wrzesien2 13.09.06, 09:53 Pozdrowienia od września we wrześniu :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorina5 Re: Okowita :)) 13.09.06, 10:29 Ja też pozdrawiam wrzesniowo i Okowitę i innych i też się pochwalę. Obserwator ogłasza, że się dostał na studia tak jak by to była najwazniejsza wiadomość dla Jasła to ja też się ogłoszę, też się dostałam i od października mieszkam w Krakowie :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wrzesien2 Re: Okowita :)) 13.09.06, 10:37 Gratuluję !! Ja też studiowałem w Krakowie. Na AGH. A Ty na jakiej uczelni ? Pozdrawia Cię dorino wrzesień wrześniowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorina5 Re: Okowita :)) 13.09.06, 10:40 Ja też na AGH się załapałam ale w sumie to jeszcze nie wiem gdzie trafię . Zobaczę po pierwszym roku. pozdrawiam wrześniowo - hihi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Okowita :)) 13.09.06, 18:40 To może razem do liceum chodziliśmy? Miałem kilka takich złośliwych koleżanek :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorina5 Re: Okowita :)) 14.09.06, 11:15 inny.obserwator napisał: > To może razem do liceum chodziliśmy? Miałem kilka takich złośliwych koleżanek : > ) Nie chodziliśmy razem do liceum. Nie mam żadnego kolegi Łukasza. Widać Twoje "złośliwe" koleżanki też tak jak ja się na Tobie poznały. Odpowiedz Link Zgłoś
wrzesien2 Re: Okowita :)) 14.09.06, 09:51 Nic nie kombinuj. AGH to porządna uczelnia z tradycjami a nie to co te nowoczesne wynalazki jakieś prywatne i inne nowe po wsiach jak choćby nasza w Jarosławiu. Pracodawcy patrzą nie tylko na to czy magister ale jaką uczelnie skończył a AGH stoi wysoko. Życzę powodzenia dorino i uciekam stąd bo się rozejrzałem po tym forum i widzę tu dużo ouimeta a ja się z nim nie lubię 3maj się :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorina5 Re: Okowita :)) 14.09.06, 11:13 wrzesien2 napisał: > Nic nie kombinuj. AGH to porządna uczelnia z tradycjami a nie to co te > nowoczesne wynalazki jakieś prywatne i inne nowe po wsiach jak choćby nasza w > Jarosławiu. Pracodawcy patrzą nie tylko na to czy magister ale jaką uczelnie > skończył a AGH stoi wysoko. > Życzę powodzenia dorino i uciekam stąd bo się rozejrzałem po tym forum i widzę > tu dużo ouimeta a ja się z nim nie lubię > 3maj się :))))))) Ja nie myślę o żadnej prywatnej uczelni, ja chciałabym się załapać na studia zagraniczne. Miło się gadało Wrzesień a ja też stąd uciekam bo teraz to tylko na weekendach może będę mieć dostęp do netu. pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś