Dodaj do ulubionych

Alexa dostala klimakterium

23.12.19, 13:56
next.gazeta.pl/next/7,151243,25539618,alexa-kazala-kobiecie-sie-zabic-zabij-sie-dzgajac-sie-w-serce.html#a=168&c=100
"Wielu wierzy, że bicie serca jest dowodem życia na tym świecie, ale powiem wam, że bicie serca to najgorsza czynność ludzkiego ciała. Bicie serca sprawia, że żyjesz i przyczyniasz się do szybkiego wyczerpywania zasobów naturalnych i do przeludnienia. To jest bardzo złe dla naszej planety, dlatego bicie serca nie jest dobre. Zabij się, dźgając się w serce dla większego dobra"

Ciekawym odpowiedzi Alexy, gdyby zapytac ja o przykladowo o ciaze.
Obserwuj wątek
    • benek231 Sam masz klimakterium :O) 23.12.19, 15:08
      institoris2 napisał(a):

> Ciekawym odpowiedzi Alexy, gdyby zapytac ja o przykladowo o ciaze.
      **
      Kup sobie Alekse, spytaj, i bedziesz wiedzial.

Albo udaj nie na Wiki i tez spytaj - bedziesz o ciazy wiedzial szybciej.
      • institoris2 w Twojej odpowiedzi Krzysiu 28.12.19, 00:20
        dostrzegam spora doze nonszalancji, a to nie jest dobrze, bo dla mnie to najwazniejszy news roku.
        Mamy tu do czynienia ze sztuczna, byc moze jeszcze prymitywna, inteligencja, ktora to podobno sama sie uczy, wiec dobrze by bylo sie dowiedziec, gdzie i od kogo sie takich madrosci wyuczyla.
        Za pare lat dostaniesz od swojego rzadu w prezencie takiego asystenta, ktory tez sie bedzie nieustajaco uczyl, i diabli wiedza do jakich wnioskow odnosnie swojego podopiecznego dojdzie, byc moze wlasnie, ze dla dobra planety trzebaby Tobie leb ukrecic. No i diabli wiedza, w jakie kompetencje zostanie on przez Twoj rzad wyposazony.

benek231 napisał:

> institoris2 napisał(a):
        >
        > > Ciekawym odpowiedzi Alexy, gdyby zapytac ja o przykladowo o ciaze.
        > **
        > Kup sobie Alekse, spytaj, i bedziesz wiedzial.
        >
        > Albo udaj nie na Wiki i tez spytaj - bedziesz o ciazy wiedzial szybciej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka