Dodaj do ulubionych

Żydzi biją Żydów

07.01.23, 10:19
twitter.com/rafalhubert/status/1611362352624193539

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dawno nie było o Żydach więc nie mogłem się powstrzymać. smile
Swoją drogą ciekawe jest czy Policja israelska przejęła wzorce od policji żydowskiej z warszawskiego getta właśnie.
Obserwuj wątek
    • szczypawka.jadowita Re: Żydzi biją Żydów 07.01.23, 12:28
      Przecież raczej to wątpliwe jest, żeby izraelska policja uczyła się od waszej kieszonkowej roboty.
      Choć w kieszonkach i innej ręcznej robocie to PISowcy są najlepsi na świecie. Po przyjęciu Dudy Trump był wniebowzięty bardziej, niż Clinton po spotkaniu z Moniką. Ja te wasze genetyczne skłonności rozumiem, ja was znam...
    • qwardian Re: Żydzi biją Żydów 07.01.23, 12:41
      Jak mój przedmówca (bojkotuję autora wątku), ubolewam nad tragedią polskich Żydów Ortodoksyjnych, która odbywa się na Świętej Ziemi, w Świętym Mieście. Winię za to PiS, bo nie przywołał na apel izraelskiego pasożyta z ambasady, witając go soczystym kopem na wstępie. Jutro na Mszy Świętej odmówię modlitwę, Niedziela Święta bo to czas kontemplacji.
    • boomerang Re: Żydzi biją Żydów 07.01.23, 21:38
      Typowa hucpa. Żydzi ortodoksyjni, czyli przebierańcy żydowscy o rodowodzie z Chazarii, nie uznają państwa Izrael, bo państwo to stworzył ONZ, a nie Mesjasz, na którego oni wciąż czekają. Tymczasem Mesjasz nie nadejdzie choćby z tego powodu że potomkowie Żydów prawdziwych - Palestyńczycy - modlą się dziś do Allacha.
      • qwardian Re: Żydzi biją Żydów 07.01.23, 23:14
        Co byłaby warta religia bez natchnienia (Ducha Świętego) i ofiary? Chyba pierwszy i drugi warunek został spełniony dla judaizmu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka