limakty Re: Limaku___czy moje listy doszły? /ntx 18.09.02, 11:40 Danutko Nie . Od kilku miesięcy miałem kilkanaście właman do swojej skrzynki( były naqwet ingerencje w jej zawartość), dopiero niedawno sam sie nauczyłem ( i przy pomocy innych- po 13.09) jakl bardziej pewnie zabezpieczać hasło...teraz jest na nowo zabezpieczone...więc napisz jeszcze raz Pozdrawiam serdecznie K. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Limaku___czy moje listy doszły? /ntx 18.09.02, 11:49 Limaku! ja mam z pocztą jeszcze inny problem. nie chce mi pokazać-wysłane . nie mam takiej opcji(nie umiem ustawić)na swoim ekranie i nie wiem czy listy opuściły moją skrzynkę. skrzynka milczy. d. Odpowiedz Link Zgłoś
limakaty Doszły, doszły 18.09.02, 11:51 Aż się posikałem ze podniecenia - ktoś jeszcze do mnie pisze! Mimo, że zostałem śmieciem nr jeden tego forum! Dzięki durniutka. Przywracasz mi wierę w człowieka. L. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Doszły, doszły 18.09.02, 12:21 jeśli tak,to czekam na odpowiedź. jak jesteś dobry w tym co robisz,to prześlij na priv. d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadziwiony Re: Limaku___czy moje listy doszły? /ntx IP: 5.2.1R1D* / *.chello.pl 18.09.02, 12:01 milo popatrzyc jak dama ze zlodziejem gada. Danka jestes cool nie slin sie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
limakaty Alech ty gupia męższczyzna, 18.09.02, 12:11 danka trzym się, lubie co prawda chopców ale i ty ujdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty LIMAK do __________________Danusi 18.09.02, 12:30 Danutko nie przejmuj się tymi postami tych kretynów ( zobacz - limak(A)ty)...pomyłkę sprostowałem na privie ...już go masz... Omijaj durniów z daleka...oni nigdy nie kabluja do Admina ( zobacz forum o forum i forum o portalu, oni nigdy nie zmieniają nicków oni tu potworzyli ich setki...a moje nie przekraczaja 10...wiem że to nie jest uczciwie , ale jak pisałem z pod IP własnego zakładu to były donosy! do dyrekcji...teraz przy tylu nickach nie wiedza jak kablować...chociaż ja prawie zawsze zostaweiałem znak swój pod innym nickiem , aby było wiadomo kto...Zobacz teraz ich dwulicowość - oni już wiedza , że znam ich nazwiska...Tyle tylko.Resztę na privie. Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrok Re: Limaku___czy moja ślina doszła? IP: 62.3.45.* 18.09.02, 13:12 powiedzieć można dogadali sie jak kurwa ze złodziejem. Odpowiedz Link Zgłoś