Dodaj do ulubionych

Pole magnetyczne

10.07.06, 08:06
Witajcie skorzystalem z zabiegow pola magnetycznego niesety pieniadze wydane samopoczucie dalej beznadziejne, Brzuch nawala :(, wzdecia skurcze, bole:((. Wydaje mi sie , ze jednak nie ma na to lekarstwa. Ja juz sie poddalem probowalem wszystkiego widocznie takie nasze przeznaczenie by cierpiec na tym popieprzonym swiecie.
Pozdro
Obserwuj wątek
    • liii_luuu Re: Pole magnetyczne 10.07.06, 10:30
      :( to przykre.
      to, ze te zabiegi komuś pomogły może chyba świadczyć o tym, że jednak IBS nie u
      każdego jest dobrze zdiagnozowany.
      bo prawdziwy IBS jest taki jak we wszelkich publikacjach pisza. nie można go
      jak na razie wyleczyć.
      tylko, że mozna mieć coś innego , nie IBS.i wtedy albo pole magnetyczne albo
      jakiś balsam ojców kapucynów moga pomóc.

co to znaczy, że próbowałeś wszystkiego? robiłes te wszystkie badania i wiesz,
      że wewnątrz ciebie wszystko dobrze funkcjonuje? powykluczałeś pasożyty?
      leczyłeś się u psychologa?
      może jest jeszcze coś do czego można się przyczepić? coś co może jeszcze
      rozwiązać problemy?

ja traktuje kolonoskopie jako taką ostatnią deskę ratunku. jesli ona wykaże,że
      jelita sa ok, to koniec. jestem chora, mając niby wszytsko zdrowe:(
      • tiga11 Re: Pole magnetyczne 17.07.06, 22:45
        No właśnie :)
        Słyszałam, że lekarze mieli zespół objawów, co do niczego nie pasowały, nie
        wiedzieli co z nimi zrobić i stworzyli IBS..A tak naprawde to może byc jeszcze
        tysiąc innych niezdiagnozowanych chorób..
    • astro_glide Re: Pole magnetyczne 16.07.06, 20:33
      Sprobuj jakiegos speca co leczy naturalnie bez chemi,jakis zielarz czy cos
      takiego.Dieta niskoweglowodanowa tez moze miec dobre dzialanie ,znam ludzi (1
      1/2 osoby )ktorym naprawde pomogla .Kwasniewski od tlustej diety twierdzi ze
      jego dieta pomaga na te dolegliwosci .
      • merkury790 Re: Pole magnetyczne 17.07.06, 21:59
        Powtarzam robowalem sam all sam jestem bioenergoterapeutom i zielarzem. Nie ma na tz choroba zadnego leku to ludzka psycha nami rzadi Ibs nam odejdzie po smierci dopiero.

Pozdrawiam
        • antidotumm Re: Pole magnetyczne 18.07.06, 12:55
          Skoro dwie osoby z tego forum (w tym ja)i jedna znana mi osobiscie wyleczyly
          sie dzieki kolu magnetycznemu, to prosze zweryfikuj swoje poglady.
          Kazda choroba ma pewien procent przypadkow uleczalnych, pewiem trudno
          uleczalnych i - zazwyczaj niewielki margines - przypadkow beznadziejnych.
          Nie odbieraj ludziom nadziei i woli walki.
          Obawiam sie, ze chyba jestes w depresji, i stad te poglady...
          • merkury790 Do Antiditum i dla innych 19.07.06, 08:06
            Wisz ja nie chce nikomu odbierac nadziej bo na kazdy organizm dziala co innego w moim przypadku widac nie pomoglo takze nie obwiniaj mnie bo to nie fair a poza tym forum to jest by mowic o ty co sie odczuwa:-). Wracajac do mojej choroby jak mowilem wczesniej mialem wszystkie badania robione od A do z jestem prowadzomny przez najlepszego gastrologa w Czestochowie, ale nic nie mozna poradzic. Ktos wczesniej madrze powiedzial lekarze nazwali to IBS a tak naprawde moze byc to inna choroba o ktorej nic nie wiemy. Zapewne ma to podloze psychosomatyczne bynajmniej u mnie skoro badania all sa O.K. a propo mojego postu wczesniej o smierci mam dowody na to , ze zycie nie konczy sie tylko na ziemi tam jest piekny "Swiat" bez bolo i nienawisci, z reszta zyjemy chyba w jakims "matrixie"
            Buziole sle all
    • enterol250 Re: Pole magnetyczne 19.07.06, 08:32
      merkury ma faze defetystyczno-egzystencjalną :D

no coz, mnie prady diadynamiczne pomogly od razu rewolucyjnie po pierwszym
      zabiegu, a potem byly schody. roznica w moim zyciu jest taka, ze jem wszystko i
      mniej panikuje przy dlugotrwalych zaparciach (procz zabiegow diadynamikiem na
      jelita, mialam tez zabiegi odstresowujace). mysle, ze skoro ta choroba, czy
      dolegliwosc jesty przewlekla to i leczenie bedzie dlugotrwale. nie liczcie na
      cud, probujcie normalnie zyc.

pozdro,
      marta
      • antidotumm Re: Pole magnetyczne 19.07.06, 13:25
        No... moje leczenie (to skuteczne) wcale nie bylo dlugotrwale. Po ok. tygodniu
        juz odczulam poprawe conajmniej o 90%.
        Dlugotrwale i nieskutecznie za to leczylam sie tabletkami (roznymi) tez u
        najlepszych gastrologow z tytulami naukowymi itp.
        • enterol250 Re: do antidotumm 21.07.06, 11:17
          problem w tym, ze jestes wyjatkiem. u wiekszosci ibsowcow po kazdej okresowo
          skutecznej kuracji objawy wracaja z mniejszym badz wiekszym nasileniem. moze po
          prostu nie znalezlismy jeszcze otymalnego sposobu radzenia sobie z tymi
          dolegliwosciami, nie wiem.

pozdro,
          ent.
          • antidotumm Re: do antidotumm 21.07.06, 13:14
            Ja powtarzam zabiego co ok. poltorej roku po ok. 6 zabiegow.
            • enterol250 Re: do antidotumm 22.07.06, 09:40
              ja mialam juz chyba z 8 czy 9 zabiegow, poczatkowo byly robione z przerwa
              tygodniowa, teraz robie przerwy okolo 3tygodni do miesiaca. z tego wniosek, ze
              ilosc zabiegow nie ma tu wiekszego znaczenia.

pozdro,
              ent.
          • merkury790 Re: do antidotumm 22.07.06, 07:27
            Heh wrocilem do tranxene 10 mg i znow jest super;p wole sie truc chemia a miiec spokoj z brzuchem ten lek i tak mi wykonczy organizm ale za wiele lat a poki co bede mial all w dupie.
            pozdro
            • antidotumm Re: do antidotumm 22.07.06, 22:19
              Dlaczego tranxene, lek nowej generacji, ma Ci 'wykonczyc organizm"? Troche moze
              uzalezniac, ale od tego jest silna wola aby przestac kiedy zaistnieje taka potrzeba.
              Nie badz takim fatalista!!! Glowa do gory.
              PS w jakim Ty jestes wieku, Merkury?
              • merkury790 Re: do antidotumm 23.07.06, 09:53
                Wiesz Tranxene ja juz bralem jak byliscie w pieluchach ;p <żart> nie spoko wiem , ze nie jet szkodliwa heh bralem ja juz zanim weszla do Poslki, Hm...ile ja mam lat <myśli> cholera juz 27:((:(:(:(:(:(:(:(:(
                • enterol250 Re: do merkury 23.07.06, 15:12
                  o, '79 - moj rocznik (ponoc najlepszy :D)

pozdro,
                  ent.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka