patience 26.08.05, 11:10 Religa moze prezydentem nie bedzie, co zreszta i dobrze, ale za to pacjentow mu przybedzie. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2886261.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abprall Re: Serce Kieresa tez krwawi 26.08.05, 11:22 kiernoz, sorry kieres tatus pokrzywdzonego po prostu mu się należy. A ja zawsze będę stał przy boku Lecha Wałęsy i jeżeli będzie taka potrzeba, do końca bronił go przed absurdalnymi, krzywdzącymi zarzutami. Nieważne ile mnie osobiście będzie to kosztowało. --------------------------- ja herr kieres , wy ten sam intelekt-typoszereg co lesiobełkocik.... waść korzystasz z faktu, że tylko w tym kraju może se waść tak poczynać ! bo w każdym innym cywilizowanym byłby waść dawno za polit-drzwi wypier'dolony.... pan panie kieres nie dorósł do tak ważnej funkcji... już sam fakt że niejaki wildkamien czy jak mu tam ,wykradł dokumenty z instytutu , w kazdym normalnym kraju waćpan byłyby juz dawno zapudłowany... szewczyku pozostan przy swoim kopycie.... --------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś