gizmaaa 25.12.07, 21:22 co polecacie? jestem już pół roku po cc ale moja blizna jest jeszcze dosyć różowa, co stosować by załagodzić jej wygląd i żeby troszkę przybladło? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gizmaaa Re: maść na blizny 26.12.07, 17:17 oki dzięki już sobie nawet oglądnęłam w necie jak wygląda Odpowiedz Link
czyzbytoczyzyk Re: maść na blizny 27.12.07, 18:41 gizmaa, a opalasz się w solarium? jeżeli tak zakrywaj plastrem blizne, opalanie jej powoduje wiekszę pigmentaryzację w miejscach gdzie skóra jest cieńsza i wrażliwsza, moze bardziej swedzieć i być właśni rózowa, rewelacyjnie działają plastry kolagenowe, stosowałam i jestem b zadowolona. Odpowiedz Link
gizmaaa Re: maść na blizny 28.12.07, 00:44 no raz byłam może faktycznie po tym solarium , widzisz nie pomyślałam, dzięki wielkie Odpowiedz Link
agapy555 Re: maść na blizny 06.01.08, 16:00 ja po 6 tyg po cc zaczęłam smarować CONTRACTUBEX(lekarz zalecił) Odpowiedz Link
mlagodna kolagen 07.01.08, 01:01 polecam we wszelkiej postaci. Ja stosowałam go od razu po przyjściu do domq, czyli po tygodniu w postaci żelu... Teraz na 90% też chcę cesarkę ale zobaczymy co wyjdzie w praniu.. znowu zagrożona ciąża... Trochę to zeszlo ale moja blizna jest jasna, prawie niewidoczna, a na dodatek rozstępy na piersiach bardzo się zwężyły (na brzuchu nie zdążyły się zrobić...) pozdrawiam Odpowiedz Link
myszamisiowa Re: kolagen 09.06.08, 22:52 contratubex zeczywiscie bardzo dobry, jak na bliznie jest juz jednorodna skora(moze byc jeszcze rozowa) polecam lioton 1000; tak, tak to na zylaki ale blizny leczy najlepiej wiem z doswiadczenia Odpowiedz Link
asiulka73 Veraderam (Zeraderm) 21.06.08, 10:37 Najlepszą maścią na blizny jaką znam jest Zeraderam obecnie można kupic pod nazwą Veraderm. Droga bo ok 100 15 ml, jednak jako jedyna uchroniła część moich blizn przed zbliznowaceniem, Warto też robić opatrunek uciskowy jednak nie wiem czy się da po cesarce .... za tydzień będę wiedziała. Odpowiedz Link