tore.andre.flo 02.06.03, 21:27 wyglada na to ze mimo chamskiej propagandy nie za ciekawie i oby tak dalej komunistom mowimy nie i dziekujemy LESZEK M. WON a Balcerowicz musi odejsc z NBP tore Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyemakk Re: jak wypadnie referendum? UE -NIE 02.06.03, 21:42 nie zapominaj o cyklistach. i tym panu w białym kitlu, który sie tobą opiekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk tylko na tyle cie stać? 02.06.03, 22:29 spadaj... -nie mam zamiaru eurooszolomie -ładny wyraz, ale bez treści czerwony kundelku -kompletnie chybione, ale co sie dziwić świrowi? pan(i) psycholog będzie smutny/a, że nie robisz postępów... biedny... Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk przeczytaj te słowa, męska dziwko 02.06.03, 22:53 gdy bylem maly nie moglem zniesc ze na ulicach jest szaro, w sklepach nie ma towarów a krajem rządzi Partia. moją mame zwolnili z pracy za "solidarność", ojca wyrzucili za kontakty z obcokrajowacami. cała moja rodzina była w "S", ja też bym był, tyle że byłem za mały. nienawidziłem socjalizmu, gospodarki centralnie planowanej, Jaruzelskiego, gdy był Stan wojenny bałem sie tego choć nie rozumiałem. teraz rozumiem. rozumiem wiele więcej, niż twój ptasi móżdżek może przyswoić. rozumiem, że miejsce Polski jest w gronie państw nowoczesnych i rozwinietych, na jakie w latach 80tych patrzyłem z zazdrością. osiągneliśmy jako kraj sporo, a jedynym naszym przekleństwem są lumpy i pijaki, zdeprawowani politycy i śmieci takie jak ty - banda oszołomów, która swoją brzydote, impotencje, niepowodzenia życiowe i frustracje przelewa na łamach pism, książek, manifestacji, a jak widac na twoim przykładzie - forum internetowego. nie nazywaj mnie komuchem, błaźnie - moge cie zapewnić, że komunistą nigdy nie byłem i nei będe. moge cie zapewnić, że znam definicje komunizmu lepiej niż ty, wiejski buraku. to ostatnie słowa, które ode mnei słyszysz, pomiocie Rydzyka i Giertycha. intelektualna męska dziwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk Re: jak wypadnie referendum? UE -NIE IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 21:40 nie zapominaj o cyklistach. i tym panu w białym kitlu, który sie tobą opiekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
tore.andre.flo Re: jak wypadnie referendum? UE -NIE 08.06.03, 22:05 Gość portalu: eyemakk napisał(a): > nie zapominaj o cyklistach. i tym panu w białym kitlu, który sie tobą > opiekuje... > masz jakis problem ze soba? jestem twoim alter ego? chcesz sie poczuc doceniony? zapomnij miernoto tore Odpowiedz Link Zgłoś