Dodaj do ulubionych

___Cudowny Podzial Ojca Swietego____

IP: *.proxy.aol.com 07.08.02, 01:06

No bo wyobrazmy sobie, ze podczas zblizajacej sie wizytacji zlozy papieza
wielka niemoc i... No co wtedy?! Czy istnieja jakies plany na te zalobna
okolicznosc?
....Kolejny problem zwiazany jest z przepiekna polska tradycja cwiartowania
roznych Wielkich Zwlok. Podobnie bedzie zapewne i teraz. Serce oczywiscie w
Krakowie tylko... co na to Wadowice i Czestochowa? Co z watroba? Jaka czesc
papieza zakonserwowana zostanie w Oliwie? Lewa noga - wiadomo. Na wschod.
Prawa - odpowiednio. Ale to tylko gdy sie umowic, ze twarza do polnocy sie
zwracamy. Oj, bedzie wiele kontrowersji...
....A Lichen? Przeciez i oni chcieliby miec choc swiety palec by tlumy
patnikow mialy co podziwiac w naboznym skupieniu, a dusze ubogacac.
....W skrocie sprawe ujmujac szukuje sie niezly ambaras. Bo co tu duzo mowic,
by zadowolic wszystkich - podzial Ojca Swietego musi byc cudowny.
..
K.P.

Obserwuj wątek
    • Gość: Zyczliwy Szczesliwy czlowieku ........ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.08.02, 01:20
      Gość portalu: krzys52 napisał(a):

>
      > No bo wyobrazmy sobie, ze podczas zblizajacej sie wizytacji zlozy papieza
      > wielka niemoc i... No co wtedy?! Czy istnieja jakies plany na te zalobna
      > okolicznosc?
      > ....Kolejny problem zwiazany jest z przepiekna polska tradycja cwiartowania
      > roznych Wielkich Zwlok. Podobnie bedzie zapewne i teraz. Serce oczywiscie w
      > Krakowie tylko... co na to Wadowice i Czestochowa? Co z watroba? Jaka czesc
      > papieza zakonserwowana zostanie w Oliwie? Lewa noga - wiadomo. Na wschod.
      > Prawa - odpowiednio. Ale to tylko gdy sie umowic, ze twarza do polnocy sie
      > zwracamy. Oj, bedzie wiele kontrowersji...
      > ....A Lichen? Przeciez i oni chcieliby miec choc swiety palec by tlumy
      > patnikow mialy co podziwiac w naboznym skupieniu, a dusze ubogacac.
      > ....W skrocie sprawe ujmujac szukuje sie niezly ambaras. Bo co tu duzo mowic,
      > by zadowolic wszystkich - podzial Ojca Swietego musi byc cudowny.
      > ..
      > K.P.
      >
      >

Jesli bedzie taka potrzeba to na pewno zwrocimy sie do ciebie po techniczne
      wskazowki co dalej robic. Poki co ..... mysl dalej moze jeszcze ciekawsze
      pomysly przyjda ci do glowy ... powodzenia.

Zyczliwy
      • Gość: Pisarz Masz przechlapane. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 01:37
        Ja wiem, że to kwaśna ironia - obawiam się jednak, że ten post zostanie stąd
        usunięty.
        A nie powinien.

Przypomina mi się żart wspaniałego komika epoki beatnikowskiej, Lenny'ego
        Bruce'a, który kiedyś na występie powiedział: "Nie jest ironią losu, że w
        najbiedniejszych dzielnicach, tam, gdzie ludzie nie mają pracy i przymierają
        głodem... i gdzie ich domy są ruderami - jedynymi okazałymi budowlami są
        kościoły katolickie?

Dla mnie to jest śliczna refleksja/anegdota na temat powołania i wiary - dla
        innych to czysty atak na Chrystusa.

masz przechlapane, krzysiu.
        • Gość: wild myślisz że Aleksandra Kwaśniewskiego kanonizuje? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 07.08.02, 02:16
          za konsumowanie "śprawiedliwości śpołećnej" za tace pod przymusem na SLD?

• Gość: krzys52 Re: Masz przechlapane. IP: *.proxy.aol.com 07.08.02, 08:13
          .......Czesc Pisarz
          ....Dzieki za dobre slowo. A jak bedzie zobaczymy. Moze powinienes byl zaczac
          przyjmowac zaklady confused)
          ....Widzisz, ja po prostu zostalem upowazniony do zajecia sie za zycia papieza
          tym co zwykle robi sie po smierci danego goscia. Mam upowaznienie spoleczne
          wyobraz, sobie. Takze od tych "innych". A raczej - zwlaszcza od nich.
          ..
          Pozdrawiam
          K.P.

Gość portalu: Pisarz napisał(a):

> Ja wiem, że to kwaśna ironia - obawiam się jednak, że ten post zostanie stąd
          > usunięty.
          > A nie powinien.
          >
          > Przypomina mi się żart wspaniałego komika epoki beatnikowskiej, Lenny'ego
          > Bruce'a, który kiedyś na występie powiedział: "Nie jest ironią losu, że w
          > najbiedniejszych dzielnicach, tam, gdzie ludzie nie mają pracy i przymierają
          > głodem... i gdzie ich domy są ruderami - jedynymi okazałymi budowlami są
          > kościoły katolickie?
          >
          > Dla mnie to jest śliczna refleksja/anegdota na temat powołania i wiary - dla
          > innych to czysty atak na Chrystusa.
          >
          > masz przechlapane, krzysiu.
        • sceptyk Tow. Pisarz 07.08.02, 21:35
          Podoba mi sie Twoja tworczosc, Pisarzu. Najpierw piszesz, ze pomniki Stalina i
          Dzierzynskiego powinny pozostac tam gdzie bolszewicy je postawili. Potem
          popierasz wspaniale wprost zarty Kretyna55 na temat Papieza, dokladajac cos od
          siebie. Powiedz mi, tak sie pytam z ciekawosci, zaczynales swoja kariere
          pisarska w Trybunie Ludu, Standarze Mlodych czy moze w Zolnierzu Wolnosci?
          Stawiam na Sztandar, bo w Trybunie jednak troche lepszych propagandzistow
          zatrudniali.

Zamiast odpowiedzi mozesz mi zanucic 'Miedzynarodowke'. Bedzie weselej.
          • Gość: Pisarz sceptyku, biedny sceptyku... :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 22:00

Mimo wszystko spróbuję Ci odpowiedzieć, choć dawno nie byłem tak rozczarowany
            czyimś zachowaniem. Nie obraź się, ale dokładnie mipodchodzisz pod ten gatunek
            człowieka, który dzisiaj w Szczecinie zapolemizował glanami i pluciem na
            człowieka. No cóż, maniery się posiada, nie zdobywa.

Otóż możliwe, że nadejdzie kiedyś dzień, że tak, jak opowiadałem kiedyś ze
            sceny dowcip o Breżniewie, który został pochowany w trumnie z dziurkami, aby
            robaki miały którędy wymiotowaą, a że rok był 1982 i musiałem za to ciutkę
            zapłacić (nie kasą, sceptyku, nie kasą...), tak mam nadzieję, że kiedyś będzie
            można zakpić ze wszystkiego innego - a dystans (oraz inteligencja,
            oczywiście smile pozwoli innym na zrozumienie owego dystansu...

Powiem ci, że (oczywiście) nie od wszystkich ludzi tego oczekuję, od Ciebie na
            przykład nie, sceptyku.

Resztę natomiast cytuję z innej odpowiedzi Tobie, której w zasadzie powinienem
            żałować, bo adresowana byla z nadzieją, że posługujesz się mózgiem.

====================
            Ulica Solidarności... Której? Tej, która dała nam wolnośc, czy tej, która
            oddała nas w ręce SLD i której Kaczyńscy z Wachowskim i Wałęsą dają przykład
            zdziczenia obyczajów?... A może ta, w której Andrzej Gwiazda nie może
            przebaczyć zdrady Wałęsy, albo i ta, której dziś Ogólnopolski Komitet Strajkowy
            odbiera prawo do mówienia w imieniu klasy robotniczej...

A Majdanek stoi po co? Żeby niepiśmienny zajarzył, że też ma piec w domu i Żyda
            za ścianą?

Sądzisz, że nie można pod pomnikiem Dzierżyńskiego postawić tablicy z
            opiesm: "W latach 1945-1987 ówczesne władze polskie, pozostające w całkowitej
            zależnosci od władz komunistycznego Związku Radzieckiego, usiłowały nakłonić
            naród, aby czcił zbrodniarzy komunistycznych. Stawiano im takie pomniki w
            centrach miast i pisano na nich 'bohaterowie rewolucji'. Młodzieży nakazywano
            składać pod takimi pomnikami kwiaty i uczyć się życiorysów 'bohaterów' na
            pamięć. W rzeczywistości Feliks Dzierżyński był twórcą NKWD - jednej z
            najbardziej zbrodniczych policji w historii ludzkości. Stworzony przez niego
            aparat represji na sumieniu miliony wymordowanych ludzi".
            Sądzisz, że się nie da?
            Że lepiej jest zburzyć i powiedzieć, dziweciom, że nic takiego nigdy nie było?
            A może właśnie powiedzieć im,że było? Może wówczas jakiś kolejny Lepper czy
            Heider nie nabierze mocy i nie zdobędzie posłuchu wśród ludzi?
            Takie mam dzisiaj myśli...
            • sceptyk Re: sceptyku, biedny sceptyku... :) 07.08.02, 22:17
              Podtrzymuje swe watpliwosci, co do Twej proweniencji, Pisarzu. Na Twej
              wyimaginowanej tablicy umieszczasz daty 1945-1987. Kazdy, no prawie kazdy, wie,
              ze komuna upadla w 1989. Nie wykluczam, ze jest to wyjatkowy zbieg
              okolicznosci. Ale jak juz mi sie prezentujesz po trzykroc w sposob, nazwijmy
              to, dziwny, to nie dziw sie, ze ja, stary wyjadacz, wyciagam z tego wnioski.
              Natomiast jesli faktycznie miales jakis udzial w opozycji, zwracam honor i
              zachecam do bardziej precyzyjnego, jednoznacznego prezentowania swych pogladow.
              • Gość: Pisarz sceptyku, być może ocierasz się o śmieszność... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 00:10
                Mnie nie obchodzą Twoje opinie, zrozum to. Nie czytam twoich postów, nie
                zajmuję się nimi, nie zajmuję się Tobą. Możliwe, że jesteś czy też byłeś
                ubekiem, możliwe że księdzem, możliwe, że masz poglądy cywilizowane, możliwe że
                nie.
                Ja piszę swoje posty ot tak, mając w dupie Twoje oceny, a także oceny innych
                ludzi.

Interesuje mnie problem - czysty, sam w sobie.
                Czy narkotyki powinnybyć nadal nielegalne?
                Czy pomniki powinny być burzone?
                Czy operatorzy kamer TVN i dziennikarze prasowi obecni dzisiaj w
                zakładach "Odry" w Szczecinie, którzy tak skwapliwie rejestrowali na taśmach
                video katowanie i poniżanie dyrektora - nie są bandziorami, kiedy sycą się
                widokiem napaści nie reagując? Dlaczego nie rzucili się na pomoc bitemu
                człowiekowi? Czy równie detalicznie i beznamiętnie filmowaliby gwałt?

A to, że ty napiszesz teraz, że jestem postkomuchem, który broni kadry
                kierowniczej skorumpowanych przez SLD zakładów, dilerem narkotyków, który
                powinien siedzieć czy też towarzyszem pomnikowych przyjaciół - to już Twój sen
                smutny.

Pamiętaj wszak, że dokonując oceny - dokonujesz wyłącznie samooceny. Jeśli
                uznajesz się za kogoś zdolnego i uprawnionego do oceny innych ludzi (nie
                zdarzeń !) - sygnalizujesz, że masz jakieś problemy z poglądami Tobie obcymi.
                Proponuję, byś zajmował się sprawami - nie ludźmi. Bo jako ludzie wszyscy
                jesteśmy w pewnym sensie marni... :
                • Gość: krzys52 To Jest Wrecz Przesmieszne Malutkie Indywiduum IP: *.proxy.aol.com 08.08.02, 17:48
                  Gość portalu: Pisarz napisał(a):

> nie.
                  > Ja piszę swoje posty ot tak, mając w dupie Twoje oceny, a także oceny innych
                  > ludzi.
                  >
                  > Interesuje mnie problem - czysty, sam w sobie.
                  > Czy narkotyki powinnybyć nadal nielegalne?
                  > Czy pomniki powinny być burzone?
                  ....
                  ::::::::::::
                  .............Witaj
                  ....Moze tylko o tych pomnikach bo na rzecz legalizacji narkotykow wypowiadalem
                  sie calkiem niedawno w watku autorstwa PTWO.
                  ....Otoz 12 do 5 lat temu niejednokrotnie (takze na forach) wypowiadalem sie
                  przeciwko tej manii niszczenia historii. Bo ja wyobrazalem sobie pojscie z
                  wnuczkiem na spacer i opowiedzenie mu czegos o tym panu z pomnika. Ty
                  natomiast mowisz o odpowiednim tekscie na tablicy. Czyli widzimy to podobnie.
                  ....Problem w tym, ze wtedy mielismy do czynienia z miazdzaca przewaga dziczy
                  pod wodza kosciola. Wiedzionej do przeprowadzenia polskiej "rewolucji
                  kulturalnej". Czegos na wzor Chin, czy wczesniej chrzescijanskiej rewolucji,
                  polegajacych na zniszczeniu dorobku kulturowego wczesniejszych pokolen i
                  wymazaniu go z pamieci pokolen kolejnych. Ja to zauwazylem juz w 1991roku.
                  ....Na szczescie nie udala im sie pelna realizacja tego planu. Przeciez,
                  Pisarzu, ta banda parla do tego bym wyparl sie wlasnej mlodosci oraz wszystkich
                  szczesliwych chwil z nia zwiazanych, i zgodzil sie na zastapienie mej
                  przeszlosci - wraz z tozsamoscia - Czarna Dziura. Pomimo tego, ze ja akurat nie
                  uwazam bym mial sie czego wstydzic.
                  ..
                  Serdecznie Pozdrawiam
                  K.P.
    • Gość: +++IGNOR Chciał napluć na Ojca Św. , ale mu nie wyszło! IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 01:49
      Witam!

Ten chory antyklerykał chciał napluć na Ojca Swietego...

Ale mu nie wyszło!

Bo w swoim dośc prostackim poście...

Uznał Jego wielkośc!

I jeszcze zapowiedział wyniesienie na ołtarze!

Ale ten niedouk pownien wiedzieć, że o jego relikwie będą zabiegały nie tylko
      polskie ośrodki kultowe...

Więc niech wysila swoją mózgownicę...
      Co przekaże do Rzymu, Wilna, Paryża, Asyżu, Madrytu, Londynu...

Pozdrawiam Wielkiego Myśliciela... i urażonych jego prostackim postem!

Ignorant
      +++

PS Pozatem ten prostaczek powinien zrozumieć, że o świecie wartości rozmawia
      się nieco innym tonem...
      • Gość: piedmon. Re: Chciał napluć na Ojca Św. , ale mu nie wyszło IP: 212.247.232.* 08.08.02, 18:01
        >
        > I jeszcze zapowiedział wyniesienie na ołtarze!
        >
        Oczywiscie, ze tak. Papiez powinien byc wyniesiony na oltarze.
        Z drugiej strony mysle, ze jest on juz tak bardzo swiety, ze spokojnie
        sam moglby sie wyniesc na oltarze. W koncu ma doswiadczenie w produkcji
        seryjnej swietych.
        • Gość: milan Re: Chciał napluć na Ojca Św. , ale mu nie wyszło IP: *.zlotoryja.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 19:05
          Gość portalu: piedmon. napisał(a):

> >
          > > I jeszcze zapowiedział wyniesienie na ołtarze!
          > >
          > Oczywiscie, ze tak. Papiez powinien byc wyniesiony na oltarze.
          > Z drugiej strony mysle, ze jest on juz tak bardzo swiety, ze spokojnie
          > sam moglby sie wyniesc na oltarze. W koncu ma doswiadczenie w produkcji
          > seryjnej swietych.

A tobie to przeszkadza? Ciekawe dlaczego?
          • Gość: krzys52 Re: Chciał napluć na Ojca Św. , ale mu nie wyszło IP: *.proxy.aol.com 09.08.02, 17:26
            Gość portalu: milan napisał(a):

> Gość portalu: piedmon. napisał(a):
            >
            > > >
            > > > I jeszcze zapowiedział wyniesienie na ołtarze!
            > > >
            > > Oczywiscie, ze tak. Papiez powinien byc wyniesiony na oltarze.
            > > Z drugiej strony mysle, ze jest on juz tak bardzo swiety, ze spokojnie
            > > sam moglby sie wyniesc na oltarze. W koncu ma doswiadczenie w produkcji
            > > seryjnej swietych.
            >
            > A tobie to przeszkadza? Ciekawe dlaczego?
            >>>
            >>>
            > A tobie to nie przeszkadza? Ciekawe dlaczego?
        • Gość: krzys52 Re: Chciał napluć na Ojca Św. , ale mu nie wyszło IP: *.proxy.aol.com 09.08.02, 07:38
          Gość portalu: piedmon. napisał(a):

> >
          > > I jeszcze zapowiedział wyniesienie na ołtarze!
          > >
          > Oczywiscie, ze tak. Papiez powinien byc wyniesiony na oltarze.
          > Z drugiej strony mysle, ze jest on juz tak bardzo swiety, ze spokojnie
          > sam moglby sie wyniesc na oltarze. W koncu ma doswiadczenie w produkcji
          > seryjnej swietych.
          ..
          :::::::::::
          Wlasnie o to chodzi. Ale tym samym dostalem spoleczne przyzwolenie na niniejsza
          satyre. Albowiem cala ta hucpa z papieskimi wizytacjami, stawianiem mu
          kosztownych figur, utrzymywaniem kleru raz finansowaniem jego cudownego
          rozmnazania sie, odbywa sie za pieniadze podatnika. Za krwawice tego ktory
          permanentnie trzyma zeby w scianie gdyz budzet wspomaga bardziej potrzeby
          kosciola niz inwestycje.
          Pozdrawiam
          K.P.
    • Gość: krzys52 ____No To Nalezy Rozpisac Konkurs____ IP: *.proxy.aol.com 07.08.02, 02:20
      Tu na Forum oczywiscie, i bedzie to pra-konkurs. Wlasciwy rozpisany zostanie w
      innym czasie.
      ....Z grubsza chodzic bedzie w konkursie o taka propozycje dystrybucji swietych
      relikwii, ktorej efektem bedzie maksymalizacja zadowolenia parafian. Chodzi o
      PLAN.
      ....No wiec Najmilsi - do roboty. Ja takze musze odpoczac czasem.
      ..
      Dzis Mocno Uduchowiony
      K.P.
      ..
      PS....Nie przypominam sobie bym chcial napluc na papieza - co mi niektorzy
      sugeruja. Moja dewiza jest bowiem szacunek dla osob na to zaslugujacych.
      Podobnie z papiezem rodakiem.
      Gdy nasi najblizsi zblizaja sie do kresu swej wedrowki takze zastanawiamy sie -
      czesto wraz z nimi - nad oprawa tego wszystkiego co dane im bedzie ogladac
      (ponoc) z gory (zawsze mialem wrazenie, ze jakby z dolu... ale niech tam).
      Czasem niepodobienstwem jest po prostu udawanie, ze danego KTOSa smiertelnosc
      nie dotyczy. Nalezy stanac twarza w twarz z problemem. I, w miejsce oczekiwania
      by sily wyzsze odwalily za nas robote - przysiasc do pracy nad PLANEM.
    • kyle_broflovski Re: ___Cudowny Podzial Ojca Swietego____ 07.08.02, 02:27
      jak masz problem to zazyj viagry
      www.netdr.com/?source=overture
      • Gość: krzys52 Re: ___Cudowny Podzial Ojca Swietego____ IP: *.proxy.aol.com 07.08.02, 17:12
        kyle_broflovski napisał:

> jak masz problem to zazyj viagry
        > <a href="http://www.netdr.com/?source=overture"target="_blank">www.netdr.com/?
        s
        > ource=overture</a>
        ..
        :::::::::::

Problemu nie mam smile ale dziekuje za pamiec i troske.
        ..
        K.P.
    • Gość: Sam Re: ___Cudowny Podzial Ojca Swietego____ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.08.02, 17:42
      Krzys52 jest największym debilem tego forum.
      • Gość: krzys52 A Ty i Tak Jestes KURDUPEL :))))))))) (nt) IP: *.proxy.aol.com 07.08.02, 19:23
        .....................................
    • Gość: AndrzejG Nie dziel skóry na niedźwiedziu / nt/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 18:10
      • Gość: krzys52 ___Na Niedzwiedziu ????___ (nt) IP: *.proxy.aol.com 07.08.02, 18:56
        ....................
        • Gość: :)) Re: ___Na Niedzwiedziu ????___ (nt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 19:29
          Pozdrawiam Krzysiu smile)tak trzymać.
        • Gość: Sedzia ODP: Ani na niedzwiedziu ani na Papiezu IP: 131.137.84.* 07.08.02, 20:42
    • balzer Krzysiu, nie strasz 09.08.02, 18:03
      Ty wiesz co by sie działo na ulicach ? Anarchia to przy tym bedka
    • akkj Re: ___Cudowny Podzial Ojca Swietego____ 09.08.02, 18:14
      Gość portalu: krzys52 napisał(a):

>
      > No bo wyobrazmy sobie, ze podczas zblizajacej sie wizytacji zlozy papieza
      > wielka niemoc i... No co wtedy?! Czy istnieja jakies plany na te zalobna
      > okolicznosc?
      > ....Kolejny problem zwiazany jest z przepiekna polska tradycja cwiartowania
      > roznych Wielkich Zwlok. Podobnie bedzie zapewne i teraz. Serce oczywiscie w
      > Krakowie tylko... co na to Wadowice i Czestochowa? Co z watroba? Jaka czesc
      > papieza zakonserwowana zostanie w Oliwie? Lewa noga - wiadomo. Na wschod.
      > Prawa - odpowiednio. Ale to tylko gdy sie umowic, ze twarza do polnocy sie
      > zwracamy. Oj, bedzie wiele kontrowersji...
      > ....A Lichen? Przeciez i oni chcieliby miec choc swiety palec by tlumy
      > patnikow mialy co podziwiac w naboznym skupieniu, a dusze ubogacac.
      > ....W skrocie sprawe ujmujac szukuje sie niezly ambaras. Bo co tu duzo mowic,
      > by zadowolic wszystkich - podzial Ojca Swietego musi byc cudowny.
      > ..
      > K.P.
      >
      Patora, Kanalio52, zaloz jeszcze ten watek w sporcie, debilu myjacy kible za granica. Jestes wyjatkowym
      smieciem. Wypier... do Urbana. Skad sie takie scierwa jak ty biora?
      Ciekawe, jak bedziesz sie smial, gdy zdechniesz i staniesz przed obliczem Boga? A moze on jednak
      istnieje, nie boisz sie tego?

PS. DO �Pisarza� : Porownanie Brezniewa do Ojca Swietego dyskwalifikuje cie jako czlowieka. Jestes
      bydlakiem, tak,jak kilku innych dyskutantow w tym watku.

Mozecie sie nie wysilac na odpowiedz.
      Co zostanie po tobie, kanalio 52 jak zdechniesz? Nawet smrodu bedzie niewiele.
      • krzys52 ___Jutro wstepne wyniki Konkursu :))___ 17.08.02, 03:24
        ..................
    • Gość: cyniczny śmiewca gorące głowy! a tu idzie o pieniądze..... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.08.02, 10:10
      ROBITA SOBIE ŻARTY, CZASAMI W BARDZO NIESTOSOWNYM,SZCZEGÓLNIE W POLSCE,
      STYLU, ŚWIADCZĄCYM O BRAKU SZACUNKU DLA JOHNY PAULA THE SECOND.
      PROBLEM JEST PRAGMATYCZNY, KTO SIĘGNIE NA PÓŁKĘ Z PRZEOGROMNĄ ILOŚCIĄ
      KONFITUR, CZY MILIONY PIELGRZYMOWAĆ BĘDĄ ( I ZOSTAWIAĆ SZMAL) DO RZYMU, DO
      KRAKOWA, DO CZĘSTOCHOWY, DO WADOWIC: NIE WYOBRAŻACIE SOBIE BY WĘDROWALI
      WSZĘDZIE.
      MIMO FUTUROLOGICZNIE POPRAWNYCH SUPOZYCJI KAGANOWSKICH O CYBORGIZACJI, KAŻDY
      JEST ŚMIERTELNY I ŻYCZĄC JOHNIEMU P. JAK NAJDŁUŻSZEGO ŻYCIA W DOBRYM ZDROWIU ON
      TEŻ KIEDYŚ UMRZE.
      WYOBRAŻACIE SOBIE, ŻEBY KTOŚ MAJĄCY W RĘKU LOS Z GŁÓWNĄ WYGRANĄ
      NA MILIARD EUROS (OBY) WYPUŚCIŁ TEN LOS Z RĘKI.
      TU NIE BĘDZIE PARDON, GDZIE UMRZE, TAM BĘDZIE POCHOWANY.
      ŻADNE USTALENIA, NACISKI, LOBBOWANIE, SZANTAŻE, PO PROSTU SĄ RZECZY I OSOBY NA
      KTÓRE NIE MA CENY, SĄ BEZCENNE.

• Gość: marek Re: gorące głowy! a tu idzie o pieniądze..... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 10:24

> JEST ŚMIERTELNY I ŻYCZĄC JOHNIEMU P. JAK NAJDŁUŻSZEGO ŻYCIA W DOBRYM ZDROWIU
        ON
        >
        > TEŻ KIEDYŚ UMRZE.
        >
        Oby jak najszybciej
        AMEN
    • Gość: krzys52 Dla Kretynskiego Septyka - Podniesienie IP: *.proxy.aol.com 14.08.02, 06:23
      ....................
    • mirabell K52-jestes chory psychicznie 14.08.02, 08:31
      • Gość: krzys52 Ooooo! Kolejna Psychiatra sie Znalazla. I Kretynka IP: *.proxy.aol.com 15.08.02, 01:52
        A wiadomo jak to ze zdrowiem psychicznym psychiatrow bywa....
        ..
    • Gość: krzys52 ___Wstepne Wyniki Konkursu - ____ IP: *.proxy.aol.com 17.08.02, 05:58

Szanowni Uczestnicy, Zdecydowalem!
      ..
      Jednoglosnie zdecydowalem, ze w konkursie na Cudowne Rozeslanie Papieza po
      kraju.....jak na razie...Wygrywa....KRAKEN!!! ze swym pomyslem Rozeslania
      Papieza droga kremacji i wygospodarowania kilku(nastu) ton czcigodnego popiolu.
      Ktorym nastepnie (po luzeczce do herbaty) obdarowane zostana wszystkie parafie.
      ..
      Trzecie miejsce nie zostalo jeszcze obsadzone (peleton daleko w kartoflach) ale
      tuz za Krakenem ciagne sie ja. Z pomyslem tradycyjnie cudownego podzialu (przez
      cwiartowanie) a nastepnie rozeslania swietych kawalkow do wszystkich
      wazniejszych parafii, przy czym co roku nastepowac mialaby rotacja swietych
      kawalkow - celem ogolnej satysfakcji i pielegnacji poczucia fair play oraz
      dowartosciowania. Proponowany sposob stworzylby takze mozliwosc zapoczatkowania
      niekonczacych sie pielgrzymek wraz z noszeniem, blokowaniem drog, stacjami,
      oraz przekazywaniem Ducha i Ciala.
      Wygrywa jednak Kraken i z realizacji mojego pomyslu - nici.
      ..
      Konkurs nie jest jeszcze zamkniety i moje biuro w dalszym ciagu przyjmowac
      bedzie pomysly na Rozeslanie Ojca Swietego po kraju.
      ..
      K.P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka