Gość: Balzer IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 18:09 Czyzbym cos przegapił ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wild aaaa:) IP: *.net.bialystok.pl 18.12.01, 18:12 Gość portalu: Balzer napisał(a): > Czyzbym cos przegapił ? Nastąpił atak neutronowy i teraz postnuklearni tylko maja szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: aaaa:) IP: *.unl.edu 18.12.01, 18:15 Gość portalu: wild napisał(a): > Gość portalu: Balzer napisał(a): > > > Czyzbym cos przegapił ? > > Nastąpił atak neutronowy i teraz postnuklearni tylko maja szanse Bo maxa juz malo kto mogl czytac, to teraz sprzedaje swe fobie jako DZIKI, hihihi, Pucio, pucio od sympatycznego pana Andrzeja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: aaaaaaaaaa:) IP: *.net.bialystok.pl 18.12.01, 18:16 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Gość portalu: wild napisał(a): > > > Gość portalu: Balzer napisał(a): > > > > > Czyzbym cos przegapił ? > > > > Nastąpił atak neutronowy i teraz postnuklearni tylko maja szanse > > Bo maxa juz malo kto mogl czytac, to teraz sprzedaje swe fobie jako DZIKI, hihi > hi, > Pucio, pucio od sympatycznego pana Andrzeja. Jestem popularny! WOOOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Max (Wild) - metamorfoza niepotrzebna :)) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 18:18 Styl bez zmian tylko tego Białegostocka brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild rezyser upił sie! :] IP: *.net.bialystok.pl 18.12.01, 18:19 Gość portalu: Balzer napisał(a): > Styl bez zmian tylko tego Białegostocka brakuje. Bialystock! Bialystock! :] Zero Mostel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: rezyser upił sie! :] IP: *.unl.edu 18.12.01, 18:35 Gość portalu: wild napisał(a): > Gość portalu: Balzer napisał(a): > > > Styl bez zmian tylko tego Białegostocka brakuje. > > Bialystock! Bialystock! :] > > Zero Mostel? Max, przestan juz pic cholero. Ile to juz dni bez przerwy !!!! Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: rezyser upił sie! :] IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 19:12 Tak sobie caly czas myslalam,ze jestes fanem "Producentów",znam takich wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: rezyser upił sie! :] IP: *.net.bialystok.pl 18.12.01, 19:16 Gość portalu: mam napisał(a): > Tak sobie caly czas myslalam,ze jestes fanem "Producentów",znam takich wiecej. hihi znaasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: rezyser upił sie! :] IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 19:27 A co, chcesz zakladac fanclub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: rezyser upił sie! :] IP: *.net.bialystok.pl 18.12.01, 19:35 Gość portalu: mam napisał(a): > A co, chcesz zakladac fanclub? no cos Ty! za słaby ze mnie artysta! hmm co by o mnie pomysleli ludzi? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: rezyser upił sie! :] IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 19:43 No tak,ilez to swietnych rzeczy moglibysmy dokonac,gdyby nie strach przed tym co powiedza ludzie)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: rezyser upił sie! :] IP: *.net.bialystok.pl 18.12.01, 20:46 Gość portalu: mam napisał(a): > No tak,ilez to swietnych rzeczy moglibysmy dokonac,gdyby nie strach przed tym c > o powiedza ludzie)) tak! i najgorzej to z tymi składkami na ten fanclub! mało przekonywujace.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: rezyser upił sie! :] IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 21:45 Dla prawdziwego "dzikiego" fana przeszkody niestraszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: rezyser upił sie! :] IP: *.net.bialystok.pl 18.12.01, 22:14 Gość portalu: mam napisał(a): > Dla prawdziwego "dzikiego" fana przeszkody niestraszne tak drzwi są zamkniete! na szczescie ) Odpowiedz Link Zgłoś