jaceq Re: ____________Kas tu nabyć dwa zieyluone mohery 21.11.05, 19:59 Tu znajdziesz jakieś namiary, adresy pewnie sobie wyguglisz: serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3021745.html A jak będzie Ci mało, to Ci mogę sprzedać swój, ale nie polecam (czyściłem sobie nim tapicerkę w maybachu, gdy przestał mi być potrzebny [znaczy moher przestał, nie maybach]). _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
richardek Moher gryzie 21.11.05, 21:22 Dobry tytul. Na 200 rocznice wynalezienia sztucznej szczeki. serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3021745.html Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Moher gryzie 21.11.05, 21:53 Rdzeniem kapusty jest głąb: bi.gazeta.pl/im/6/3021/z3021156G.jpg _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 rdzen demokracji 21.11.05, 21:56 jaceq napisał: > Rdzeniem kapusty jest głąb: Nie nalezy obrazac sie na rzeczywistosc. Mohery maja dlugie rece. Co z tego, ze od noszenia ciezkich siatek. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: ______________Kas tu nabyć dwa zieyluone mohe 21.11.05, 22:02 O rany ! To aż tak ci qrwa język pokreciło ? Katastrofa ! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __1 na łbie 2 dla pasażerki uhahahohojedziesobie#0 21.11.05, 23:04 RPIV naprawdę działa! a)W TVP1 Mann ze Skretkowską wynalazł Mickiewiczowski Zespól AntyDiodowy b)Adama Smith (ten co R7...) chwali program Marcinkiewicza aż hausner się tłumaczy jak dziecko...uhahahahahhahaaaaaaaaaaaahha c)pokazują prawdziwą twarz związku małżeństwa geja z lesbą pod osłoną immunitetów vicepremier zachęcającą obie małżonki do publicznego łamania prawa d) pokazali dwu euroosłów Grazynę Staniszewską i Janusza Lewandowskiego z Po...Op...w sprawie ucieczek od odpowiedzialności karnej znów Pod Osłoną immunitetów oraz odpowiedzialności za pomaranczowa sami wicie coscie pisali a co wyszło z Putinem Czyrakiem i Szroterem e) wyszło, ze pisałem jak oszołom o powodach rozłamów i dezintegracji i wyszło że oszołomy to te co mnie wyśmiewały.... o hehehehe o hahahaha o hihihihi o huhuhuhuhu o hóhóhóhó o hohohoho tak się smieje TERAZ #0! bo....alfabetu by zabrakł______________O! Odpowiedz Link Zgłoś
drf Lizut to Maleszka? 23.11.05, 00:50 Wielce szanowny Hasz0 , powiedz mi prosze skad wiesz ze Lizut to jest Maleszka? Jestes tego pewien? serwisy.gazeta.pl/df/1,34471,3008831.html?as=4&ias=4 pozdrawiam drf Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________________Re: Lizut to Maleszka? 23.11.05, 07:22 Drogi Drfie! Zastosowałem metodę dr Watsona, którego to sobie wielce cenię za jego olbrzymi wkład intelektualny w dedukcyjne teorie swego mistrza i przyjaciela. Pana Lizuta widziałem na ekranie ze dwa lata temu. Zbyt rzadko go wystawiają na widok publiczny. Pewnie dlatego, żeby sie nie opatrzył jak to ostatnio kilku redaktorów gończych sie zdarza przy okazji bitwy po bitwie! Ponieważ Maleszki nigdy nie widziałem na oczy a jedynie czytałem jego połajanki i pouczenia - w moim starczym umyśle dokonała sie osobliwa kompilacja-wizja - fetysz młodości III RP sprawił że GW odmłodziłą Maleszkę... i teraz jest to właśnie Lizut! Dobrze się stało, że moja Teoria Fuxów akceptuje cuda, ponieważ inaczej spadłbym z całą pewnością z krzesła - czytając Pański post, Drfie!; - otóż jedyny artykuł napisany przez Lizuta a własciwie tylko jego pierwszą stronę, jaką przeczytałem to to co Pan załączył serwisy.gazeta.pl/df/1,34471,3008831.html?as=4&ias=4 Naprawdę! - łatwo to sprawdzić porónując czas ukazania się po raz piewrszy tego linku na Aqua i kreacją mojej antypacyny haszowanej. Pozdrawiam! Smutno mi Boże dla mnie na zachodzie gdyż prasa znów notorycznie kłamie... Odpowiedz Link Zgłoś