Dodaj do ulubionych

Okowita :))

13.09.06, 09:53
Pozdrowienia od września we wrześniu :)))
Obserwuj wątek
    • dorina5 Re: Okowita :)) 13.09.06, 10:29
      Ja też pozdrawiam wrzesniowo i Okowitę i innych i też się pochwalę. Obserwator
      ogłasza, że się dostał na studia tak jak by to była najwazniejsza wiadomość dla
      Jasła to ja też się ogłoszę, też się dostałam i od października mieszkam w
      Krakowie :DDDDDDDDDD
      • wrzesien2 Re: Okowita :)) 13.09.06, 10:37
        Gratuluję !! Ja też studiowałem w Krakowie. Na AGH. A Ty na jakiej uczelni ?
        Pozdrawia Cię dorino wrzesień wrześniowo ;)
        • dorina5 Re: Okowita :)) 13.09.06, 10:40
          Ja też na AGH się załapałam ale w sumie to jeszcze nie wiem gdzie trafię .
          Zobaczę po pierwszym roku.
          pozdrawiam wrześniowo - hihi :))
          • inny.obserwator Re: Okowita :)) 13.09.06, 18:40
            To może razem do liceum chodziliśmy? Miałem kilka takich złośliwych koleżanek :)
            • dorina5 Re: Okowita :)) 14.09.06, 11:15
              inny.obserwator napisał:

> To może razem do liceum chodziliśmy? Miałem kilka takich złośliwych koleżanek :
              > )
              Nie chodziliśmy razem do liceum. Nie mam żadnego kolegi Łukasza.
              Widać Twoje "złośliwe" koleżanki też tak jak ja się na Tobie poznały.
          • wrzesien2 Re: Okowita :)) 14.09.06, 09:51
            Nic nie kombinuj. AGH to porządna uczelnia z tradycjami a nie to co te
            nowoczesne wynalazki jakieś prywatne i inne nowe po wsiach jak choćby nasza w
            Jarosławiu. Pracodawcy patrzą nie tylko na to czy magister ale jaką uczelnie
            skończył a AGH stoi wysoko.
            Życzę powodzenia dorino i uciekam stąd bo się rozejrzałem po tym forum i widzę
            tu dużo ouimeta a ja się z nim nie lubię
            3maj się :)))))))
            • dorina5 Re: Okowita :)) 14.09.06, 11:13
              wrzesien2 napisał:

> Nic nie kombinuj. AGH to porządna uczelnia z tradycjami a nie to co te
              > nowoczesne wynalazki jakieś prywatne i inne nowe po wsiach jak choćby nasza w
              > Jarosławiu. Pracodawcy patrzą nie tylko na to czy magister ale jaką uczelnie
              > skończył a AGH stoi wysoko.
              > Życzę powodzenia dorino i uciekam stąd bo się rozejrzałem po tym forum i widzę
              > tu dużo ouimeta a ja się z nim nie lubię
              > 3maj się :)))))))

Ja nie myślę o żadnej prywatnej uczelni, ja chciałabym się załapać na studia
              zagraniczne. Miło się gadało Wrzesień a ja też stąd uciekam bo teraz to tylko na
              weekendach może będę mieć dostęp do netu.
              pozdrawiam :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka