Dodaj do ulubionych

Schwytanie Saddama to fikcja i scenariusz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:28
Tak sobie analizuje na chłodno wszystkie fakty i co mi wychodzi:

1. Dlaczego Saddam Husajn (SH), właściciel 70 pałaców, milionów wiernych
poddanych i miliardów dolarów, chroni sie w kreciej norze, a nie w
przeciwatomowym luksusowym bunkrze, na wybudowanie którego miał 12 lat.

2. Wydaje mi sie że jednak prawdziwy SH nie dałby sie schwytać żywcem. Albo
w momencie pojmania strzeliłby sobie w łeb, a jego ciało powinni spalić,
albo powinien strzelać do żołnierzy i w odwecie zginąć od kul.

3. Kiedy US army zrobiła badania DNA ? Ze to SH podano po około 18 godzinach
od schwytania. Czy na miejscu w Iraku US armia ma laboratoria ?, a jak nie
to kiedy zdążyli zawieść próbki do np Kataru nie mówiąc o USA ?, no i ile
trwa samo badanie bo z tego co wiem to wiecej niż 1 dzień

4. Dlaczego SH jest (niby) złapany, w przeciwieństwie do Bin Ladena ?. Ten
drugi to bezpaństwowiec, gdzieś w górach, dlaczego satelity go jeszcze nie
wyłapały ?, Mimo wszystko uważam że SH ma lepsze możliwości schowania sie
niż bin Laden.

5. Bazując na punkcie 4 nie zdziwie sie jeśli na 3 miesiące przed wyborami w
USA "złapią" bin Ladena.

6. Nie zdiwie sie jeśli w najbliższym czasie wszyscy żołnierze amerykańscy
którzy bezpośrednio "pojmali" SH zginą na minie drogowej, albo po powrocie
do US będą po kolei ginąć w "wypadkach losowych"

To tyle
Obserwuj wątek
    • Gość: Darden Jeszcze jeden spiskowiec IP: *.mad.east.verizon.net 15.12.03, 15:01
      Tylko cieniutki bolek z niego. Kazde twojke idiotyczne pytanie mozna rozbroic
      dwudziestoma odpowiedziami. Nie warto jednak poniewaz czlowiek zadajacy tak
      midiotyczne pytania, ktore niby maja byc dowodem, nie szuka odpowiedzi.

• Gość: doradca Re: Jeszcze jeden spiskowiec IP: *.acn.waw.pl 15.12.03, 15:09
        Jaki on tam spiskowiec. Ma problem jak dostać się do Koreii Północnej i
        dlatego wymyśla takie idiotyzmy
    • Gość: doradca Tak sobie analizuję IP: *.acn.waw.pl 15.12.03, 15:02
      i wychodzi mi, że jesteś jordolnięty.
      • Gość: cert Re: Tak sobie analizuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 15:31
        To że mi tak hamerykańsko-polski patriota odpowiedział to sie nie dziwie, w
        końcu oni tam wszyscy tacy sami, ale doradca... hmm, pewnie płakałeś rzewnie
        na pieknej 11.09 a dżordż dablju to twój bóg
        • Gość: doradca Tak sobie odpowiadam IP: *.acn.waw.pl 15.12.03, 15:38
          Nie jestem żadnym hamerykańsko-polskim patriotą. Na ulicy Pięknej ( mam
          nadzieje, ze chodzi o ambasade USA w Warszawie) w tym dniu rzewnie nie
          płakałem. Mój Bóg to moja sprawa. Niestety nie mam możliwości aby takie
          nieudane eksperymenty medyczne jak Ty likwidować natychmiast po urodzeniu.
          Jeżeli chodzi o prezydenta Busha darze go specjalnym szacunkiem. Co do Ciebie
          jordolnięty polaczku to proponuje abyś zaprzestał onanizowania bo dostaniesz
          zaniku linii papilarnych na palcach.
          • Gość: cert Re: Tak sobie odpowiadam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 15:43
            Skąd ta agresja ??, jakiś niewyżyty jesteś czy co ?, i co to znaczy
            jordolniety ? rozumiem że nie jesteś polaczkiem ?
            • sceptyk Cert, przymulony idioto 15.12.03, 15:45
              przeczytaj sobie jeszcze raz swoj post otwierajacy ten watek. I spadaj. Do
              szkoly.
              • Gość: cert Re: Cert, przymulony idioto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 15:47
                jakiś następny znerwicowany, nie potraficie już o niczym rozmawiać co byłoby
                sprzeczne z waszym proamerykańskim światopoglądem ?
                • sceptyk Re: Cert, przymulony idioto 15.12.03, 15:51
                  Zdolnosc do myslenia i nie wypisywania piramidalnych bzdur nie ma nic wspolnego
                  z proamerykanskim swiatopogladem. Badz prochinskim.
                  • Gość: cert Re: Cert, przymulony idioto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 15:56
                    "Złapany" SH może być tak samo prawdziwy jak ta broń masowego rażenia w Iraku -
                    przed kamerami dżordż dablju zapewniał o tym

a po drugie jaki masz dowód na złapanie przez Amerykanów oprÓcz tego co oni
                    sami Ci powiedzieli, chyba jesteś z tego pokolenia które wierzy w magie
                    telewizyjnych informacji i jakby Ci powiedzieli że UFO wylądowało to byś
                    pobiegł oglądać
                    • sceptyk Re: Cert, przymulony idioto 15.12.03, 16:13
                      Gość portalu: cert napisał(a):

>(...) jakby Ci powiedzieli że UFO wylądowało to byś
                      > pobiegł oglądać
                      -----------------------
                      Jakby to bylo blisko, to bym pobiegl ogladac. Jak troche dalej - to bym
                      pojechal. A jak jeszcze dalej - to bym Ciebie wyslal, abys mial szanse
                      udowodnic niezbicie, ze Bush jest glupi. No, chyba ze by to byly Klewki. Wtedy
                      byscie mogli we dwoch z Indrisem pojechac i naswietlic wszechstronnie cala
                      sprawe, w sposob naukawy.
                • Gość: Nihil Re: Cert IP: *.72.69.147.Dial1.Orlando1.Level3.net 15.12.03, 16:56
                  > Gdy natrafisz na 'sceptyka' tego rodzaju, prosze wez pod uwage fakt ze on
                  nawet i do siebie podchodzi szceptycznie. Jak sie nie zesra, to nie moze
                  uwierzyc ze istnieje. Bo istnieje tylko dla okazyjnego zesrania sie.
                  Tez...sceptycznie.
                  • sceptyk Nihil 15.12.03, 17:03
                    Szanowny Kolego, nie patrzac na Twoj IP address zgaduje, ze zapewne piszesz z
                    Ameryki. Wy tam macie cos takiego, ze w dyskusjach siegacie zazwyczaj do
                    argumentow typu 'sranie', 'szczanie' etc. No, nie wszyscy, ale wiekszosc.
                    Zgadlem?
                    • Gość: Nihil Re: Nihil IP: *.72.69.147.Dial1.Orlando1.Level3.net 15.12.03, 17:26
                      sceptyk napisał:

> Szanowny Kolego, nie patrzac na Twoj IP address zgaduje, ze zapewne piszesz
                      z
                      > Ameryki. Wy tam macie cos takiego, ze w dyskusjach siegacie zazwyczaj do
                      > argumentow typu 'sranie', 'szczanie' etc. No, nie wszyscy, ale wiekszosc.
                      > Zgadlem?

> Niekoniecznie. Logiczne wnioski niekiedy wymagaja dosadnego slownika. Dla
                      dotarcia do czegokolwiek w miesniem przerosnietej lepetynie.

> Zadosc-czyniac szczegolnemu 'sceptykowi' - olewam cie cieplym moczem,
                      slomkowego koloru....

> Cos jeszcze?
                      • sceptyk Re: Nihil 15.12.03, 17:31
                        Nie, dziekuje. To tylko test byl. Udal mi sie.
              • Gość: doradca Szanowny Sceptyku IP: *.acn.waw.pl 15.12.03, 16:15
                Szanowny Sceptyku bardzo prosze nie obrażać przymulonych idiotów dokonując
                takich porównań. Dziękuję i mam nadzieje, że moja prosba nie zostanie
                rozpatrzona sceptycznie
            • Gość: doradca Tak sobie odpowiadam IP: *.acn.waw.pl 15.12.03, 16:13
              Zadnej agresji. Nie jestem ani polaczkiem ani tymbardziej jordolnietym.
    • indris Schwytanie Saddama to fikcja ? 15.12.03, 15:46
      Nie wierzę. Nie mam oczywiście najmniejszych złudzeń co do moralności ekipy
      Busha ale wierzę w ich minimum rozsądku i w amerykańską wolność mediów i
      możliwości jej wymuszenia. Przecież gdyby była to mistyfikacja i sprawa się
      wydała, to Bush nie miałby czego szukać nie tylko w wyborach prezydenckich ale
      w wyborach na szeryfa Psiej Wólki. A media wrogie Bushowi sprawdzą każde
      podejrzenie, zaś ich zakneblowaniew w warunkach amerykańskich byłoby albo
      niemożliwe, albo też dorżnęłoby bushystów.
    • indris Schwytanie Saddama to fikcja ? 15.12.03, 15:46
      Nie wierzę. Nie mam oczywiście najmniejszych złudzeń co do moralności ekipy
      Busha ale wierzę w ich minimum rozsądku i w amerykańską wolność mediów i
      możliwości jej wymuszenia. Przecież gdyby była to mistyfikacja i sprawa się
      wydała, to Bush nie miałby czego szukać nie tylko w wyborach prezydenckich ale
      w wyborach na szeryfa Psiej Wólki. A media wrogie Bushowi sprawdzą każde
      podejrzenie, zaś ich zakneblowaniew w warunkach amerykańskich byłoby albo
      niemożliwe, albo też dorżnęłoby bushystów.
      • Gość: cert Re: Schwytanie Saddama to fikcja ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 15:49
        Dziekuje koledze za normalną odpowiedź.
      • watto Re: Schwytanie Saddama to fikcja ? 15.12.03, 18:31

No to nie widziałeś amoku amerykanskich mediów. Można było odnieść wrażenie, że
        następnych krokiem będzie publiczne ciągniecie "Saddama" za rydwanem, albo
        rzucenie na pożarcie lwom.
        Ci głupi Jankesi nie musieli być podburzani przez oficerów politycznych. Oni
        mają jeszcze mentalnosc chłopców od krów na Dzikim Zachodzie. Pogromy i radosc i
        linczów mają we krwi.

Amerykanskie media nie podały do wiadomosci dziwnej smierci kobiety, która
        oskarżyła Busha o gwałt. To media sterowane korporacyjnie, przez oligarchie.
        Tu panuje taka paranoja, że nikt nie odważył sie nie cieszyć.
        Choć złapanie Saddama nic własciwie nie zmienia w tej wojnie.
    • Gość: kk SWiat kupi kazde kłamstwo od ameryki to prawda IP: *.automaniak.pl 15.12.03, 16:46
      aleja mysle ze on prawdziwy
      • Gość: Nihil Re: SWiat kupi kazde kłamstwo od ameryki to prawd IP: *.72.69.147.Dial1.Orlando1.Level3.net 15.12.03, 17:30
        > W mysl zasady: 'Im wieksze klamstwo, tym latwiej w nie uwierzyc'!!!!

> To juz zydzi 2 tysiace lat wstecz praktykowali, zakladajac swoja sekte
        rzymskich katoli...
    • Gość: Nihil Re: Schwytanie Saddama to fikcja i scenariusz IP: *.72.69.147.Dial1.Orlando1.Level3.net 15.12.03, 16:49
      > W wielkim bunkrze trudniej sie schowac, jak wala w niego ze wszystkich luf.
      Natomiast jest bardzo ciekawym ze znalezli 'Saddama' akurat na weekendowe
      przesiadywanie przy TV....

> Niezaleznie od argumentacji, 'znalezienie' Saddama wydaje sie bardzo na
      czasie dla Busha. Saddam nie majac juz absolutnie zadnego wplywu na sytuacje w
      Iraku, jest jednak wielkim atutem propagandowym Goebbelsa. Pod jakimkolwiek
      imieniem ten Goebbels jest teraz w Ameryce wcielony.
    • watto Jak Bremer uciekał prze Millerem 15.12.03, 18:41
      Niedawno Bremer olał Millera wizytującego Irak i pojechał na chybcika do
      Wyszyngtonu?
      Zastanawiałem sie, co takiego ważnego sie stało.
      Może to wtedy Wolfowitze zaczęli planować wczesniejsze złapanie Saddama.
      I pewnie wtedy Bremer i Bush kręcili film z Thanksgiving.

A to złapanie Saddama w norze jest tak niewiarygodne, że aż nie chce mi sie
      wierzyć, że ktoś może w to wierzyć...
      • Gość: doradca Jak watto... IP: *.acn.waw.pl 15.12.03, 19:10
        Dla Ciebie to nawet Stalin jest wiecznie żywy a zamiast Lenina w mauzoleum
        połozyli plastikową lalkę. Oj jordolnięty polaczku zmień lekarza bo
        najwyraźniej Ciebie oszukuje.
        • Gość: Imagine Re: Jak watto... IP: *.unl.edu 15.12.03, 19:46
          ty zdziro, Polak sie pisze z duzej litery.
    • Gość: chala bledne zalozenia IP: *.rdu.bellsouth.net 15.12.03, 21:39
      1. za $25,000,000 budowniczy schronu by juz dawno wydali lokacje. Dlatego twoj
      pomysl jest nezbyt dobry.
      2. Wiekszosc ludzi chce zyc i on tez . latwiej epatowac publike deklaracjami o
      mestwie niz je okazac. A ty skad wiesz jaki Saddam byl?
      3. sa samoloty odrzutowe w jedna strone, telefony, faxy , itp , w dr=uga.
      Moze USA ma laboratoria potrzebne do tych testow. Reszta punktow nie warta
      odpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka