skowronka 17.03.06, 09:10 Witam, czy to prawda, że w IMiD w W-ie panuje ospa i mają tylko jedna salę operacyjną? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankalenka Re: ospa w IMiD? 17.03.06, 10:10 Może być, w końcu "Marzec Miesiącem Ospy" jak zawsze... trzeba zadzwonić i zapytać. Odpowiedz Link
skowronka Re: ospa w IMiD? 17.03.06, 10:19 Dziekuje za odp. dzowniłam, chciałm potwierdzenia, po prostu jestem załaman- we wtorek mój Synek miał mieć operację:( przesunęli nam termin:( Pozdrawiam Odpowiedz Link
agunek1 Re: ospa w IMiD? 17.03.06, 10:30 Ale jakby była ospa to raczej nie wykonywaliby żadnych operacji. W lutym z przyczyn organizacyjnych była czynna tylko jedna sala operacyjna. Odpowiedz Link
skowronka Re: ospa w IMiD? 17.03.06, 10:49 Nie umiem mysleć teraz logicznie, Filipuniuś ma juz skończone 8-siem m-cy, kolejny termin w maju:( Dziekuję. Odpowiedz Link
hubcio14 Re: ospa w IMiD? 17.03.06, 12:04 Moja rada jest taka abyś porozmawiała ze swoim lekarzem prowadzącym Filipika i powiedziała że znowu Wam przełożyli termin. Ja tak zrobiłam i nie musiałam czekać w nieskończoność na kolejne terminy. Co do ospy to my tez musieliśmy "uciekać" z oddziału w październiku bo okazało sie że jedna z mam na ospę. Odwołali wtedy wszystkie zabiegi a dzieci pojechały do domu. Pozdrawiam Dorota z Hubciem. Odpowiedz Link
u.too Re: ospa w IMiD? 17.03.06, 22:52 my odpadliśmy po raz 3, ob wskazuje na infekcję dzwoniłam i też mi powiedzano, że nie ma tego złego , bo ta ospa sie wysiała na oddziale Odpowiedz Link
rene55 Re: ospa w IMiD? 17.03.06, 11:24 dzwoniłam dzisiaj po 10.00 i ustalili nam termin przyjęcia na środę. Niestety musimy powtarzać wyniki krzepnięcia krwi, bo mamy niewiele ponad normę Odpowiedz Link
aaagnieszka27 Re: ospa w IMiD? 22.03.06, 13:57 Witam W poniedziałek tj.20 marca byłam z córeczką na kontroli w Instytucie, między inni bylismy obok oddzialu chirurgicznego u pani logopedy i foniatry, z tego co widziałam karteczka informująca o ospie wietrznej nadal jest, zdziwilo mnie tylko to iż pomimo tego były na oddzial przyjmowane dzieciaki:(( Pozdrawiam serdecznie agnieszka z weroniką Odpowiedz Link