Dodaj do ulubionych

Snajper do policji:"Look,you're so stupid that..

IP: *.103.252.64.snet.net 22.10.02, 03:32
I have give you a hand in capturing me" -> expert on serial killers.
Wcale nie dziwne zwazywszy ze Murzyn prowadzi sledztwo ktore zreszta polega
glownie na blokowaniu drog gdy snajper jest juz prawdopodobnie w sasiednim
stanie. No i ta prosba zeby jeszcze raz zadzwonil bo...go zle slyszeliwink
Eh ta moja Hameryka.
Obserwuj wątek
    • greatwhite Re: Snajper do policji:'Look,you're so stupid tha 22.10.02, 04:05
      Gość portalu: J.Bond napisał(a):

> I have give you a hand in capturing me"

Tak naprawde napisal? I have give you? Szkoda ze J.Bond angielskiego nie umie.

-> expert on serial killers.
      > Wcale nie dziwne zwazywszy ze Murzyn prowadzi sledztwo ktore zreszta polega
      > glownie na blokowaniu drog gdy snajper jest juz prawdopodobnie w sasiednim
      > stanie. No i ta prosba zeby jeszcze raz zadzwonil bo...go zle slyszeliwink
      > Eh ta moja Hameryka.
    • j71 Re: Snajper do policji:'Look,you're so stupid tha 22.10.02, 04:15

> I have give you a hand in capturing me" -> expert on serial killers.
      > Wcale nie dziwne zwazywszy ze Murzyn prowadzi sledztwo

Nastepny polski faszysta.

ktore zreszta polega
      > stanie.

A moze lepiej drog nie blokowac? pierd;';'lisz

No i ta prosba zeby jeszcze raz zadzwonil bo...go zle slyszeliwink
      > Eh ta moja Hameryka.
      • Gość: Maximus Oni wcale zle nie slyszeli... IP: *.proxyplus.cz / 192.168.10.* 22.10.02, 05:24
        Tylko chca zeby zadzwonil i powiedzial gdzie go mozna znalezc.
        Wtedy policja rozda sobie medale.
    • kochanka J.Bond<murzyn 23.10.02, 03:12

> Eh ta moja Hameryka.

Ten murzynek z ktorego sie smiejesz jest madrzejszy od ciebie skoro ty nie
      zdajesz sobie sprawy o co im chodzi w namawianiu do ponownego kontaktu
      telefonicznego. Ale to ze on jest od ciebie madrzejszy naprawde samo w sobie
      dobrze o nim nie swiadczy.
      • Gość: J.Bond Kingfish ile ty masz nickow? IP: *.104.252.64.snet.net 23.10.02, 03:27
        Widze ze nie doceniasz J.Bonda..wink
        A wracajac do tematu i Murzynka-sledczego ktory prosi morderce o kontakt(wink))
        to jest co najmniej niezwykly sposob prowadzenia dochodzenia -> liczenie na
        dobra wole przestepcy a moze na jego glupote?? Only in America..
        • kochanka Re: Kingfish ile ty masz nickow? 23.10.02, 03:36

> Widze ze nie doceniasz J.Bonda..wink

Następny detektyw się znalazł. Ile razy mam powtarzać że ja jestem WOJO!!!
          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=2224141&a=2224141

> A wracajac do tematu i Murzynka-sledczego ktory prosi morderce o kontakt(wink))
          > to jest co najmniej niezwykly sposob prowadzenia dochodzenia -> liczenie na
          > dobra wole przestepcy a moze na jego glupote?? Only in America..

Głupkiem jesteś ty. Tylko podczas dłuższej rozmowy można ustalić miejsce z
          którego ktoś dzwoni i dlatego murzyn którym tak gardzisz jest od ciebie
          znacznie mądrzejszy.
          • kochanka Re: Kingfish ile ty masz nickow? 23.10.02, 03:38
            kochanka napisała:

> Gość portalu: J.Bond napisał(a):
            >
            > > Widze ze nie doceniasz J.Bonda..wink
            >
            >
            > Następny detektyw się znalazł. Ile razy mam powtarzać że ja jestem WOJO!!!
            > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
            f=50&w=2224141&a=
            > 2224141"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
            f=50&w=22
            > 24141&a=2224141</a>
            >
            > > A wracajac do tematu i Murzynka-sledczego ktory prosi morderce o kontakt(;
            > )))
            > > to jest co najmniej niezwykly sposob prowadzenia dochodzenia -> liczeni
            > e na
            > > dobra wole przestepcy a moze na jego glupote?? Only in America..
            >
            > Głupkiem jesteś ty. Tylko podczas dłuższej rozmowy można ustalić miejsce z
            > którego ktoś dzwoni i dlatego murzyn którym tak gardzisz jest od ciebie
            > znacznie mądrzejszy.
            >
            >

Zreszta juz sie okazalo ze prowadza z nim rozmowe. Widzisz jak murzyn durnia z
            ciebie zrobil. Ale to nie wielki wyczyn!
          • Gość: J.Bond Re: Kingfish ile ty masz nickow? IP: *.104.252.64.snet.net 23.10.02, 03:48
            kochanka napisała:

>
            > > Widze ze nie doceniasz J.Bonda..wink
            >
            >
            > Następny detektyw się znalazł. Ile razy mam powtarzać że ja jestem WOJO!!!
            > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
            f=50&w=2224141&a=
            > 2224141"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
            f=50&w=22
            > 24141&a=2224141</a>

No nie bac taki skromny King - moze greatwhite,J-23 to nie ty?wink)

> > A wracajac do tematu i Murzynka-sledczego ktory prosi morderce o kontakt(;
            > )))
            > > to jest co najmniej niezwykly sposob prowadzenia dochodzenia -> liczeni
            > e na
            > > dobra wole przestepcy a moze na jego glupote?? Only in America..
            >
            > Głupkiem jesteś ty. Tylko podczas dłuższej rozmowy można ustalić miejsce z
            > którego ktoś dzwoni i dlatego murzyn którym tak gardzisz jest od ciebie
            > znacznie mądrzejszy.
            >
            To wlasnie osle Kingfishu jest idiotyzm - liczenie na glupote snajpera
            ktory 'moze przypadkiem' nie ogladal filmow kryminalnych w ktorych
            namierza sie numer telefonu. Kazde dziecko to wie nawet jak widac rzucajacy
            epitetami Kingfish....a tym bardziej powinien wiedziec morderca jak widac
            inteligentniejszy od jakiegos miejscowego szeryfa ktoremu powierzono
            sledztwo..chyba po to zeby jak najdluzej trwalocrying
            FBI powinno zajac sie to sprawa od razu albo.. zaangazowac 007
            • kochanka Re: Kingfish ile ty masz nickow? 23.10.02, 04:00

> kochanka napisała:
              >
              > > Gość portalu: J.Bond napisał(a):
              > >
              > > > Widze ze nie doceniasz J.Bonda..wink
              > >
              > >
              > > Następny detektyw się znalazł. Ile razy mam powtarzać że ja jestem WOJO!!!
              >
              > > <a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
              > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?</a>
              > f=50&w=2224141&a=
              > > 2224141"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
              > f=50&w=22
              > > 24141&a=2224141</a>
              >
              > No nie bac taki skromny King - moze greatwhite,J-23 to nie ty?wink)
              >
              > > > A wracajac do tematu i Murzynka-sledczego ktory prosi morderce o kont
              > akt(;
              > > )))
              > > > to jest co najmniej niezwykly sposob prowadzenia dochodzenia -> li
              > czeni
              > > e na
              > > > dobra wole przestepcy a moze na jego glupote?? Only in America..
              > >
              > > Głupkiem jesteś ty. Tylko podczas dłuższej rozmowy można ustalić miejsce z
              >
              > > którego ktoś dzwoni i dlatego murzyn którym tak gardzisz jest od ciebie
              > > znacznie mądrzejszy.
              > >
              > To wlasnie osle Kingfishu jest idiotyzm - liczenie na glupote snajpera
              > ktory 'moze przypadkiem' nie ogladal filmow kryminalnych w ktorych
              > namierza sie numer telefonu. Kazde dziecko to wie nawet jak widac rzucajacy
              > epitetami Kingfish....a tym bardziej powinien wiedziec morderca jak widac
              > inteligentniejszy od jakiegos miejscowego szeryfa ktoremu powierzono
              > sledztwo..chyba po to zeby jak najdluzej trwalocrying
              > FBI powinno zajac sie to sprawa od razu albo.. zaangazowac 007

No zobacz jaki ty jesteś mądry! Szkoda tylko że się okazało ze on jednak ich
              ponownie skontaktował. (murzyn nadal 1 : J.Bond 0......smile)
              Szkoda też że nie jesteś w stanie zrozumieć że w takiej sytuacji próbuje się
              zupełnie wszystkiego bez względu na to czy J.Bondowi się to spodoba czy nie.
              • Gość: J.Bond Re: Kingfish ile ty masz nickow? IP: *.104.252.64.snet.net 23.10.02, 04:14
                kochanka napisała:

>
                > > kochanka napisała:
                > >
                > > > Gość portalu: J.Bond napisał(a):
                > > >
                > > > > Widze ze nie doceniasz J.Bonda..wink
                > > >
                > > >
                > > > Następny detektyw się znalazł. Ile razy mam powtarzać że ja jestem WO
                > JO!!!
                > >
                > > > <a href="<a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,3
                >
                0353,794652.html?"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html
                > ?</a>
                > > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?</a&#
                > 62
                > > f=50&w=2224141&a=
                > > > 2224141"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.h
                > tml?
                > > f=50&w=22
                > > > 24141&a=2224141</a>
                > >
                > > No nie bac taki skromny King - moze greatwhite,J-23 to nie ty?wink)
                > >
                > > > > A wracajac do tematu i Murzynka-sledczego ktory prosi morderce o
                > kont
                > > akt(;
                > > > )))
                > > > > to jest co najmniej niezwykly sposob prowadzenia dochodzenia -&#
                > 62 li
                > > czeni
                > > > e na
                > > > > dobra wole przestepcy a moze na jego glupote?? Only in America.
                > .
                > > >
                > > > Głupkiem jesteś ty. Tylko podczas dłuższej rozmowy można ustalić miej
                > sce z
                > >
                > > > którego ktoś dzwoni i dlatego murzyn którym tak gardzisz jest od cieb
                > ie
                > > > znacznie mądrzejszy.
                > > >
                > > To wlasnie osle Kingfishu jest idiotyzm - liczenie na glupote snajpera
                > > ktory 'moze przypadkiem' nie ogladal filmow kryminalnych w ktorych
                > > namierza sie numer telefonu. Kazde dziecko to wie nawet jak widac rzucajac
                > y
                > > epitetami Kingfish....a tym bardziej powinien wiedziec morderca jak widac
                > > inteligentniejszy od jakiegos miejscowego szeryfa ktoremu powierzono
                > > sledztwo..chyba po to zeby jak najdluzej trwalocrying
                > > FBI powinno zajac sie to sprawa od razu albo.. zaangazowac 007
                >
                >
                >
                > No zobacz jaki ty jesteś mądry! Szkoda tylko że się okazało ze on jednak ich
                > ponownie skontaktował. (murzyn nadal 1 : J.Bond 0......smile)
                > Szkoda też że nie jesteś w stanie zrozumieć że w takiej sytuacji próbuje się
                > zupełnie wszystkiego bez względu na to czy J.Bondowi się to spodoba czy
                nie.
                >
                >
                Oj,King nie podejrzewalem ze jestes taki ... a na dodatek dezinformujesz.
                Poczytaj sobie aktualne wydanie twojej wyroczni CNN :
                www.cnn.com/2002/US/South/10/22/sniper.shootings/index.html
                i sie dowiesz ze nie tylko snajper nie skontaktowal sie powtornie
                ale ow Murzyn-boss zapewnil mu w swej desperacji i kompletnym niekomptetnym
                nepotyzmie...uwaga : wlasna! skrzynke pocztowa,-800 number a jesli mimo
                wszystko "you would feel more comfortable" "any other secure method can be
                provided"... To juz dowodzi calkowitej bezradnosci.
                Marny z Ciebie obronca Hameryki..
                • kochanka Re: Kingfish ile ty masz nickow? 23.10.02, 04:29

> kochanka napisała:
                  >
                  > >
                  > > > kochanka napisała:
                  > > >
                  > > > > Gość portalu: J.Bond napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > Widze ze nie doceniasz J.Bonda..wink
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > > Następny detektyw się znalazł. Ile razy mam powtarzać że ja jest
                  > em WO
                  > > JO!!!
                  > > >
                  > > > > <a href="<a href="<a href="<a href="www2.gazeta.
                  > pl/forum/794674,3"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,3</a>
                  > >
                  > 0353,794652.html?"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.h
                  > tml
                  > > ?</a>
                  > > > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                  > 0/a&#
                  > > 62
                  > > > f=50&w=2224141&a=
                  > > > > 2224141"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794
                  > 652.h
                  > > tml?
                  > > > f=50&w=22
                  > > > > 24141&a=2224141</a>
                  > > >
                  > > > No nie bac taki skromny King - moze greatwhite,J-23 to nie ty?wink)
                  > > >
                  > > > > > A wracajac do tematu i Murzynka-sledczego ktory prosi morde
                  > rce o
                  > > kont
                  > > > akt(;
                  > > > > )))
                  > > > > > to jest co najmniej niezwykly sposob prowadzenia dochodzeni
                  > a -&#
                  > > 62 li
                  > > > czeni
                  > > > > e na
                  > > > > > dobra wole przestepcy a moze na jego glupote?? Only in Ame
                  > rica.
                  > > .
                  > > > >
                  > > > > Głupkiem jesteś ty. Tylko podczas dłuższej rozmowy można ustalić
                  > miej
                  > > sce z
                  > > >
                  > > > > którego ktoś dzwoni i dlatego murzyn którym tak gardzisz jest od
                  > cieb
                  > > ie
                  > > > > znacznie mądrzejszy.
                  > > > >
                  > > > To wlasnie osle Kingfishu jest idiotyzm - liczenie na glupote snajper
                  > a
                  > > > ktory 'moze przypadkiem' nie ogladal filmow kryminalnych w ktorych
                  > > > namierza sie numer telefonu. Kazde dziecko to wie nawet jak widac rzu
                  > cajac
                  > > y
                  > > > epitetami Kingfish....a tym bardziej powinien wiedziec morderca jak w
                  > idac
                  > > > inteligentniejszy od jakiegos miejscowego szeryfa ktoremu powierzono
                  > > > sledztwo..chyba po to zeby jak najdluzej trwalocrying
                  > > > FBI powinno zajac sie to sprawa od razu albo.. zaangazowac 007
                  > >
                  > >
                  > >
                  > > No zobacz jaki ty jesteś mądry! Szkoda tylko że się okazało ze on jednak i
                  > ch
                  > > ponownie skontaktował. (murzyn nadal 1 : J.Bond 0......smile)
                  > > Szkoda też że nie jesteś w stanie zrozumieć że w takiej sytuacji próbuje s
                  > ię
                  > > zupełnie wszystkiego bez względu na to czy J.Bondowi się to spodoba czy
                  > nie.
                  > >
                  > >
                  > Oj,King nie podejrzewalem ze jestes taki ... a na dodatek dezinformujesz.
                  > Poczytaj sobie aktualne wydanie twojej wyroczni CNN :
                  > <a
                  href="www.cnn.com/2002/US/South/10/22/sniper.shootings/index.html"tar
                  > get="_blank">www.cnn.com/2002/US/South/10/22/sniper.shootings/index.html</a>
                  > i sie dowiesz ze nie tylko snajper nie skontaktowal sie powtornie
                  > ale ow Murzyn-boss zapewnil mu w swej desperacji i kompletnym niekomptetnym
                  > nepotyzmie...uwaga : wlasna! skrzynke pocztowa,-800 number a jesli mimo
                  > wszystko "you would feel more comfortable" "any other secure method can be
                  > provided"... To juz dowodzi calkowitej bezradnosci.
                  > Marny z Ciebie obronca Hameryki..

Jak już ktoś powyżej napisał angielski nie jest twoją siłą!
                  W artykule który nam podałeś jest takie zdanie:
                  In the past several days, you have attempted to communicate with us..

Tłumaczenie dla Bonda:
                  W ostatnich paru dniach próbowałeś się z nami skontaktować.

Widzisz J.Bond. Murzynek poprosił a snajper próbuje się podporządkować. I nagle
                  apel murzyna o ponowny kontakt nie wydaje się głupi. Chyba że jesteś J.Bondem.

Murzyn nadal 1 : J.Bond 0……….smile
                  • kochanka ps 23.10.02, 04:31
                    Nie jestem obrońcą Ameryki. Nabijam się tylko z nic nie rozumiejącego błazna
                    J.Bonda.
                    • kochanka Re: ps 23.10.02, 04:47
                      Idę spać J.BOND. Ale daj mi znać jeśli jeszcze czegoś nie rozumiałeś albo
                      potrzebujesz jakieś przetłumaczenie.
                      (I have given you a lessonsmile)
                      Dobranoc.
                  • Gość: J.Bond Re: Kingfish ile ty masz nickow? IP: *.104.252.64.snet.net 23.10.02, 04:46
                    kochanka napisała:

>
                    > > kochanka napisała:
                    > >
                    > > > Gość portalu: J.Bond napisał(a):
                    > > >
                    > > > > kochanka napisała:
                    > > > >
                    > > > > > Gość portalu: J.Bond napisał(a):
                    > > > > >
                    > > > > > > Widze ze nie doceniasz J.Bonda..wink
                    > > > > >
                    > > > > >
                    > > > > > Następny detektyw się znalazł. Ile razy mam powtarzać że ja
                    > jest
                    > > em WO
                    > > > JO!!!
                    > > > >
                    > > > > > <a href="<a href="<a href="<a href="<a href="ht
                    > tp://www2.gazeta."target="_blank">www2.gazeta.</a>
                    > > pl/forum/794674,3"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,3</a&#
                    > 62
                    > > >
                    > > 0353,794652.html?"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794
                    > 652.h
                    > > tml
                    > > > ?</a>
                    > > > > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.htm
                    > l?
                    > > 0/a&#
                    > > > 62
                    > > > > f=50&w=2224141&a=
                    > > > > > 2224141"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,3035
                    > 3,794
                    > > 652.h
                    > > > tml?
                    > > > > f=50&w=22
                    > > > > > 24141&a=2224141</a>
                    > > > >
                    > > > > No nie bac taki skromny King - moze greatwhite,J-23 to nie ty?wink
                    > )
                    > > > >
                    > > > > > > A wracajac do tematu i Murzynka-sledczego ktory prosi
                    > morde
                    > > rce o
                    > > > kont
                    > > > > akt(;
                    > > > > > )))
                    > > > > > > to jest co najmniej niezwykly sposob prowadzenia docho
                    > dzeni
                    > > a -&#
                    > > > 62 li
                    > > > > czeni
                    > > > > > e na
                    > > > > > > dobra wole przestepcy a moze na jego glupote?? Only i
                    > n Ame
                    > > rica.
                    > > > .
                    > > > > >
                    > > > > > Głupkiem jesteś ty. Tylko podczas dłuższej rozmowy można us
                    > talić
                    > > miej
                    > > > sce z
                    > > > >
                    > > > > > którego ktoś dzwoni i dlatego murzyn którym tak gardzisz je
                    > st od
                    > > cieb
                    > > > ie
                    > > > > > znacznie mądrzejszy.
                    > > > > >
                    > > > > To wlasnie osle Kingfishu jest idiotyzm - liczenie na glupote sn
                    > ajper
                    > > a
                    > > > > ktory 'moze przypadkiem' nie ogladal filmow kryminalnych w ktory
                    > ch
                    > > > > namierza sie numer telefonu. Kazde dziecko to wie nawet jak wida
                    > c rzu
                    > > cajac
                    > > > y
                    > > > > epitetami Kingfish....a tym bardziej powinien wiedziec morderca
                    > jak w
                    > > idac
                    > > > > inteligentniejszy od jakiegos miejscowego szeryfa ktoremu powier
                    > zono
                    > > > > sledztwo..chyba po to zeby jak najdluzej trwalocrying
                    > > > > FBI powinno zajac sie to sprawa od razu albo.. zaangazowac 007
                    > > >
                    > > >
                    > > >
                    > > > No zobacz jaki ty jesteś mądry! Szkoda tylko że się okazało ze on jed
                    > nak i
                    > > ch
                    > > > ponownie skontaktował. (murzyn nadal 1 : J.Bond 0......smile)
                    > > > Szkoda też że nie jesteś w stanie zrozumieć że w takiej sytuacji prób
                    > uje s
                    > > ię
                    > > > zupełnie wszystkiego bez względu na to czy J.Bondowi się to spodoba c
                    > zy
                    > > nie.
                    > > >
                    > > >
                    > > Oj,King nie podejrzewalem ze jestes taki ... a na dodatek dezinformujesz.
                    > > Poczytaj sobie aktualne wydanie twojej wyroczni CNN :
                    > > <a
                    > href="<a
                    href="www.cnn.com/2002/US/South/10/22/sniper.shootings/index.ht
                    >
                    ml"tar"target="_blank">www.cnn.com/2002/US/South/10/22/sniper.shootings/index.h
                    > tml"tar</a>
                    > > get="_blank">www.cnn.com/2002/US/South/10/22/sniper.shootings/index.htm
                    > l</a>
                    > > i sie dowiesz ze nie tylko snajper nie skontaktowal sie powtornie
                    > > ale ow Murzyn-boss zapewnil mu w swej desperacji i kompletnym niekomptetny
                    > m
                    > > nepotyzmie...uwaga : wlasna! skrzynke pocztowa,-800 number a jesli mimo
                    > > wszystko "you would feel more comfortable" "any other secure method can be
                    >
                    > > provided"... To juz dowodzi calkowitej bezradnosci.
                    > > Marny z Ciebie obronca Hameryki..
                    >
                    >
                    >
                    > Jak już ktoś powyżej napisał angielski nie jest twoją siłą!
                    > W artykule który nam podałeś jest takie zdanie:
                    > In the past several days, you have attempted to communicate with us..
                    >
                    > Tłumaczenie dla Bonda:
                    > W ostatnich paru dniach próbowałeś się z nami skontaktować.
                    >
                    > Widzisz J.Bond. Murzynek poprosił a snajper próbuje się podporządkować. I
                    nagle
                    >
                    > apel murzyna o ponowny kontakt nie wydaje się głupi. Chyba że jesteś
                    J.Bondem.
                    >
                    > Murzyn nadal 1 : J.Bond 0……….smile
                    >

King gdzie ty angielskiego sie uczyles? W Whitestoku? wink)
                    Zanim zaczniesz sie wypowiadac autoratywnie na jakis temat sprobuj
                    przestudiowac go troche ...no chyba ze zes po ogolniaku..

Ok,JEDYNA bezprosrednia komunikacja ze snajperem miala miejsce przez telefon
                    w czasie ktorej (wg.policji) snajper tak dokladnie znieksztalcil swoj glos
                    ze biedna policja nic a nic nie zrozumiala nie mowiac juz o namierzeniu go.
                    Inne formy komunikacji ze snajperem to byly tylko przez jego "messages"
                    ktore zostawial na miejscu zbrodni. I tyle.
                    • kochanka Re: Kingfish ile ty masz nickow? 23.10.02, 05:02

> kochanka napisała:
                      >
                      > >
                      > > > kochanka napisała:
                      > > >
                      > > > >
                      > > > > > kochanka napisała:
                      > > > > >
                      > > > > > > Gość portalu: J.Bond napisał(a):
                      > > > > > >
                      > > > > > > > Widze ze nie doceniasz J.Bonda..wink
                      > > > > > >
                      > > > > > >
                      > > > > > > Następny detektyw się znalazł. Ile razy mam powtarzać
                      > że ja
                      > > jest
                      > > > em WO
                      > > > > JO!!!
                      > > > > >
                      > > > > > > <a href="<a href="<a href="<a href="<a
                      > href="ht
                      > > tp://www2.gazeta."target="_blank">www2.gazeta.</a>
                      > > > pl/forum/794674,3"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,3
                      > 0/a&#
                      > > 62
                      > > > >
                      > > > 0353,794652.html?"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,3035
                      > 3,794
                      > > 652.h
                      > > > tml
                      > > > > ?</a>
                      > > > > > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,79465
                      > 2.htm
                      > > l?
                      > > > 0/a&#
                      > > > > 62
                      > > > > > f=50&w=2224141&a=
                      > > > > > > 2224141"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674
                      > ,3035
                      > > 3,794
                      > > > 652.h
                      > > > > tml?
                      > > > > > f=50&w=22
                      > > > > > > 24141&a=2224141</a>
                      > > > > >
                      > > > > > No nie bac taki skromny King - moze greatwhite,J-23 to nie
                      > ty?wink
                      > > )
                      > > > > >
                      > > > > > > > A wracajac do tematu i Murzynka-sledczego ktory p
                      > rosi
                      > > morde
                      > > > rce o
                      > > > > kont
                      > > > > > akt(;
                      > > > > > > )))
                      > > > > > > > to jest co najmniej niezwykly sposob prowadzenia
                      > docho
                      > > dzeni
                      > > > a -&#
                      > > > > 62 li
                      > > > > > czeni
                      > > > > > > e na
                      > > > > > > > dobra wole przestepcy a moze na jego glupote?? O
                      > nly i
                      > > n Ame
                      > > > rica.
                      > > > > .
                      > > > > > >
                      > > > > > > Głupkiem jesteś ty. Tylko podczas dłuższej rozmowy moż
                      > na us
                      > > talić
                      > > > miej
                      > > > > sce z
                      > > > > >
                      > > > > > > którego ktoś dzwoni i dlatego murzyn którym tak gardzi
                      > sz je
                      > > st od
                      > > > cieb
                      > > > > ie
                      > > > > > > znacznie mądrzejszy.
                      > > > > > >
                      > > > > > To wlasnie osle Kingfishu jest idiotyzm - liczenie na glupo
                      > te sn
                      > > ajper
                      > > > a
                      > > > > > ktory 'moze przypadkiem' nie ogladal filmow kryminalnych w
                      > ktory
                      > > ch
                      > > > > > namierza sie numer telefonu. Kazde dziecko to wie nawet jak
                      > wida
                      > > c rzu
                      > > > cajac
                      > > > > y
                      > > > > > epitetami Kingfish....a tym bardziej powinien wiedziec mord
                      > erca
                      > > jak w
                      > > > idac
                      > > > > > inteligentniejszy od jakiegos miejscowego szeryfa ktoremu p
                      > owier
                      > > zono
                      > > > > > sledztwo..chyba po to zeby jak najdluzej trwalocrying
                      > > > > > FBI powinno zajac sie to sprawa od razu albo.. zaangazowac
                      > 007
                      > > > >
                      > > > >
                      > > > >
                      > > > > No zobacz jaki ty jesteś mądry! Szkoda tylko że się okazało ze o
                      > n jed
                      > > nak i
                      > > > ch
                      > > > > ponownie skontaktował. (murzyn nadal 1 : J.Bond 0......smile)
                      > > > > Szkoda też że nie jesteś w stanie zrozumieć że w takiej sytuacji
                      > prób
                      > > uje s
                      > > > ię
                      > > > > zupełnie wszystkiego bez względu na to czy J.Bondowi się to spod
                      > oba c
                      > > zy
                      > > > nie.
                      > > > >
                      > > > >
                      > > > Oj,King nie podejrzewalem ze jestes taki ... a na dodatek dezinformuj
                      > esz.
                      > > > Poczytaj sobie aktualne wydanie twojej wyroczni CNN :
                      > > > <a
                      > > href="<a
                      > href="<a
                      > "target="_blank">www.cnn.com/2002/US/South/10/22/sniper.shootings/index.ht</a>
                      > >
                      > ml"tar"target="_blank">www.cnn.com/2002/US/South/10/22/sniper.shootings/inde
                      > x.h
                      > > tml"tar</a>
                      > > > get="_blank">www.cnn.com/2002/US/South/10/22/sniper.shootings/inde
                      > x.htm
                      > > l</a>
                      > > > i sie dowiesz ze nie tylko snajper nie skontaktowal sie powtornie
                      > > > ale ow Murzyn-boss zapewnil mu w swej desperacji i kompletnym niekomp
                      > tetny
                      > > m
                      > > > nepotyzmie...uwaga : wlasna! skrzynke pocztowa,-800 number a jesli mi
                      > mo
                      > > > wszystko "you would feel more comfortable" "any other secure method c
                      > an be
                      > >
                      > > > provided"... To juz dowodzi calkowitej bezradnosci.
                      > > > Marny z Ciebie obronca Hameryki..
                      > >
                      > >
                      > >
                      > > Jak już ktoś powyżej napisał angielski nie jest twoją siłą!
                      > > W artykule który nam podałeś jest takie zdanie:
                      > > In the past several days, you have attempted to communicate with us..
                      > >
                      > > Tłumaczenie dla Bonda:
                      > > W ostatnich paru dniach próbowałeś się z nami skontaktować.
                      > >
                      > > Widzisz J.Bond. Murzynek poprosił a snajper próbuje się podporządkować. I
                      > nagle
                      > >
                      > > apel murzyna o ponowny kontakt nie wydaje się głupi. Chyba że jesteś
                      > J.Bondem.
                      > >
                      > > Murzyn nadal 1 : J.Bond 0……….smile
                      > >
                      >
                      > King gdzie ty angielskiego sie uczyles? W Whitestoku? wink)
                      > Zanim zaczniesz sie wypowiadac autoratywnie na jakis temat sprobuj
                      > przestudiowac go troche ...no chyba ze zes po ogolniaku..
                      >
                      > Ok,JEDYNA bezprosrednia komunikacja ze snajperem miala miejsce przez telefon
                      > w czasie ktorej (wg.policji) snajper tak dokladnie znieksztalcil swoj glos
                      > ze biedna policja nic a nic nie zrozumiala nie mowiac juz o namierzeniu go.
                      > Inne formy komunikacji ze snajperem to byly tylko przez jego "messages"
                      > ktore zostawial na miejscu zbrodni. I tyle.

"In the past several days, you have attempted to communicate with us.”

Już ci to zdanie przetłumaczyłam.
                      Ty wiesz ile razy i w jaki sposób snajper próbował się skontaktować z policją?
                      Wiadomo tylko że chce nawiązać jakiś dialog i tylko ty uważasz że apel policji
                      zachęcający go do następnego kroku jest bezsensowny. Dzięki Bogu murzyn a nie
                      ty tym kierujesz. Ty na pewno wyłączył byś wszystkie telefony, komputery,
                      pozamykał poczty, zabił wszystkie gołębie pocztowe i nie dopuścił do żadnej
                      rozmowy, czekając na następnego trupa.

Dobranoc
                    • kochanka Widzisz naiwniaku!!!!!!!!!!! 28.10.02, 03:25

> kochanka napisała:
                      >
                      > >
                      > > > kochanka napisała:
                      > > >
                      > > > >
                      > > > > > kochanka napisała:
                      > > > > >
                      > > > > > > Gość portalu: J.Bond napisał(a):
                      > > > > > >
                      > > > > > > > Widze ze nie doceniasz J.Bonda..wink
                      > > > > > >
                      > > > > > >
                      > > > > > > Następny detektyw się znalazł. Ile razy mam powtarzać
                      > że ja
                      > > jest
                      > > > em WO
                      > > > > JO!!!
                      > > > > >
                      > > > > > > <a href="<a href="<a href="<a href="<a
                      > href="ht
                      > > tp://www2.gazeta."target="_blank">www2.gazeta.</a>
                      > > > pl/forum/794674,3"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,3
                      > 0/a&#
                      > > 62
                      > > > >
                      > > > 0353,794652.html?"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,3035
                      > 3,794
                      > > 652.h
                      > > > tml
                      > > > > ?</a>
                      > > > > > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,79465
                      > 2.htm
                      > > l?
                      > > > 0/a&#
                      > > > > 62
                      > > > > > f=50&w=2224141&a=
                      > > > > > > 2224141"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674
                      > ,3035
                      > > 3,794
                      > > > 652.h
                      > > > > tml?
                      > > > > > f=50&w=22
                      > > > > > > 24141&a=2224141</a>
                      > > > > >
                      > > > > > No nie bac taki skromny King - moze greatwhite,J-23 to nie
                      > ty?wink
                      > > )
                      > > > > >
                      > > > > > > > A wracajac do tematu i Murzynka-sledczego ktory p
                      > rosi
                      > > morde
                      > > > rce o
                      > > > > kont
                      > > > > > akt(;
                      > > > > > > )))
                      > > > > > > > to jest co najmniej niezwykly sposob prowadzenia
                      > docho
                      > > dzeni
                      > > > a -&#
                      > > > > 62 li
                      > > > > > czeni
                      > > > > > > e na
                      > > > > > > > dobra wole przestepcy a moze na jego glupote?? O
                      > nly i
                      > > n Ame
                      > > > rica.
                      > > > > .
                      > > > > > >
                      > > > > > > Głupkiem jesteś ty. Tylko podczas dłuższej rozmowy moż
                      > na us
                      > > talić
                      > > > miej
                      > > > > sce z
                      > > > > >
                      > > > > > > którego ktoś dzwoni i dlatego murzyn którym tak gardzi
                      > sz je
                      > > st od
                      > > > cieb
                      > > > > ie
                      > > > > > > znacznie mądrzejszy.
                      > > > > > >
                      > > > > > To wlasnie osle Kingfishu jest idiotyzm - liczenie na glupo
                      > te sn
                      > > ajper
                      > > > a
                      > > > > > ktory 'moze przypadkiem' nie ogladal filmow kryminalnych w
                      > ktory
                      > > ch
                      > > > > > namierza sie numer telefonu. Kazde dziecko to wie nawet jak
                      > wida
                      > > c rzu
                      > > > cajac
                      > > > > y
                      > > > > > epitetami Kingfish....a tym bardziej powinien wiedziec mord
                      > erca
                      > > jak w
                      > > > idac
                      > > > > > inteligentniejszy od jakiegos miejscowego szeryfa ktoremu p
                      > owier
                      > > zono
                      > > > > > sledztwo..chyba po to zeby jak najdluzej trwalocrying
                      > > > > > FBI powinno zajac sie to sprawa od razu albo.. zaangazowac
                      > 007
                      > > > >
                      > > > >
                      > > > >
                      > > > > No zobacz jaki ty jesteś mądry! Szkoda tylko że się okazało ze o
                      > n jed
                      > > nak i
                      > > > ch
                      > > > > ponownie skontaktował. (murzyn nadal 1 : J.Bond 0......smile)
                      > > > > Szkoda też że nie jesteś w stanie zrozumieć że w takiej sytuacji
                      > prób
                      > > uje s
                      > > > ię
                      > > > > zupełnie wszystkiego bez względu na to czy J.Bondowi się to spod
                      > oba c
                      > > zy
                      > > > nie.
                      > > > >
                      > > > >
                      > > > Oj,King nie podejrzewalem ze jestes taki ... a na dodatek dezinformuj
                      > esz.
                      > > > Poczytaj sobie aktualne wydanie twojej wyroczni CNN :
                      > > > <a
                      > > href="<a
                      > href="<a
                      > "target="_blank">www.cnn.com/2002/US/South/10/22/sniper.shootings/index.ht</a>
                      > >
                      > ml"tar"target="_blank">www.cnn.com/2002/US/South/10/22/sniper.shootings/inde
                      > x.h
                      > > tml"tar</a>
                      > > > get="_blank">www.cnn.com/2002/US/South/10/22/sniper.shootings/inde
                      > x.htm
                      > > l</a>
                      > > > i sie dowiesz ze nie tylko snajper nie skontaktowal sie powtornie
                      > > > ale ow Murzyn-boss zapewnil mu w swej desperacji i kompletnym niekomp
                      > tetny
                      > > m
                      > > > nepotyzmie...uwaga : wlasna! skrzynke pocztowa,-800 number a jesli mi
                      > mo
                      > > > wszystko "you would feel more comfortable" "any other secure method c
                      > an be
                      > >
                      > > > provided"... To juz dowodzi calkowitej bezradnosci.
                      > > > Marny z Ciebie obronca Hameryki..
                      > >
                      > >
                      > >
                      > > Jak już ktoś powyżej napisał angielski nie jest twoją siłą!
                      > > W artykule który nam podałeś jest takie zdanie:
                      > > In the past several days, you have attempted to communicate with us..
                      > >
                      > > Tłumaczenie dla Bonda:
                      > > W ostatnich paru dniach próbowałeś się z nami skontaktować.
                      > >
                      > > Widzisz J.Bond. Murzynek poprosił a snajper próbuje się podporządkować. I
                      > nagle
                      > >
                      > > apel murzyna o ponowny kontakt nie wydaje się głupi. Chyba że jesteś
                      > J.Bondem.
                      > >
                      > > Murzyn nadal 1 : J.Bond 0……….smile
                      > >
                      >
                      > King gdzie ty angielskiego sie uczyles? W Whitestoku? wink)
                      > Zanim zaczniesz sie wypowiadac autoratywnie na jakis temat sprobuj
                      > przestudiowac go troche ...no chyba ze zes po ogolniaku..
                      >
                      > Ok,JEDYNA bezprosrednia komunikacja ze snajperem miala miejsce przez telefon
                      > w czasie ktorej (wg.policji) snajper tak dokladnie znieksztalcil swoj glos
                      > ze biedna policja nic a nic nie zrozumiala nie mowiac juz o namierzeniu go.
                      > Inne formy komunikacji ze snajperem to byly tylko przez jego "messages"
                      > ktore zostawial na miejscu zbrodni. I tyle.

Jednak bylo wiecej kontaktow niz "TYLE"! Kretynem jestes i TYLE!
    • Gość: Slon jestes Polakiem rasista i pewnie katolikiem IP: *.jwri.osaka-u.ac.jp 23.10.02, 04:31
      Pomysl sobie o swoim rasizmie i naukach Jana Pawla II.
      Nawet w Hameryce nie zdolales ucywilizowac sie.
      • kochanka Re: jestes Polakiem rasista i pewnie katolikiem 23.10.02, 04:38
        Gość portalu: Slon napisał(a):

> Pomysl sobie o swoim rasizmie i naukach Jana Pawla II.
        > Nawet w Hameryce nie zdolales ucywilizowac sie.

Sloniu czy ty naprawdę myślisz że taki gnojek który gardzi człowiekiem za kolor
        jego skóry potrafi myśleć?
        • Gość: J.Bond Do Zydkow : tak jestem katolikiem! IP: *.104.252.64.snet.net 23.10.02, 04:54
          A gdzie wy dupki zydowskie gardzace wiara katolicka wyczytaliscie ze jestm
          rasista?? Napisalem tylko ze ow Murzyn prowadzi b. nieudolnie sledztwo.
          Czytac,czytac, matoly pejs... i analizowac ! Chociaz...moze za duzo wymagam..
          • Gość: Slon Prawdziwy katolik nie moze byc rasista... IP: *.jwri.osaka-u.ac.jp 23.10.02, 05:29
            Ty mozesz przyznawac sie do katolicyzmu tylko z dwoch powodow:
            - nieuctwa - nie znasz Pisma Swietego i nauk Jezusowych,
            - uwiklania w prowincjonalna tradycje polskiego fanatyzmu religijnego.
            Nie wiem tylko, czy katolicy przyznaja sie do Ciebie.
            Jan Pawel II pewnie wstydzilby sie za Ciebie.
        • Gość: J.Bond Do Zydkow : tak jestem katolikiem! IP: *.104.252.64.snet.net 23.10.02, 04:55
          A gdzie wy dupki zydowskie gardzace wiara katolicka wyczytaliscie ze jestm
          rasista?? Napisalem tylko ze ow Murzyn prowadzi b. nieudolnie sledztwo.
          Czytac,czytac, matoly pejs... i analizowac ! Chociaz...moze za duzo wymagam..
          • kochanka Czytac tez nie potrafisz 23.10.02, 05:07

> A gdzie wy dupki zydowskie gardzace wiara katolicka wyczytaliscie ze jestm
            > rasista?? Napisalem tylko ze ow Murzyn prowadzi b. nieudolnie sledztwo.
            > Czytac,czytac, matoly pejs... i analizowac ! Chociaz...moze za duzo wymagam..

Nawet własnego tekstu nie potrafisz poprawnie przeczytać:

"Wcale nie dziwne zwazywszy ze Murzyn prowadzi sledztwo"

Szkoda tylko że murzyn jest znacznie od ciebie mądrzejszy.
            • Gość: Slon Rasa nie ma zwiazku ze zdolnosciami i inteligencja IP: *.jwri.osaka-u.ac.jp 23.10.02, 05:22
              Tylko nazisci w Niemczech i rasisci w W. Brytanii i RPA uwazali, ze rasy maja
              zwiazek z inteligencja.
              Z tego, miedzy innymi, powodu odeszli w nieslawie.
            • Gość: J.Bond Do glupiutkiego Kingfisha IP: *.104.252.64.snet.net 23.10.02, 05:25
              kochanka napisała:

>
              > > A gdzie wy dupki zydowskie gardzace wiara katolicka wyczytaliscie ze jestm
              > > rasista?? Napisalem tylko ze ow Murzyn prowadzi b. nieudolnie sledztwo.
              > > Czytac,czytac, matoly pejs... i analizowac ! Chociaz...moze za duzo wymaga
              > m..
              >
              >
              > Nawet własnego tekstu nie potrafisz poprawnie przeczytać:
              >
              > "Wcale nie dziwne zwazywszy ze Murzyn prowadzi sledztwo"

Ale dalej napisalem ..."polegajace glownie na blokowaniu.." - tylko debilek
              albo majacy klopoty z oczami moze wyciagnac kingfishowe wnioski.
              Gdyby je prowadzil Polak to tez bym tak napisal - ty malutki mozdzku zydowski!

> Szkoda tylko że murzyn jest znacznie od ciebie mądrzejszy.
              >
              Nooo,to sie chyba zabije! Murzyn madrzejszy od 007...
              Ciekawe tylko czy istnieje ktos glupszy od Kochanki Kingfisha...watpie

• jastrzebiec Re: Snajper do policji:'Look,you're so stupid tha 23.10.02, 05:25
      "J.Bond" daje niezly dowod wlasnej naiwnosci jezeli ocenia to wlasnie sledztwo
      na podstawie publicznych oswiadczen pana Moose'a (bodajze)..., ktory zreszta
      nie prowadzi calego sledztwa a jedynie w tych sprawach, ktore wydarzyly sie w
      hrabstwie Montgomery, Maryland. W sprawe snajpera zaangazowane sa cale sztaby
      specow od psychiatrii, balistyki, kryminologii, logistyki i wielu innych. Nie
      wspomne o roznych sluzbach federalnych.

Co sie naprawde dzieje "za drzwiami", tego nikt niepowolany nie wie, a
      oswiadczenia publiczne, poza ostrzezeniami, ze jest niebezpiecznie, sa
      adresowane przede wszystkim do samego snajpera, ktory, jak mniemam, pomimo
      niewatpliwej celnosci w strzelaniu i przebieglosci w znikaniu z miejsca
      zbrodni, jest osoba nader infantylna, choc moze nie az tak jak autor
      niniejszego watku.

Glupota, naiwnosc, rasizm (ten anty-murzynski i ten anty-semicki) - te cechy
      jakos dziwnie lubia wzajemnie swoje towarzystwo.
      • Gość: J.Bond Zapomniales dodac zydow plujacych na katolikow.n/t IP: *.104.252.64.snet.net 23.10.02, 05:29
        • Gość: Czytelnik Re: Zapomniales dodac zydow plujacych na katoliko IP: *.milnernet.com 23.10.02, 13:31
          "Zwazywszy ze jestes Polakiem nie ma sie co dziwic ze jestes prostakiem.

Zmienilem troche twoje zdanie zeby ci pokazac jak bardzo jestes przesiakniety
          rasizmem.
          Chamnstwa nie da sie ukryc! Szkoda tylko ze ten cham polskim jezykiem wlada i
          Polsce wstyd przynosi.

• greatwhite Re: Snajper do policji:'Look,you're so stupid tha 24.10.02, 00:52
        jastrzebiec napisał:

> "J.Bond" daje niezly dowod wlasnej naiwnosci jezeli ocenia to wlasnie
        sledztwo
        > na podstawie publicznych oswiadczen pana Moose'a (bodajze)..., ktory zreszta
        > nie prowadzi calego sledztwa a jedynie w tych sprawach, ktore wydarzyly sie w
        > hrabstwie Montgomery, Maryland. W sprawe snajpera zaangazowane sa cale sztaby
        > specow od psychiatrii, balistyki, kryminologii, logistyki i wielu innych. Nie
        > wspomne o roznych sluzbach federalnych.
        >
        > Co sie naprawde dzieje "za drzwiami", tego nikt niepowolany nie wie, a
        > oswiadczenia publiczne, poza ostrzezeniami, ze jest niebezpiecznie, sa
        > adresowane przede wszystkim do samego snajpera, ktory, jak mniemam, pomimo
        > niewatpliwej celnosci w strzelaniu i przebieglosci w znikaniu z miejsca
        > zbrodni, jest osoba nader infantylna, choc moze nie az tak jak autor
        > niniejszego watku.
        >
        > Glupota, naiwnosc, rasizm (ten anty-murzynski i ten anty-semicki) - te cechy
        > jakos dziwnie lubia wzajemnie swoje towarzystwo.

Najwrazniej on do takiegi towarzystwa nalezy.
    • Gość: murof murof do J.Bonda IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.10.02, 14:37
      Jak nie masz nic madrego do powiedzenia to siedz cicho rasistowski rozumku. Podciagnij sie rowniez w angielskim, to moze zaczniesz troche rozumiec, co sie dzieje w Ameryce.
    • Gość: NewYorker Re: Snajper do policji:'Look,you're so stupid tha IP: *.mad.east.verizon.net 23.10.02, 19:14

> Eh ta moja Hameryka.

CO ZA DEBIL! Dwa zdania napisac i juz wiadomo ze sie ma do czynienia z
      rasistowskim debilem.
    • kochanka No jak tam kretynku? 28.10.02, 03:14

> Eh ta moja Hameryka.

No jak tam kretynku wszystko wiedzacy. Nagle okazuje sie ze sledztwem od
      poczatku kierowalo FBI i kazde slowo i kazde zdanie nawet te o prosbie o
      ponowny kontakt, z ktorego ty sie tak smiales, bylo kierowane prze FBI i ich
      psychologow. Tylko taki naiwny dupek jak ty myslal ze wszystko o sledztwie
      wiedzial z ogladania TV. Ale co sie tu dziwic, ty zawsze w bajeczki wierzysz i
      zawsze pierdoly opowiadasz.

_ _ _
      Kochanka
      <KWFL>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka