belgijska 12.03.09, 22:42 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6377067,Holandia__udaremniono_zamach_terrorystyczny.html I po co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyborg.jr Re: Amsterdam. 12.03.09, 22:52 Bravi , jestem dumny z ciebie ... Jaki masz staż w służbach ? www.youtube.com/watch?v=3aZcZ2Um2Yg Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Amsterdam. 12.03.09, 22:56 nie odpowiadaj , o tym powiemy sobie na emeryturze przy kominku na klifie ... Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Amsterdam. 12.03.09, 23:00 oczywiście nawiazuję do notki prasowej : "Policja poinformowała, że do zatrzymań doszło dzięki wskazówce z Belgii o możliwym zagrożeniu atakiem z użyciem materiałów wybuchowych." Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Amsterdam. 12.03.09, 23:39 I zagramy sobie Campanelle - na 4 rece. Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: Amsterdam. 12.03.09, 23:48 Liszta czy Paganiniego ? no własnie www.youtube.com/watch?v=5y9Wiqsd9xY Odpowiedz Link Zgłoś
stormbird Re: Amsterdam. 12.03.09, 23:59 opadają płatki śniegu ... wiatr je trochę turbuluje ... w czasie wojny , opadały ulotki z samolotów radzieckich ... spoglądał ja w niebo i je goniąc łapał ... front był coraz bliższy ... weszli już na Hel ... z klifem O było trudniej .. weszli na koniach ... (to nie był front Koniewa , on brał Kraków) ... Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Amsterdam. 13.03.09, 00:07 Nie bede ja wolac slusarza. www.youtube.com/watch?v=yrQwb76NVx0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
stormbird Re: Amsterdam. 13.03.09, 00:22 weż palnik i wypal dziurę w burcie ... ale rób to pod nadzorem Bureau Veritas , morskiego towarzystwa klasyfikacyjnego , powstałego w Antwerpii… to to samo co nemecky Germanischer Lloyd , angelsky Lloyd Register , DNV itd. …po amerkanski ABV …no oczywiście RINA włoskie … no jest ich jeszcze więcej , ale palce bolą ... Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Amsterdam. 13.03.09, 00:39 stormbird napisał: > weż palnik i wypal dziurę w burcie ... Juz mi sie nawet nie chce palcem w bucie a co dopiero ... Teraz Saint-Malo .... jutro Finistére. Niech Cie koja koi... Bonne nuit. www.youtube.com/watch?v=GuazkV70vaM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś