Dodaj do ulubionych

Co u Was?????

• fion_a Re: Co u Was????? 23.10.03, 23:19
      Za szybko mi wysłałao:-(
      Co u Was???:))Czy wyzdrowieliście wszyscy???:))Napiszcie,będe sie cieszyła razem z Wami:))
      W mojej chorobie niewiele sie zmienlo,niestety:((
      • marialudwika Re: Co u Was????? 23.10.03, 23:28
        Byl jakis czas spokoj i bez kolek..ale dzis musialam brac nospa noi uzywam tez
        espumisan codziennie i raphacholin.Chyba i zmiany pogody maja wplyw na te
        dolegliwosc!!Pozdrawiam
        ml
    • kaja3004 Re: Co u Was????? 24.10.03, 09:28
      U mnie , odpukać, na razie trochę lepiej. Biorę od czasu do czasu Debridat.
      Zaparcia są jak zwykle, ale przynajmniej nie ma rwącego bólu w jelitach
      • mahoney Re: Co u Was????? 24.10.03, 20:10
        no zle , ale juz lepiej bardzo niz np pol roku temu , chodze do
        psychoanalityka , bylem u gastrolog , wyslala mnie na badania , dostalem
        tabletki ktore jak musze wyjsc i cos zalatwic to dzialaja i mam spokoj przez
        pare godzin , nazywaja sie Loperamid , napisalem o tym w watku co mi pomaga
    • lucyna42 Re: Co u Was????? 26.10.03, 16:39
      Witam wszystkich wrażliwych.Myślę,że o tej właśnie porze roku to z nami nie
      jest tak jak powinno bo nasze dolegliwości się nasilają.Tak prznajmniej jest ze
      mną.Jeszcze we wrześniu czułam się fantastycznie pojechałam nawet odpocząć do
      Polanicy Zdrój,tam jest pięknie,pogoda dopisała jak na zamówienie.Czułam się
      taka spokojna ,wyciszona i ZDROWA.Piłam wodę źródlaną i ładowałam akumulatory
      na później,a teraz znowu moje jelitka dają o sobie znać i tak wkółko.Taki nasz
      los ,ale ja się nie dam.Radzę sobie i to całkiem dobrze.Pozdrawiam Lucyna.
    • zalozyciel Re: Co u Was????? 27.10.03, 12:09
      Czesc,
      U mnie czuje ze, wraca powoli wszytsko. Chyba z ta pogoda to prawda, a raczej
      nie tyle pogoda co okresem - jesienno-zimowym.
      Czuje klucie jelit ale dzialam jak najszybicje sie da hi hi hi, zeby zdusic w
      zarodku...
      Ide dzis pocwiczyc, bo slyszalam, ze cwiczenia bardzo dobrze dzialaja na takie
      dolegliwosci.
      A pozaty, staram sie nie popadac w zly zimowy humor, dzis jest tak pieknie, ze
      licze ze wszytsko bedzie dobrze.
      Na pewno razem przetrwamy ten przeklety jesienny okres:-)))
      • marialudwika Re: Co u Was????? 27.10.03, 12:59
        Tak,jak i Lucyna uwazam,ze jesien z tymi ciaglymi zmianami pogody:niz-wyz,wyz-
        niz jakos fatalnie dziala na spastyczne jelito.No pominawszy,ze i stress zle
        dzial i nieodpowiednie jedzenie.....Najgorzej jak to sie wszystko "zejdzie" na
        jeden raz
        ml
      • mahoney Re: Co u Was????? 27.10.03, 20:38
        > Na pewno razem przetrwamy ten przeklety jesienny okres:-)))

ja akurat tak strasznej zmiany nie widze , ale fajnie widziec ze to forum to
        troche taka grupa wsparcia ,
    • fion_a Re: Co u Was????? 27.10.03, 22:07
      Tak, byłam dzis u gastrologa i ponoc moje nasilenie to glownie przez jesien....Ale pewnie tez stresy,bo rok akadmicki sie zaczal...
      ale podobnie jak Wy, nie poddam sie:)
      I ciesze sie z Wami wszystkimi,którym jest lepiej:))
      • marialudwika Re: Co u Was????? 28.10.03, 14:05
        Dzis mnie znow "wzielo"!!!Lacznie z wszystkimi "atrakcjami" tej dolegliwosci!!!
        Nie macie pojecia,jak bardzo "nasze" forum pomaga takie dni zniesc.
        Mialam okropne bole z prawej strony/a u gastrologa wyszlo z badan,ze NIC MI
        NIE JEST!!!!/...Mysle,ze niekktorzy lekarze jeszcze nie slyszeli o spastycznym
        jelicie.Gdybym przypadkowo nie trafila na to forum to myslalabym,ze jestem
        chora z urojenia.Pozdrawiam
        ml
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka