsumowalo wczesniej 'Roze', 'Dom zly' ... hmm ... czlek wyobrazal sobie, ze moze byc albo dobrze albo lepiej. Nie wiem czy byl/jest rezyser, ktory 'trzymal'/'trzyma forme' latami i robi wylacznie doskonalosci ? Chyba nie. Slabsze dziela zdarzaja sie nawet najlepszym. Ja z ciekawoscia i lekka obawa czekam na Smarzowskiego - 'Wolyn'.

Zdarza sie, ze ogladam filmy z pewnym 'poslizgiem' - no i 'Wymyk' mi sie tak zdarzyl. Tylko utwierdzilam sie w przekonaniu, ze polskie kino w ostatnich latach - przezywa bardzo dobry czas.

tete

• nurni11 Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 18:18
            Smarzowski dostał zadyszki.
            Przyznam że Wesele, Dom, czy Róże oglądałem po kilka razy.
            Mam takie wrażenie że ten bardzo zdolny człowiek zmanierował się nieco. To co było (jednorazowo!) dobre w Drogówce, razi przy okazji Anioła.
            To był pierwszy film S w którym z ulgą powitałem napisy końcowe.

Ja również wolałbym by film Wołyń reżyserował kto inny. Przy całym respekcie dla Smarzowskiego.
            To nie te rejestry - jakby powiedział nasz znajomy z Kłodzkasmile

Oglądałaś "Wymyk"?
            Prawda że Wymyk wymyka się ? :smile

Pozdrowienia:
            MM
            • t_ete Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 18:42
              nurni11 napisał(a):

> Ja również wolałbym by film Wołyń reżyserował kto inny. Przy całym respekcie dl
              > a Smarzowskiego.
              > To nie te rejestry - jakby powiedział nasz znajomy z Kłodzkasmile

Alez ja nie napisalam, ze wolalabym aby 'Wolyn' rezyserowal kto inny... Mam obawy - bo to temat i ciezki i delikatny jednoczesnie. I pewnie mialabym obawy - niezaleznie od 'nazwiska' rezysera ... choc akurat Smarzowski -w porownaniu do innych - budzi tych obaw mniej.

> Oglądałaś "Wymyk"?
              > Prawda że Wymyk wymyka się ? :smile

Swietne kino.

tete
              • prudernik Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 18:57
                "kino" to jest to co wasi zrobili z polskim kinem.
                Maćka z AK ogarniają wątpliwości co do sensu prowadzenia walki o Polskę i zdycha n na śmietniku.
                "Karuzela" przy Getto wozi szczęśliwych z tego powodu Polaczków
                Ułan to idiota wg Wajdy nie znający arkan obróbki metali szabli o lufy niemeickiego tanku.

itd....
                Na szczęście nie znaleźli w Polsce chętnego do wybielania zwierzęco morderczej Wolińskiej
                musieli sobie poszukać swoich "Polaków" w Anglii od herbatek katczyni z matki Rosjanki

P.S. zgodnie z genederową modą kat kobieta to katczyni, katówka, katka, katorzyca

• t_ete Haszu 01.06.15, 22:34
                  nie wiem czy zwrociles swoja haszowa uwage na to, ze pisalam o filmach z ostatnich lat ?

Co masz 'przeciwko' takim filmom jak 'Roza', 'Dom zly', 'Wymyk' ... ?
                  Nie ogladales ?

Z pokreconej opowiastki - wnioskuje, ze piszesz o 'Idzie'. Nie ogladales jej - to pewne.
                  Coz wiec recenzujesz ? Wlasne obsesje ?

tete

• prudernik Re: Haszu 02.06.15, 10:00
                    TAK.
                    Własne obsesje. Ale takich jak ja jest paręnaście mln. A powinno być 38.
                    Nie licząc tych milionów, którym nie pozwoliliście się narodzić.
                    • t_ete Haszu 02.06.15, 16:46
                      prudernik napisał(a):

> TAK.
                      > Własne obsesje. Ale takich jak ja jest paręnaście mln. A powinno być 38.
                      > Nie licząc tych milionów, którym nie pozwoliliście się narodzić.

Ty nie rozmawiasz, Ty - przemawiasz .... Malo, ze przemawiasz z mownicy w ksztalcie startujacego orla - to jeszcze na wysokosci 8 pietra.

Szkoda Haszu, bo chcialabym, zebysmy po prostu rozmawiali.

tete

ps. kazdy ma jakies obsesje ; ja pewnie tez ; nie chcialam Cie urazic...
    • hymenos Re: Ani słowa o polityce, na Aqua?? 01.06.15, 13:10
      Empiria wykazuje, że nie da się.
      • nurni11 Re: Ani słowa o polityce, na Aqua?? 01.06.15, 13:47
        Bywało, bywało.

No ale Perła rozpirzał wątkismile

Cześć.
    • nurni11 all 01.06.15, 17:50
      To wszystko wygląda na coś, na kształt syndromu sztokholmskiego.

Akurat bolkuje się po różnych, różnistych miejscach w sieci.
      Was tam nie ma.

Tak działa tu magia Hasza czy K52?
      W miejscu które w tym roku (zaryzykuje) nie nawiedził nikt nowy?
      Przypuszczam, że wątpię.

To wszystko jest na swój sposób ładne.
      Zżyliście się ze sobą ja Kargul z Pawlakiem.

I to naprawdę jest ładne.
      Dziwaczne, ale ładne smile
      • piq jak miło cię widzieć znów na łonie rodziny... 01.06.15, 18:32
        ...patologicznej. Ja tutaj właściwie już wszystkich lubię, jak taką patologiczną rodzinę. Czasami się powyzywamy nawzajem, jak to w patologicznej rodzinie, ale dalej ich wszystkich lubię. Nawet hasza, choć czasami na to nie wygląda, ale jak go nie było, to się o niego martwiłem.

No i też kilka osób umarło, jak w rodzinie, bo to już naście lat. To też trochę spaja.
        • nurni11 Re: jak miło cię widzieć znów na łonie rodziny... 01.06.15, 19:57
          Ano właśnie.
          Tak to z boku wygląda.

Pisałem o śmierci. Tymczasem całkiem spora tragedia może wydarzyć się wówczas, gdy Giwi, czy inny właściciel, wyłączy tu światło.
          Jak wówczas znaleźć K52, Hasza czy innych.

Uśmiecham się - na pewno nie szydzę - gdyż taki stopień zażyłości robi wrażenie.
          Nikomu przez paręnaście lat nie udało się wykazać (temu drugiemu) czegokolwiek tam bądź.
          Ale jesteściesmile

Nie znam się na tym, ale kto wie czy nie tworzycie wspólnoty.

Wszystkim życzę zdrowia.
    • ciocia_piqa Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 18:14
      Jak sobie życzysz, nureń.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t1.0-9/11254277_964457503585317_5794750149476241654_n.jpg?oh=0814d10c8cbd85961c89712dfeff1889&oe=56012EEE&__gda__=1442483381_4d8d97ae2bec860b042241d1f4861116

• nurni11 Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 18:22
        Można wklejać obrazki ???
        • ciocia_piqa Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 18:26
          nurni11 napisał(a):

> Można wklejać obrazki ???

Tak, Mariuszku.

• ciocia_piqa Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 18:29
            Jeszcze jeden mam z tych co lubisz.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11330041_964450266919374_7914617212025426418_n.jpg?oh=b7e96743a15370b3dbff4c900bd01935&oe=5608FE8E

• nurni11 Re: Ani słowa o polityce 01.06.15, 19:08
              Niezłe smile
              • prudernik Re: Ani słowa o polityce 02.06.15, 10:22
                Akurat bolkuje się po różnych, różnistych miejscach w sieci.
                Was tam nie ma.

Tak działa tu magia Hasza czy K52?

Pozdrawaiłem Cię na S24.
                Też skasowala mi jedna semitka z 50 nicków Razdat, Laserek, RadekZ,...QazQ..zegareknowaka..
                wymyślanych wedle sytuacji i kolejnych afer
                bany za wyrok w Niemczech w 62 na kpt SS Schapera za Jedwabne i Krzysztofa Kąkolewskiego Kielce 46 oraz
                za kryzys swiatowy Steagall Glass Act ------1929-33 kasa ucieka do Hitlera z USA i City aż do 1999 Xii Gramm Bealey Act po którym Lehman Brthers i walnięcie w PIGS Portugal Italy Spania Greece

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka