kagan_australijczyk 17.10.02, 21:58 i co wy na to dupki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AdamM (nie zalogow replika IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.10.02, 22:06 Kiedys pisales, ze nie replikujemy merytorycznie. Aby wiec wzmocnic merytorycznosc debaty pierwej poproszę o tematy obydwu prac magisterskich (licencjackich), doktoratu, nazwy uczelni, lata obrony prac, oceny z prac, nazwiska promotorów, wykaz ew. publikacji. Z gory dziekuje za ww. dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ethanol Re: mam dwa fakultety i doktorat IP: proxy / 151.112.27.* 17.10.02, 22:11 Adam - to nie jest prawdziwy kagan ktos se z niego jaja robi Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: mam dwa kastaniety i doktora 17.10.02, 23:05 to wsadz se jedna kastaniete w pizdu a druga w dupe i idz do doktora w rytmie judeo-flamenco Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa Re: mam dwa kastaniety i doktora 17.10.02, 23:30 wesoly3 napisał: > to wsadz se jedna kastaniete w pizdu > a druga w dupe i idz do doktora > w rytmie judeo-flamenco wesoly3 sprawdziles ? naprawde ? daj szczegoly , nie wstydz sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba a prace masz? IP: *.rdu.bellsouth.net 17.10.02, 23:51 kagan_australijczyk napisał: > i co wy na to dupki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: a prace masz? IP: *.arcor-ip.net 18.10.02, 00:20 Mam dwa kastety i inne podniety.I co wy dupki na to? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: mam dwa fakultety i doktorat 18.10.02, 08:32 kagan_australijczyk napisał: > i co wy na to dupki ? nie wiem jak inne "dupki" z forum na to zareaguja, ale mnie to wali! bo kultury zaden tytul nie daje, monopolu na racje i prawde tez nie. zatem wsadz sobie te tytuly, w buty, bedzisz wyzszy)))) moze zobaczysz wtedy cos wiecej jak czubek wlasnego nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: mam dwa fakultety i doktorat IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.10.02, 08:39 a ja mam tszy klasy podstawuwki. i co wy na to dópki.pa Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: mam dwa fakultety i doktorat 18.10.02, 08:42 kagan_australijczyk napisał: > i co wy na to dupki ? no to na zostanie prezydentem w Polsce nie masz szans! chyba,że te fakultety(ukończone )to zmyłka. gratuluję nominacji. jako australijczyk po przodkach nie aborygenach nadasz się tu u nas. tylko bilet ważny w jedną stronę(tak jak u przodków bywało). d_ Odpowiedz Link Zgłoś
wkrasnicki Re: mam dwa fakultety i doktorat 18.10.02, 09:38 Zolox watek: robol-marzyciel, sukces gwarantowany. Odpowiedz Link Zgłoś