Dodaj do ulubionych

prof.Mieczysław Chmielik

17.10.11, 17:45
Czy ktos mial może do czynienia z Panem prof.???Jest laryngologiem w Warszawie,przeprowadza operacje plastyczne przegrody nosa u dzieci??
Zostal mi polecony przez laryngologa z Wrocławia,poniewaz mojemu synkowi koniecznie potrzebna jest operacja przegrody nosa z powodu ciaglych ropnych katarów i płynu w uszkach.No i porblemow z nosem w nocy.Jestem załamana ponieważ lekarz twiedzi,że synek ma bardzo biedny nosek i musi byc zoperowany:(A naprawdę problemy z noskiem mamy i to najbardziej w nocy.
Czy jest ktos kogo dziecko mialo prostowna przegrodę,kto mial podobne problemy??
Obserwuj wątek
    • ulunia_dominiczek Re: prof.Mieczysław Chmielik 19.10.11, 10:46
      www.chmielik.pl/documents/27.html
    • jowitka345 Re: prof.Mieczysław Chmielik 19.10.11, 11:04
      Jeżeli masz problem z przegroda u dziecka a i tak szukasz kogoś w Warszawie to jedź do Imidu...
      tam są sprawdzeni lekarze specjalizujący sie w rozszczepach, z tego co mi dr Piwowar mówił, do wieku dojrzewania nie rusza się przegrody. ile lat ma Twój synek?
      Ja bym nie szukała opinii o nowym lekarzu tylko pojechała tam gdzie znają się najlepiej a tym bardzej, ze i tak do wawy jedziesz. Ja nie widzę na stronie o prof. żeby miał do czynienia z dziećmi z rozszczepem i nie ryzykowałabym, no ale wybór należy oczywiście do Ciebie.
      pozdrawiam
      • ulunia_dominiczek Re: prof.Mieczysław Chmielik 19.10.11, 15:21
        Synek jest po dwoch zabiegach na Koziej,operowany przez prof.Dudkiewicz.We wrzesniu skonczyl 4 latka.Przegrode musi miec zooprowana poniewaz przez nia ma nie ustajace ropne katary i powtarzajacy sie wysiek w uszkach.Przergoda jest tak krzywa,ze zdrowa dziurka nosa jest takze nie drozna,w nocy tworzy sie obrzek i nie jestem w stanie mu pomoc,dziecko sie męczy.Czy est ktos kogo dziecko mialo robiona przegrode w tym wieku?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka