lewandowski.marek 24.03.05, 11:43 mam załozoną instalację vialle (auto zakupione w Holandii), strasznie dużo spala tego gazu. czy może ktoś wie czy w kujawsko-pomorskim ktoś zajmuje się takimi instalacjami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: instalacja vialle w alfie 24.03.05, 16:49 Jezeli chodzi o kujawsko-pomorskie www.autonagaz.com.pl/b.php?menu=1&m=1_2&navmap=6 Pzdr. Odpowiedz Link
lewandowski.marek Re: instalacja vialle w alfie 24.03.05, 20:06 większość już obdzwoniłem. ci ludzie nie wiedzą co to jest vialle!!! jakiś koszmar! Odpowiedz Link
niwela.zj Re: instalacja vialle w alfie 26.03.05, 13:42 Miałem Vialle, ale dawno temu w Talbot Solara na gażniku. To jest instalacja holenderska i nie dziw sie, że Ci dużo pali, bo auto sportowe i ma ustawienie gazu na jazdę sportową. Odpowiedz Link
lewandowski.marek Re: instalacja vialle w alfie 26.03.05, 17:40 uwa zasz że 18 litrów gazu przy silniku 1.6 to jest dobre spalanie? Odpowiedz Link
lexus400 Re: instalacja vialle w alfie 26.03.05, 19:33 Czy to jest instalacja sekwencyjna czy zwykła, bo jeżeli zwykła to przypadłością tych dużych reduktorów 3-komorowych jest zacinanie się ośki pomiędzy 2-gą a 3-cią komorą, w takiej sytuacji każdy profesjonalny warsztat poradzi sobie z tym. Napisz coś więcej na temat tej instalacji, spalanie 18/100 jest absolutnie niedopuszczalne. Pzdr. Odpowiedz Link