d_nutka 20.06.02, 10:29 Scanie-czemu się nie odzywasz? Czy i Ty jesteś po drugiej stronie? Pozdrowienia i )) dla 2xM+2. d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Scan Re: Scanie____________Przyjacielu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 12:55 Witaj. Niekoniecznie chcę odcinac nogawki moich spodni, a i łopatka z wiaderkiem do długich nie pasują. Za pozdrowienia dziekuję i wzajemnie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Scanie____________Przyjacielu! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 20.06.02, 13:03 D_nutko!Ja sie zglaszalem sam na Twe wolania rozpaczy bez utyskiwan o piaskownicy. Wolisz sie zescanowac? Mam nawet lody na upal nie tylko szorty. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Scana 20.06.02, 13:05 Hej Scan! Nie obruszaj się tak.Wesoło jest. Krótkie od młodego pożycz,łopatkę z wiadereczkiem od "malizny" uśmiechniętej poproś(może Ci da?,z chodzika po prostu wyskocz i dalej,dołącz do nas będzie jeszcze weselej,urlopy się zbliżają! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: do Scana IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 13:36 Cześć Bykku. Piszesz "krótkie od młodego pożycz". Rada przednia, ale pod warunkiem, że mój brzuch piwożłopski na siebie weżmiesz. Czy spodenki mają byc do kantu i na szelkach? Pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: do Scana IP: 212.160.135.* 20.06.02, 13:38 Gość portalu: Scan napisał(a): > Cześć Bykku. Piszesz "krótkie od młodego pożycz". Rada przednia, ale pod > warunkiem, że mój brzuch piwożłopski na siebie weżmiesz. > Czy spodenki mają byc do kantu i na szelkach? > Pozdrawiam > S. cześć scan a sprawie kluczyków sms Twój potrzebmy mi jest. Bo w domu nikogo niet. pozdrówka Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: do Perły IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 13:45 Czołem Perła, No właśnie - kluczyki. Dramat dziś był. Te ostatnie miałem w kieszeni, a wszystko na chłopaków poszło. Nie chcą mnie znać. Demencja starcza pana Hilarego. Wzajemnie Scan Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Scana i Perły 20.06.02, 13:51 Scan,dzięki za Twój,mam swój(tfu) bebeszysko,wystarczy dla dwóch! Co do spodenek,to nie zadawaj takich pytań. Jasne,że na szeleczkach,gdzie Ty byś znalazł pas o taaaaakiej objętości??? pozdrawiam ("malizna" zgodziła się?) hej! Ps.Perła,co jest?Miałeś cosik zrobić. hej! Odpowiedz Link Zgłoś