yooooasia 17.09.07, 11:47 Na zespół jelita nadwrażliwego choruję od urodzenia, lecz dopiero teraz dostałam właściwy lek- TRIBUX.Nie stosuję go długo, ale już widzę małą poprawę. zapytajcie swoich lekarzy. Może to jakaś szansa-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enterol250 Re: DOBRY LEK NA IBS! 17.09.07, 12:28 Czuję się w obowiązku zredukować nieco Twój obrzydliwy entuzjazm ;D Brałam ten lek przez pół roku, niestety jego skuteczność w moim przypadku można opisać przy pomocy równi pochyłej. Pierwszy miesiąc był rewelacyjny, potem coraz więcej dolegliwości wracało. Jak na razie jedynym skutecznym dla mnie sposobem radzenia sobie z ibsem (i ogólnie z życiem) jest joga. Może jednak w Twoim przypadku będzie inaczej z tribuxem. Tego życzę. Pzdr. Odpowiedz Link
libra72 Re: DOBRY LEK NA IBS! 18.09.07, 12:12 Tribux to to samo co debridat- tylko inny producent Odpowiedz Link
kala1985 Re: DOBRY LEK NA IBS! 18.09.07, 08:29 Ja również życzę powodzenia, aby Tribux działał długo. U mnie pomagał 2 tygodnie. Jak chcesz to mam cały woreczek tych tabletek:D Odpowiedz Link