Gość: orange IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 09:16 Dobra rada: Nie mieszajcie alkoholi. Wszystkiego najlepszego Hiacyntom i reszcie oranżerii! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hiacynt Re: Syndrom dnia następnego IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 09:26 Gość portalu: orange napisał(a): > > Dobra rada: > Nie mieszajcie alkoholi. > > Wszystkiego najlepszego Hiacyntom i reszcie oranżerii! > > Menażeria wie o tym od dawna, mixów nie lubi, klinów nie wbija. Dużo, dużo płynów Ci życzę i aspirynek dostatek Hiacynt Oranżowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Zupa chmielowa ! IP: *.kabel.telenet.be 11.11.01, 09:53 Czym sie zatrules tym sie lecz ! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Dużo witaminy C i magnezu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 10:34 Tak, tak Orange. Alkohol pozbawia organizmu tych dwóch składników. Więc dużo herbaty z cytryną, ewentualnie soku z czarnej porzeczki, aronii lub pomarańczowego (sic!). Magnez w tabletkach, bo nie sądzę abyś miał teraz ochotę na czekoladę. Głową za bardzo nie ruszać, a na przyszłość zapamiętać: "Alkohol pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach" ) (nie pytaj gdzie słyszałam to hasło, bo nie pamiętam, ale podoba mi się okrutnie). Szybkiego powrotu do zdrowia. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Dużo witaminy C i magnezu IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 11:08 Intuicyjnie wcześniej wypiłem herbatkę. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Dużo intuicji IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 11:23 Jestem juz o Ciebie całkiem spokojna. Po prostu zaufaj intuicji. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Dużo witaminy C i magnezu ????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 12:07 Tylko częsciowo masz rację Abe, bo "na kaca najlepsza praca" - fizyczna oczywiście. Płynów mało, bo wypłukują alkohol i on ci znowu krązy po organiżmie. Po południu piwo na łagodne zejście.Choc są tacy, co mówią, że "piwo z rana jak śmietana" To gdzie prawda jest? Gość portalu: Abe napisał(a): > Tak, tak Orange. > Alkohol pozbawia organizmu tych dwóch składników. > Więc dużo herbaty z cytryną, ewentualnie soku z czarnej porzeczki, > aronii lub pomarańczowego (sic!). > Magnez w tabletkach, bo nie sądzę abyś miał teraz ochotę na czekoladę. > Głową za bardzo nie ruszać, a na przyszłość zapamiętać: > "Alkohol pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach" ) > (nie pytaj gdzie słyszałam to hasło, bo nie pamiętam, ale podoba mi się > okrutnie). > Szybkiego powrotu do zdrowia. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Dużo pracy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 12:14 Gość portalu: Scan napisał(a): > Tylko częsciowo masz rację Abe, bo > "na kaca najlepsza praca" - fizyczna oczywiście. > Płynów mało, bo wypłukują alkohol i on ci znowu krązy po organiżmie. > Po południu piwo na łagodne zejście.Choc są tacy, co mówią, że > "piwo z rana jak śmietana" > To gdzie prawda jest? Jak zwykle Scanie - posrodku. Skoro o pracy, to może stworzyłbyś jakieś wiekopomne dzieło literackie i w świat puścił? Wdzięczna Czytelniczka )) Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: Dużo witaminy C i magnezu ?????Piwo??? 11.11.01, 12:29 Gość portalu: Scan napisał(a): > Tylko częsciowo masz rację Abe, bo > "na kaca najlepsza praca" - fizyczna oczywiście. > Płynów mało, bo wypłukują alkohol i on ci znowu krązy po organiżmie. > Po południu piwo na łagodne zejście.Choc są tacy, co mówią, że > "piwo z rana jak śmietana" > To gdzie prawda jest? > > Gość portalu: Abe napisał(a): > > > Tak, tak Orange. > > Alkohol pozbawia organizmu tych dwóch składników. > > Więc dużo herbaty z cytryną, ewentualnie soku z czarnej porzeczki, > > aronii lub pomarańczowego (sic!). > > Magnez w tabletkach, bo nie sądzę abyś miał teraz ochotę na czekoladę. > > Głową za bardzo nie ruszać, a na przyszłość zapamiętać: > > "Alkohol pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach" ) > > (nie pytaj gdzie słyszałam to hasło, bo nie pamiętam, ale podoba mi się > > okrutnie). > > Szybkiego powrotu do zdrowia. )) ____________________________ Piwo z rana jest doskonałe bo poziom krwi w alkoholu wraca natychmiast do normy wieczornej.Tak też, na krótko dzieje się z nastrojem. Wymagałoby to następnych klinów... Nie możesz zapominać o żołądku/np.ranigast/ i wątrobie, ciężko również doświadczonej/np.boldaloin i heparegen/.Dużo płynów, woda mineralna-likwidują zab.elektolitowe.Trzeba jednak zjeść coś delikatnego. Okłady na skołataną i bolącą głowę/+alkaprim/.Wygonienie wszystkich tupiących mew z domu-obowiązkowe. Traktować swoje zbolałe ciałko delikatnie...Ogranicz,dzisiaj z lekka palenie/nie więcej niż 35 papierosów/ ! Pozdrawiam ze zrozumieniem i współczuciem.Witek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Syndrom dnia następnego IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 13:24 Z całego połamanego serca - dziękuję wszystkim za wsparcie duchowe i pomoc w wypędzaniu z mojej głowy upiornego młociarza pneumatycznego. Alkohol należy pić ostrożnie – nie rozlewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Syndrom dnia następnego IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 22:06 Tak,ale abstynentem trzeba być z umiarem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Syndrom dnia następnego IP: 151.112.27.* 12.11.01, 03:29 ja nie mieszalem i co ??..leb mnie napierdala jak beben Odpowiedz Link Zgłoś