magikos 28.10.05, 22:36 Witam i proszę o pomoc forumowiczów z Jasła, poszukuję w tym mieście mieszkania do wynajęcia dla siebie, czy ktoś mógłby mi wskazać miejsce w sieci gdzie takowe ogłoszenia się znajdują??? Z góry dziękuję i pozdrawiam z Kujaw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inny.obserwator Re: Gościnnie.... 28.10.05, 22:47 Nie ma takich ogłoszeń w necie. Zresztą chyba w innych miastach tej wielkości też takich ogłoszeń w Internecie nie ma. Z prostych przyczyn. Serwisów oferującyh zamieszczanie ogłoszeń są setki, mieszkań do wynajęcia w mieście może kilka, kilkanaście :) Nie wiadomo byłoby w jakim serwisie szukać tych kilku ogłoszeń. Zresztą oczywistym powinno być, że w regionie, w którym wygrała hołota z PiSu wszystkie ogłoszenia wiesza się na "tablicy ogłoszeń". Dwie najpopularniejsze stoją w pobliżu kościołów :) Konserwatyści, tradycjonaliści =] Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Gościnnie.... 28.10.05, 23:35 www.komfort.neostrada.pl/home.html www.strzelczyk.pl/index.php?id=biura www.nuka.com.pl/nieruch.html Te adresy, które podałem to biura nieruchomości dzialające w Jaśle. Nie wiem czy są tam również propozycje do wynajcięcia - nie chce mi sie sprawdzać - być może, zobacz. Swoją drogą chyba niebawem zażyczę sobie od nich jakiąś prowizję bo juz drugi raz podaję te adresy na forum.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Gościnnie.... 28.10.05, 23:47 Ja sprawdzałem już kiedyś, nie ma do wynajęcia =] Na stronie nuka.com.pl są tylko na sprzedaż, a na braciach Strzelczyk jest tylko jedno do wynajęcia na ul. Igielnej... Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: Gościnnie.... 29.10.05, 12:39 Ale i tak dziękuje za starania chociaż :]]]] Odpowiedz Link Zgłoś