madziaaaa 17.02.06, 09:15 cześć, co jest z tym herbalife? rzeczywiście pomaga? drogie? ili trzeba wydać, żeby zrzucić 12 kg? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniak25 Re: aniak25 20.02.06, 14:17 hej madziaaa Wybacz ze dopiero dzis ale wlasnie przy okazji herbalife, nagle na wiosne wszystkie babki zaczynaja o odchudzaniu i sporo klientow wiec weekend mialam pracujacy. Odpisalam ci w tamtym watku o odchudzaniu. Tak wiec z kasa jest roznie bo kazdy klient ma dobrany zestaw indywidualnie, najpier wywiad i pomiary obliczenia i dobod odpowiednich produktow, potem ukladam diete i zaczynamy. Mozesz napisac do mnie na maila gazetowego to wysle ci karte klienta. Jak wsyztsko policze to powiem ci ile powinnas schudnac i jak to wszystko wyglada. Ogolnie dieta sklada sie z dwoch etapow: odchudznaie i utrzymanie i stabilizacja wagi po to zeby nie bylo jojo. Jak przejdziesz caly program to gwarantuje super efekt. A walsciwie to nawet nie ja tylko firma gwarantuje:))) Acha chudnie sie mniej wiecej 2-4 kg miesiecznie, to jest tez zreszta najbezpieczniej. Tak wiec 12 kg moze ci zajac 4 miesiace. Kazdy chudnie inaczej bo to zalezy od organizmu tak iwec nie wiem jak to bedzie u ciebie. Ja w pierwszym miesiacu schudlam 3 kg w drugim nic w trzecim 2 a w czwartym 4. Tak wiec widzisz sama. W kazdym razie jak chcesz to pisz na gazetowego. pozdrowki Odpowiedz Link