tylkoty0 27.10.07, 17:09 JAKIEGO CHIRURGA DO ZSZYCIA PODNIEBIENIA MIĘKKIEGO MOŻECI MI Z CZYSTYM SERCEM POLECIC?WPISUJCIE. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_zuzki2 Re: CHIRURG!!! 27.10.07, 17:54 myślę ze to jednak jest twój wybór co do chirurga a ja za bardzo nie chcę ci sugerować kto jest najlepszy bo każdy lekarz stara sie jak umie pomóc.jednak ja wybrałam imid i nie żałuję a dr Surowiec to świetny chirurg i też nie żałuję bo bardzo pomógł mojej córce i teraz ślicznie wygląda. pozrdawiamy Odpowiedz Link
asia.mama.marcelego Re: CHIRURG!!! 28.10.07, 19:03 Zarówno dr Surowiec jak i Piwowar bez zastrzeżeń. Przy nich masz poczucie, że to Twoje dziecko jest najważniejsze. Właściwie to nie ma znaczenia kogo wybierzesz :) Odpowiedz Link
marjasmj Re: CHIRURG!!! 28.10.07, 19:18 Jesli podasz mi prywatny adres korespondencyjny to Ci odpiszę. Chyba przy rejestracji nie podałaś adresu poczty gazetowej. Na tak sformułowane pytanie odpowiedź powinna brzmieć - krawiec z sąsiedniej ulicy. Odpowiedz Link
koninianka Re: CHIRURG!!! 03.11.07, 19:22 Osobiście poleciłabym chirurgów z IMID w Warszawie Odpowiedz Link
ordynus24 BŁAGAM O POMOC W ODNALEZIENIU CHIRURGÓW 09.08.14, 15:41 PILNIE POSZUKUJE CHIRURGÓW,KTÓRZY WSZCZEPILI MI 02.2012roku MIKROCZIPY W OCZY USZY I INNE CZĘŚCI CIAŁA(celem przygotowania do operacji urologicznej) BŁAGAM TYCH LUDZI O KONTAKT W CELU USUNIĘCIA MIKROCZIPÓW W ZAMIAN ZA-WYSOKĄ NAGRODĘ FINANSOWĄ. Mój adres E-mail: ordynus24@interia.pl Odpowiedz Link
ordynus24 POSZUKUJE CHIRURGÓW W CELU USUNIĘCIA MIKROCZIPÓW 09.08.14, 22:41 PILNIE POSZUKUJE CHIRURGÓW,KTÓRZY WSZCZEPILI MI 02.2012roku MIKROCZIPY W OCZY USZY I INNE CZĘŚCI CIAŁA(celem przygotowania do operacji urologicznej) BŁAGAM TYCH LUDZI O KONTAKT W CELU USUNIĘCIA MIKROCZIPÓW W ZAMIAN ZA-WYSOKĄ NAGRODĘ FINANSOWĄ. Mój adres E-mail: ordynus24@interia.pl Odpowiedz Link