Dodaj do ulubionych

doku tu masz fajny tekst

IP: 213.216.66.* 07.03.03, 11:56
o adamie kichniku co wcale nie jest lewicowy i rowniez nie zna urbana:

Według Jerzego Urbana, Adam Michnik pojawił się u niego zaraz po nagraniu
rozmowy z Lwem Rywinem. Następnego dnia przyszedł do niego sam Rywin. W tym
czasie Urban opublikował w „Nie” artykuł, w którym wzywał Leszka Millera do
wyjaśnienia korupcyjnych układów

5040
Obserwuj wątek
    • gini Re: doku tu masz fajny tekst 07.03.03, 12:05
      Gość portalu: siedem napisał(a):

> o adamie kichniku co wcale nie jest lewicowy i rowniez nie zna urbana:
      >
      > Według Jerzego Urbana, Adam Michnik pojawił się u niego zaraz po nagraniu
      > rozmowy z Lwem Rywinem. Następnego dnia przyszedł do niego sam Rywin. W tym
      > czasie Urban opublikował w „Nie” artykuł, w którym wzywał Leszka Mi
      > llera do
      > wyjaśnienia korupcyjnych układów
      >
      > 5040

Ja sobie az to wydrukuje na pamiontkem.A zaczelo sie dawno harcerzykami w
      Bristolu, az po polnienie tekstu przez Urbana, ze Adasko wlasnymi recami mur
      berlynski rozwalil, tylko to wredne siedem i ta Anka z Belgii -antysemickiej
      strasznie tego nie doceniajom.
    • karlin Wspólny Przedmiot Nienawiści 07.03.03, 12:30
      Był taki program w TVP - "Reflex". Tak z osiem lat temu. Prowadzili Kurski i
      Semka. I był reportażyk z dyskusji w programie PR III, w którym uczstniczyli
      Michnik, Urban i Olejnik i chyba (choć tego już nie jestem pewien) Kiszczak.
      Chłopaków do budynku nie wpuścili, bo zacne grono z nimi gadać nie chciało.

Więc czekają na zewnątrz i filmują. Wychodzą trzy osoby, jedna na widok kamer
      gwałtownie skręca i posuwa chodnikiem tam, gdzie latarnie nie świecą. Urban do
      Olejnik wsiadającej do jego samochodu - "uważaj, bo ciebie sfilmują". Olejnik -
      "a niech filmują, mam to w ...". Urban - "to posuń się, bo jeszcze kogoś
      weżmiemy". Samochód rusza tam, gdzie latarnie nie świecą. Kamera, najazd...

Zagadka - kto jeszcze wsiadł do limuzyny Urbana?

I pytanie - co te osoby łączy, poza tym że jechały na imprezę do Kwaśniewskiego?

pzdr
      k
      • Gość: siedem Re: Wspólny Przedmiot Nienawiści IP: 213.216.66.* 07.03.03, 12:32
        karlin napisał:

> I pytanie - co te osoby łączy, poza tym że jechały na imprezę do
        Kwaśniewskiego?

pierwsze wyladuja na szafocie!

na reszte nie znam odpowiedzi

5040
        • gini Re: Wspólny Przedmiot Nienawiści 07.03.03, 12:36
          Siodemko znowu podpadles i znow Cie podrabiaja, zrob z tym cos.
          • Gość: siedem gdzie? IP: 213.216.66.* 07.03.03, 12:37
            5040
            • gini Re: gdzie? 07.03.03, 12:46

> 5040

To je Twoje?I jeszczejedno gdzies zaraz poszukam.
              • Gość: siedem Re: gdzie? IP: 213.216.66.* 07.03.03, 12:48
                ja to ja. strasznie boleje nad tym ze nikt mnie nie chce zaczepiac

5040
                linke podaj
      • gini Re: Wspólny Przedmiot Nienawiści 07.03.03, 12:34
        Ja wiem kto, Dzik kiedys o tym pisal, ja wtedy stwierdzilam,ze nic w tym zlego,
        dzis po roku mam inne zdanie.Odpowiedz na pytanie-Adam ma na imie, a nazwisko
        zaczyna sie na M.
    • Gość: doku To koledzy po fachu, prawdziwi profesjonaliści, .. IP: *.mofnet.gov.pl 07.03.03, 12:42
      ... bo o sprawach zawodowych mogą rozmawiać nie bacząc na uprzedzenia
      polityczne czy osobiste. Właściwie to Michnik jest 100%-owym profesjonalista na
      pewno, bo to on przyszedł do swojego wroga, ciekawe czy Urban byłby do tego
      zdolny.

Na przeciwnym biegunie umieściłbym np. prezesa banku, który nie potrafiłby się
      dogadać z prezesem innego banku tylko dlatego, że prywatnie się nie lubią bo
      jeden popiera rząd a drugi opozycję, więc źle prosperują bo na złość sobie nie
      chcą ze sobą rozmawiać.

Prawdziwy mężczyzna potrafi władać swoimi emocjami i kontrolować swoje
      uprzedzenia, kiedy wymaga tego biznes lub polityka. Nawet Regan rozmawiał z
      sowietami, nawet Papież odwiedza morderców i despotów, casus Castro - mógł mu w
      zaufaniu powiedzieć, że grzechy jego nie bedą mu nigdy odposzczone, ale jako
      polityk musiał się z nim obściskiwać.

Dla mnie jest oczywiste, że jeśli Michnik wierzy w Boga (mam nadzieję, że taki
      głupi jednak nie jest), to zawsze powie Urbanowi to samo: "ale wiedz jedno
      stary, nic cię przed piekłem nie uratuje, bo takie winy jak twoje są niemożliwe
      do odkupienia, dlatego prywatnie nie podaję ci ręki".
      • Gość: siedem Re: To koledzy po fachu, prawdziwi profesjonaliśc IP: 213.216.66.* 07.03.03, 12:45
        a co z kiszczakiem, spawaczem, kwachem i reszta kryminalistów?

Dla mnie jest oczywiste, że jeśli Michnik wierzy w Boga (mam nadzieję, że taki
        głupi jednak nie jest), to zawsze powie Urbanowi to samo: "ale wiedz jedno
        stary, nic cię przed piekłem nie uratuje, bo takie winy jak twoje są niemożliwe
        do odkupienia, dlatego prywatnie nie podaję ci ręki".

5040
        • gini Re: To koledzy po fachu, prawdziwi profesjonaliśc 07.03.03, 12:51

> a co z kiszczakiem, spawaczem, kwachem i reszta kryminalistów?
          >
          > Dla mnie jest oczywiste, że jeśli Michnik wierzy w Boga (mam nadzieję, że
          taki
          > głupi jednak nie jest), to zawsze powie Urbanowi to samo: "ale wiedz jedno
          > stary, nic cię przed piekłem nie uratuje, bo takie winy jak twoje są
          niemożliwe
          >
          > do odkupienia, dlatego prywatnie nie podaję ci ręki".
          >
          >
          > 5040

Lece szybko po papier, zaraz mi znow Doku zanieczysci monitor wazelina.
          Doku jestes mi winien za;papier do czyszczenia monitora, za srodki i za
          robocizne , rob oszczednosci w uzywaniu wazeliny bo Cie podlicze i wyjdzie
          wiecej niz to co wyliczyl Luka.
      • jacek#jw Wiara naprawdę ma różne oblicza. 07.03.03, 12:47
        Gość portalu: doku napisał(a):

> Dla mnie jest oczywiste, że jeśli Michnik wierzy w Boga (mam nadzieję, że
        taki
        > głupi jednak nie jest), to zawsze powie Urbanowi to samo: "ale wiedz jedno
        > stary, nic cię przed piekłem nie uratuje, bo takie winy jak twoje są
        niemożliwe
        >
        > do odkupienia, dlatego prywatnie nie podaję ci ręki".

A prawdziwego prawicowca niczym się nie złamie.
        • d_nutka Re: Wiara naprawdę ma różne oblicza. 07.03.03, 12:56
          Jacku

temat dnia na równi z tematem doku

ot profesjonaliści
          pozdrawiam przedświątecznie
          d_nutka
      • d_nutka Re: To koledzy po fachu, prawdziwi profesjonaliśc 07.03.03, 12:51
        a profesjonalizm w pracy jest najcenniejszy

doku
        czy jesteś profesjonalistą w pracy?
        d_nutka profesjonalna
      • karlin Profi z WNP (Wspólny Przedmiot Nienawiści) 07.03.03, 13:12
        Ostatnio jednego zatłukli w Magdalence.

Memento?

Przepowiednia?
        • Gość: siedem Re: Profi z WNP (Wspólny Przedmiot Nienawiści) IP: 213.216.66.* 07.03.03, 13:29
          karlin napisał:

> Ostatnio jednego zatłukli w Magdalence.
          >
          > Memento?
          >
          > Przepowiednia?

znak

ja pierszy zauwazylem ze okraglostołowy gang Myślnika sie rozpada. miejmy
          nadzieje ze gorszy nie przyjdzie [chocby dlatemu ze gorszy trudno sobie
          wyobrazic]

5040

• Gość: Ania Re: Profi z WNP (Wspólny Przedmiot Nienawiści) IP: 213.46.162.* 07.03.03, 13:43

> karlin napisał:
            >
            > > Ostatnio jednego zatłukli w Magdalence.
            > >
            > > Memento?
            > >
            > > Przepowiednia?
            >
            > znak
            >
            > ja pierszy zauwazylem ze okraglostołowy gang Myślnika sie rozpada. miejmy
            > nadzieje ze gorszy nie przyjdzie [chocby dlatemu ze gorszy trudno sobie
            > wyobrazic]
            >
            > 5040
            >
            >
            No to ja uzupelnie sentencyjom wlasnom.
            Gorsze jest wrogiem zlego
            Siodemeczko a Magdalenka dala znac o sobie wczoraj.Znak z nieba czy co?
      • Gość: doku Widać jak żałosne pętaki nie mogą znów znieść ... IP: *.mofnet.gov.pl 07.03.03, 16:22
        ... faktu, że Michnik przewodzi walce ze złem; ten sam wasz znienawidzony
        Michnik, który najwięcej przyczynił się do upadku PRL. A teraz się wam dobiera
        do tyłka i odstawia was od koryta. Nic wam nie pomoże zapluwanie się i
        zmyślanie jakichś prowokacji, bo Michnik jest jak kryształ, którego nic nie
        może zabrudzić.

Trzęsą się wam, złodzieje, portki coraz bardziej. Teraz już wierzę, że Polska
        zostanie z korupcji oczyszczona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka