ania257 Re: Danone Activia 30.03.05, 13:44 hmm nie zachwycam sie, tzn na mnie nie dziala tak jak zapewnia producent. traktuje ten jogurt jak kazdy inny... nie odczulam zmian na lepsze po zjedzeniu activii. Odpowiedz Link
krasnoloodek Re: Danone Activia 30.03.05, 13:46 :( a ja zamierzam sie rozprawic z ibs'kiem, bo zaraz tu wykorkuje. Już nie wiem czy prośbą czy groźbą... Odpowiedz Link
asia23bb Re: Danone Activia 30.03.05, 16:11 Chcialabym uslyszec wypowiedz lekarza na temat czy w jogurcie, przechowywanym przez jakis czas, rzeczywiscie moga byc te zywe bakterie probiotyczne, ktore niby pomagaja... A po Activii - brzuszek-balonik:( Odpowiedz Link
paszczak44 Re: Danone Activia 02.04.05, 14:36 To oczywiście są żywe bakterie, niby martwe mają być? Problem w tym, że podobnie jak L.casei defensis w Actimelu, są modyfikowane genetycznie. W końcu to probiotyk trzeciej generacji... Mutanty,nie mutanty, spróbować trzeba. Oczywiście w grę wchodzi Activia naturalny, nie żadne słodzone chu#stwo. Zapodaję od paru dni, na razie efektów nie widzę :( Odpowiedz Link
marialudwika Re: Danone Activia 24.04.05, 23:46 I mnie narazie Activia nie pomaga:( Zamierzam zaczac uzywac kapsulki z tzw. dobrotliwymi bakteriami... Albo cos a la Lakcid!! ML Odpowiedz Link
darotka1 Re: Danone Activia 28.05.05, 21:59 O wiele lepszy od lakcidu jest nutriplant - wygodniejszy w uzuciu no i yummy:) a co do acivii to jem truskawkowy bez ziarenek, ale traktuję go jak zwykły jogurt, bo i też dział on jak zwykły jogurt <czyt. nie działa> Odpowiedz Link