dunajec1 01.02.07, 03:31 Aha,ide spac,dobranoc,co poniektorym dzien dobry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Co by tu napisac 01.02.07, 08:52 witaj Dunajec,wlasnie sobie koncze kawke i zastanawiam sie co robic.Za oknem wieje jak diabli,pada deszczyk.Dobrze ze nie mam psa ,bo na pewno on chcialby isc na spacer,a mnie dzisiaj nic sie nie chce. milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Co by tu napisac 01.02.07, 16:28 a na rajd magurski sie nie wybierasz? dzis podobno byl nie wiem czy trwa jeszcze czy juz sie skonczyl,jutro jest caly dzien! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Co by tu napisac 01.02.07, 23:06 mialem jechac popatrzyc,ale sniegu jak na lekarstwo.A bez sniegu to juz nie jest rajd zimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Co by tu napisac 02.02.07, 01:02 Rajdow zimowych to u mnie nie ma,ale jest zima,i ja uprawiam rajdy zeby wjechac na droge gdzie w miare dobrze sie jedzie,heh. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Co by tu napisac 02.02.07, 09:08 u nas to jak wiosna.Tylko zieleni brakuje.Sniegu zero,no chyba ze gdzies dalej.Kiedys bedac w lesie,slyszalem spiew ptakow,az troszke przyglupialem,bo zawsze taka cisza.Juz mi sie ta zima znudzila,tylko dwa razy na biegoweczkach. Ale cos mi sie zdaje,ze jak teraz dolozy,to do maja bedzie trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Co by tu napisac 02.02.07, 16:34 tam gdzie rajd snieg jest,na zdjeciach dzis widzialam! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Co by tu napisac 02.02.07, 22:45 jak jutro pojade to zobacze.Zdjec z rajdu nie ogladalem,ale zaraz sprawdze. Odpowiedz Link Zgłoś