xiazeluka 15.03.22, 21:09 Kretyn52 ujawnił wstrząsający fakt: "po wejsciu Olega do mojego postu" Oleg, bądź kolega, opowiedz jak się wchodzi do cudzych postów. Szczególnie tych w trakcie tworzenia. Toż to zrewolucjonizuje globalną komunikację! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleg3 Re: Oleg jest 15.03.22, 21:27 Nie mogę powiedzieć. Boję się Chińczyków. xiazeluka napisała: > Kretyn52 ujawnił wstrząsający fakt: > > "po wejsciu Olega do mojego postu" > > Oleg, bądź kolega, opowiedz jak się wchodzi do cudzych postów. Szczególnie tych > w trakcie tworzenia. Toż to zrewolucjonizuje globalną komunikację! > > Odpowiedz Link Zgłoś
institoris2 Re: Oleg jest 16.03.22, 10:57 zadalem sobie trud i przeczytalem wypociny Kretyna na temat jak mu to Oleg ingeruje w posty, ktore wlasnie pisze, albo chce wyslac. Ten debil najwyrazniej w to wierzy, co sklanie mnie do ponurego wniosku, ze juz niedlugo Kretyn przestanie nas zabawiac na forum, bo najpewniej wyladuje w domu wariatow, a tam mu juz radykalnie odetna dostep do sieci celem zwalczania przyczyny choroby. xiazeluka napisała: > Oleg, bądź kolega, opowiedz jak się wchodzi do cudzych postów. Szczególnie tych > w trakcie tworzenia. Toż to zrewolucjonizuje globalną komunikację! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Oleg jest 20.03.22, 10:47 Olega nie ma. Zginął. Wojna w Ukrainie. Media: Zginął rosyjski generał Oleg Mitiajew. Był dowódcą elitarnej dywizji wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,28226539,wojna-w-ukrainie-media-rosyjski-general-nie-zyje-byl-dowodca.html#s=BoxMMtImg2 Odpowiedz Link Zgłoś