anetamatury
04.04.12, 02:04
Cześć, witam serdecznie! Napiszę prezentację maturalną na dowolny temat. Mam już 6-letnie doświadczenie, wszystkie napisane przeze mnie prezentacje otrzymały wynik nie mniejszy niż 17 punktów, zwykle jest to 19-20 punktów.
Pełna prezentacja maturalna zawiera: gotową wypowiedź (około 4-5 stron A4 tekstu Times New Roman 12), konspekt pracy maturalnej: bibliografię z podziałem na literaturę przedmiotu, podmiotu oraz ramowy plan wypowiedzi. Ponadto materiały pomocnicze: kartę z cytatami, reprodukcje (obrazy, rzeźby w formacie jpg). W cenę wliczona jest również korekta pracy.
Jestem miłą osobą i gwarantuje dobry kontakt. Prace pisze solidnie i z dużym zaangażowaniem. Wszystkie prace są mojego autorstwa, nie oszukuję i nie kopiuję żadnych fragmentów z Internetu. Przygotowuję też pytanie jakich należy się spodziewać od komisji. Cena prezentacji to 50-100zł. Jesteś zainteresowany/a? chcesz dowiedzieć się więcej? Zapraszam, mail: anetamatury@interia.pl, gg 42453489, tel: 795 39 34 36. Pozdrawiam serdecznie, Aneta